Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(Jasmine @ 2008 04 21, 13:45)
Mielosios, brangiosios,
padekit!!! labai jau nesiseka issirinkti muzikantus. buvome susitike su "dainiais", "kokteilis", "energija" ir "aids". ir vis suprantu kad nenoriu tradiciniu muzikantu! jeigu reikes atsiliepimu apie sias grupes - kreipkites.
gal kasnors zinot kokia grupe, kurios repertuaras butu panasus i Hotmamazz , bet dar ir lietuviskai ir rusiskai padainuotu, kad rengini padetu pravest ir kad kaina butu apie 3000 Lt. vienai dienai (iki 2-3 val. nakties).

labai labai lauksiu  4u.gif

Noriu atsiliepimu apie Energy 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai Energy repertuaras patiko, dainuoja keliom klabom, grazus moteriskas vokalas, smuikas. teoriskai atrodo viskas super. susitarem susitikt - zmogus pasirode malonus, bet mums yra labai svarbus vakaro vedimas, nes norime kad muzikantai pilnai svecius uzimtu, tai kiek maciau video, vedimas yra gana silpnas. beveik niekur nemaciau, kad vedejas apskritai kalbetu. taip pat norisi, kad vyrukai "kostiumuoti" butu. gal ju apranga ir yra smulkmena, bet tokios smulkmenos sudaro visuma. beje, jie mums is pradziu sake kaina - 2500 Lt. vakarui, paskui 3000 Lt, paskui vel 2500 Lt., o galutine kaina priklausys nuo sastato biggrin.gif bet nemanau, kad cia blogai, daug sunkiau bendrauti su tais, kurie isvis deretis nenori.
vat kas liecia "kokteilio", tai modestas tikrai matosi moka publika uzimti.linksmas, turi aktoriniu sugebejimu, bet dainu repertuaras tik lietuviskas ir sake kelias rusiskas dainas padainuot gali. naujasniu dainu irgi pasigedau. keli juokeliai, tai irgi tokie siek tiek su gilia mintim apie "ana gala" pasirode, bet cia aisku tik mano nuomone. bet is 4 mano isvardintu grupiu rinkciausi "kokteili".
dar bendravome su "bohema". tai visai apsalau.....sako dainuojam 15 metu, bet jokio iraso parodyt negalim, nei video, nei demo. sakom, tai gal susitinkam pakalbet, jus mus pamatysit, mes jus, o jie sako - kam mums cia kalbet, mes pas Brazausko anuke vestuvese dainavom, tai musu kokybe galit neabejot,galim susitikt paliksit avansa, tada viska aptarsim.
niu zinot, kosmaras, Brazausko anukes ir mano skonis irgi gali skirtis schmoll.gif
Atsakyti
sveiki,

Norejau paklasut gal kas girdejot apie toki muzikanta Juoza Bendoraiti?
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2008 04 22, 13:05)
Man asmeniskai Energy repertuaras patiko, dainuoja keliom klabom, grazus moteriskas vokalas, smuikas. teoriskai atrodo viskas super. susitarem susitikt - zmogus pasirode malonus, bet mums yra labai svarbus vakaro vedimas, nes norime kad muzikantai pilnai svecius uzimtu, tai kiek maciau video, vedimas yra gana silpnas. beveik niekur nemaciau, kad vedejas apskritai kalbetu. taip pat norisi, kad vyrukai "kostiumuoti" butu. gal ju apranga ir yra smulkmena, bet tokios smulkmenos sudaro visuma.  beje, jie mums is pradziu sake kaina - 2500 Lt. vakarui, paskui 3000 Lt, paskui vel 2500 Lt., o galutine kaina priklausys nuo sastato biggrin.gif  bet nemanau, kad cia blogai, daug sunkiau bendrauti su tais, kurie isvis deretis nenori.
vat kas liecia "kokteilio", tai modestas tikrai matosi moka publika uzimti.linksmas, turi aktoriniu sugebejimu, bet dainu repertuaras tik lietuviskas ir sake kelias rusiskas dainas padainuot gali. naujasniu dainu irgi pasigedau. keli juokeliai, tai irgi tokie siek tiek su gilia mintim apie "ana gala" pasirode, bet cia aisku tik mano nuomone. bet is 4 mano isvardintu grupiu rinkciausi "kokteili".
dar bendravome su "bohema". tai visai apsalau.....sako dainuojam 15 metu, bet jokio iraso parodyt negalim, nei video, nei demo. sakom, tai gal susitinkam pakalbet, jus mus pamatysit, mes jus, o jie sako  - kam mums cia kalbet, mes pas Brazausko anuke vestuvese dainavom, tai musu kokybe galit neabejot,galim susitikt paliksit avansa, tada viska aptarsim.
niu zinot, kosmaras, Brazausko anukes ir mano skonis irgi gali skirtis schmoll.gif

Mes uzsisakem Energy: patiko dainu repertuaras, moters vokalas, smuikas, o del vedimo tik is drauges vestuviu girdejau, kad "visai faini". Tai ir pajamem mirksiukas.gif Dar patiko tai, kad jie neribojo grojimo laiko, t. y. gros tiek, kiek reikes. Taip pat susitarem, kad is namu palydes ir prie baznycios pasmuikuos. Tik vat del aprangos ir mes pastebejom doh.gif doh.gif doh.gif Noretusi pasakyti, bet kazkaip blush2.gif

Atsakyti
mes grupe "trys aplesinai" nusiziureja...gal kokios info kas turi is vestuviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 04 22, 17:49)
Mes uzsisakem Energy: patiko dainu repertuaras, moters vokalas, smuikas, o del vedimo tik is drauges vestuviu girdejau, kad "visai faini". Tai ir pajamem mirksiukas.gif Dar patiko tai, kad jie neribojo grojimo laiko, t. y. gros tiek, kiek reikes. Taip pat susitarem, kad is namu palydes ir prie baznycios pasmuikuos.  Tik vat del aprangos ir mes pastebejom doh.gif  doh.gif  doh.gif  Noretusi pasakyti, bet kazkaip blush2.gif

kaip matau tos pacios bedos smile.gif mane taip pat neramina del vedimo, turbut video rode ta pati, tai ten skrumnokai su vedimu, na gal taip uztaike prasukinejant. yra vienas niuansas del tu "super" vedeju, tai jie kartais taip isivaziuoja kaip pvz. apie antrus galus, tai kad ju profesonalumams nebera ribu 4u.gif mes tai dar galvojom imti atskirai vedeja, bet jau ir taip su pinigais krachas.
Tikiuosi atpirks visas bedas pats muzikavimas, tiek repertuaras, tiek sastatas susidedantis is vokalo+klavisai, vokalo+gitara, vokalo+smuikas ir plius bugnai.
Del aprangos, tai reik bendrom jegom paskambinet kas antra diena tai gal sumastys pasipuost lotuliukas.gif

p.s kazle sutarti pasirasinejot turbut??
Atsakyti
QUOTE(dusaras @ 2008 04 23, 00:10)
kaip matau tos pacios bedos smile.gif mane taip pat neramina del vedimo, turbut video rode ta pati, tai ten skrumnokai su vedimu, na gal taip uztaike prasukinejant. yra vienas niuansas del tu "super" vedeju, tai jie kartais taip isivaziuoja kaip pvz. apie antrus galus, tai kad ju profesonalumams nebera ribu  4u.gif  mes tai dar galvojom imti atskirai vedeja, bet jau ir taip su pinigais krachas.
Tikiuosi atpirks visas bedas pats muzikavimas, tiek repertuaras, tiek sastatas susidedantis is vokalo+klavisai, vokalo+gitara, vokalo+smuikas ir plius bugnai.
Del aprangos, tai reik bendrom  jegom paskambinet kas antra diena tai gal sumastys pasipuost  lotuliukas.gif

p.s kazle sutarti pasirasinejot turbut??

Vat,kad butu ju koks internetinis puslapis, tai butu galima atsiliepimuose apie apranga parasyti, bet as tokio neradau g.gif
O del vedimo as tai labai nepergyvenu, mane drauge nuramino, kad tikrai faini muzikantai, ir grojo graziai, ir vesti padejo, nes pas juos net pirsliu nebuvo, tik liudytojai. Apie vakaro vedeja mes kazkaip net negalvojam, nes dar pinigeliai papildomi (o ir taip jau visos samatos seniai virsytos doh.gif ). As nusprendziau viska smulkiai suderinti su pirsliene (susitarsims ka, kur, kada kabeti, kadalaisvesnis laikas, muzika, kada jau muzikantams leisti pasireiksti). Siaip tai man net ir nepatinka kai muzikantai kisasi per daug, kai uzgozia pirslius ar net pavalgyti neleidzia.
Ziuru nukrypau blush2.gif Apie sutarti. Taip mes sutarti pasirasinejom. O jus? Beje, pas jums as taip suprantu jie gros 4-iese? g.gif Jei ne pasllaptis, uz kiek susitaret?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas nors zinot ka nors apie grupe Brevis is Alytaus? Kiek zinau jie groja trise 2 vyrai ir moteris, vienas is ju berods Mindaugas Verbickas. Niekur nerandu apie juos jokios informacijos... Help
Atsakyti
QUOTE(xxena @ 2008 01 25, 09:27)
Sveiki visi,gal kas galit parekomenduoti muzikantus is Klaipedos.Vienus pazinojau bet jia jau uzimti. Prasyciau pasyti i foruma keleta muzikantu ,atsiliepimus apie juos  verysad.gif  verysad.gif

Labukas,

Na zinau vienus is Klaipedos puses Svajoklis vadinas. Gali cia pasiziureti www.svajoklis.lt

Kaip groja nezinau, nes pacios dar tik bus vestuves rugseji. Ieskojom atsiliepimu bet niekur neradom. Tai uzsakem. Ziuresim. Is kitos puses kaip sako " Tyla - gera byla". Vadinasi busim pirmieji, kurie ka nors parasys..... smile.gif Nors per telefona sneka gerai. Gali pasirinkti kiek nori muzikantu. Kaina sakyciau prieinama. Kaip sakiau musu vestuves bus rugseji ir dar Kaune, jie ims uz 3 muzikantus vakarui iki pat ryto 2200 lt, cia tik del to kad i kauna teks vaziuoti. Jie ir veda ir groja.

O gal kas vistik girdejo apie juos?
Papildyta:
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 09, 15:04)
o ka galite pasakyt apie grupe PRESTO? Beja,jie yra is kauno.

Visu pirma jie labai brangus. Mums juos labai rekomedavo. thumbup.gif Matem ir video. Groja Berneliuose kiek zianu. Visai nieko tik uz vakara apie 4000lt ima. o jei dviem dienom pridek dar puse. Siaip tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Tik kaina labai isgasdino mus. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasidalinti atsiliepimais apie grupe Extrio 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors turi atsiliepimu Apie Rimanta MIckeviciu?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 21, 23:46)
Taip. O kas tave konkrečiai domina? Kaip gitaristas jis puikus, kaip dainininkas... na, iš esmės dainuoja tikrai gerai. Bet vėlgi, kas yra gerai/blogai? Man tiesiog nepatinka jo balso tembras ir tiek, negalėčiau tokio klausyt visą vakarą  biggrin.gif O šiaip, sakyčiau, tikrai tvarkingas muzikantas. Repertuaras įvairus - daugiasia lietuviškos,angliškos - ir vokaliniai, ir instrumentiniai kūriniai. Cicino nesulauksit  cool.gif Siūlyčiau pasidomėti, kur galėtumėte paklausyti jį gyvai. Be to, kiek man žinoma, R. Tarvainis nėra pigus muzikantas  mirksiukas.gif

Oi, aciu tau uz atsakyma! Palengvejo man smile.gif Nes uzsakem ji, negirdeje jo balso smile.gif tik is atsiliepimu smile.gif O kodel sakai jo balso tembras nepatinka? I kokio atlikejo balsa jis tau panasus?
Atsakyti