Mes uzsakeme grupe Dilemma is Vilniaus.Gal yra kokiu atsiliepimu is vestuviu?
QUOTE(Liolika @ 2008 04 26, 19:39)
Mes uzsakeme grupe Dilemma is Vilniaus.Gal yra kokiu atsiliepimu is vestuviu?
ar galetum parasyti daugiau apie Dilemma?nes man negirdeta grupe. koks ju repertuaras ir kokia kaina?
aciu
QUOTE(Garbanna @ 2008 04 26, 10:39)
Oi, aciu tau uz atsakyma! Palengvejo man Nes uzsakem ji, negirdeje jo balso tik is atsiliepimu O kodel sakai jo balso tembras nepatinka? I kokio atlikejo balsa jis tau panasus?
Tai kad negalėčiau nė su kuo sulygint, tiesiog skirstau tembrus į man patinkančius - malonius ir nepatinkančius (aštrius, pernelyg prikimusius, karkiančius (nebūtinai blogąja prasme) ir pan.). Aš tame dalyke esu labai reikli, galbūt jums jis visai patiks
QUOTE(reduxe @ 2008 02 04, 14:43)
mano vedantysis siulo man metronoma! bet man nuo ju demo plaukai siurpsta nebent gyvai ju paklausysiu...gal pasikeis nuomone! ir dar siulo "frank orchestra"-jei gerai parasiau, bet apie juos isvis nieko nezinau jau puolu i panika!! dar palauksiu turbut pati per vestuve dainuosiu
jei frankų muzikos paklausyt rasi, įdėk, nes baisiai mane avadiimas suintrigavo
QUOTE(solo @ 2008 04 27, 23:39)
Tai kad negalėčiau nė su kuo sulygint, tiesiog skirstau tembrus į man patinkančius - malonius ir nepatinkančius (aštrius, pernelyg prikimusius, karkiančius (nebūtinai blogąja prasme) ir pan.). Aš tame dalyke esu labai reikli, galbūt jums jis visai patiks
Tai kaip supratau jo balsas per daug prikimes, karkiantis, prikimes?
QUOTE(foma @ 2008 04 06, 17:54)
Iš Balbieriškio, iš jų berods tik Remigijus tebegroja vestuvėse, gaila, neturiu kontaktų.
Nu iš jokio Balbieriškio tas Expresas... iš Raseinių jie, ir vestuvėse sėkmingai grojai. Šiai vasarai tai jie greičiausiai nebeturės laisvų šeštadienių. Apie jų muzikavimą vestuvėse bei kt. renginiuose bei renginių vedimą girdėjau tik gerus atsiliepimus, o be to Krivickas mokytojas mano buvo, tai aš juo pilnai pasitikiu (tiek sugebėjimais, tiek skoniu), žinau, kad jokių "lapatai" nedainuoja ir aš juos užsakiau savo vestuvei liepos mėnesį. laukiu nesulaukiu
QUOTE(Garbanna @ 2008 04 28, 10:59)
Tai kaip supratau jo balsas per daug prikimes, karkiantis, prikimes?
Na ne, kalbėjau apskritai apie tembrus, kurie man nepatinka. O jo koks aš negaliu paskayt, gi tembrus labai sunku apibūdinti. Tiesiog išgirsit - arba patiks, arba ne.
QUOTE(solo @ 2008 04 28, 17:18)
Na ne, kalbėjau apskritai apie tembrus, kurie man nepatinka. O jo koks aš negaliu paskayt, gi tembrus labai sunku apibūdinti. Tiesiog išgirsit - arba patiks, arba ne.
Aisku Dekui tau uz info. Manau viskas bus puiku. Beje jis ne vienas gros. Su kolega, tad tie tembrai gal kaip nors suskambes kartu
QUOTE(Garbanna @ 2008 04 29, 14:51)
Aisku Dekui tau uz info. Manau viskas bus puiku. Beje jis ne vienas gros. Su kolega, tad tie tembrai gal kaip nors suskambes kartu
o kolegos vardą gal žinai?
o mūsų muzikantai Druskininkiečiai:0 Patikrinti:) Kai tik vyksta kokai nors didesnė šeimos šventė, tai tuoj jų ir prašom, o ir visai giminei jie patinka, tikri vestuvių asai o dar pavyko ir dėl kainos nusiderėt, pagal pažintį, mūsų tradicinėse vestuvėse, dvi dienas pagros už 2200Lt, o groja jie trise ir šauniai praveda vakarą
QUOTE(kriro @ 2008 04 30, 11:27)
o mūsų muzikantai Druskininkiečiai:0 Patikrinti:) Kai tik vyksta kokai nors didesnė šeimos šventė, tai tuoj jų ir prašom, o ir visai giminei jie patinka, tikri vestuvių asai o dar pavyko ir dėl kainos nusiderėt, pagal pažintį, mūsų tradicinėse vestuvėse, dvi dienas pagros už 2200Lt, o groja jie trise ir šauniai praveda vakarą
sveikinu issirinkus o kas cia per grupe? gal galima kur nors ju pasiklausyti?