Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

mergaites, gal turit kokiu nors atsiliepimu apie du muzikantus is varniu sauliu ir lina
Atsakyti
Gal kas gali pateikti kokių naujų atsiliepimų apie grupę MALONIAI?
Atsakyti
QUOTE(TomaM @ 2008 03 21, 12:03)
Labas.. gal esate girdejusios apie muzikanta Alšauska is Vilniaus? g.gif

man ir butu labai idomu jei kas ka zinote apie si muzikanta.
Atsakyti
QUOTE(westeja @ 2008 04 02, 18:05)
labutis gal kas galit rekomenduoti gerus muzikantus siauliuose smile.gif

Grupė S-Top, Šiauliai, tel.:8-698-87916 4u.gif 4u.gif 4u.gif O geriausia paciai susitikt ir pasiziuret kaip ten jie 4u.gif Kiek zinau turi ir internetini puslapi ten gali paklausyti kaip atlieka dainas, na pagooglink ir ka nors tikrai rasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti vieną muzikantą, kuris ir labai gerai groja, o svarbiausia nebrangiai jo telefonas 867672973 (Vidmantas). šiaip jis iš Kauno, bet važiuoja ir į kitus miestus. Visi pas ką grojo liko juo labai patenkinti
Atsakyti
Sveikos,
mane irgi domin atsiliepimai apie grupe "MALONIAI".
???
Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2008 04 03, 12:45)
Gal ka zinote apie muzikantus Ekspresas (Rycka, Remigijus ir Gintaras) isRaseiniu, lyg...

Iš Balbieriškio, iš jų berods tik Remigijus tebegroja vestuvėse, gaila, neturiu kontaktų.
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2008 04 06, 10:47)
Galiu rekomenduoti vieną muzikantą, kuris ir labai gerai groja, o svarbiausia nebrangiai  jo telefonas 867672973 (Vidmantas). šiaip jis iš Kauno, bet važiuoja ir į kitus miestus. Visi pas ką grojo liko juo labai patenkinti

o jis vienas groja ir dainuoja? praveda vakara?
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 04 06, 14:22)
Sveikos,
mane irgi domin atsiliepimai apie grupe "MALONIAI".
???
Aciu:)

Sveikutė, šiaip aš jau rašiau apie grupę "Maloniai". Mes praeitais metais dalyvavome vestuvėse ir jie grojo - tokia mergina su vaikinu - tai labai patiko: ir vakarą pravedė, žaidimus, ir svečius išjudino, gražios dainos, tiek angliškos, tiek lietuviškos, žodžiu patiko ne tik jauniems, bet ir seniems. Norėjom ir mes vestuvėms (jau savo) užsisakyti smile.gif , tik gaila jau buvo užimti verysad.gif .
Atsakyti
sveikos mergaites, reikia patarimo ax.gif
gal kam teke susidurti ar girdeti, ar gali muzikantai grazinti uzstata? sutarties mes jokios nepasirasem, tiesiog susitarem, davem jiems avansa, bet dabar keiciasi aplinkybes ir mes norim atsaukti juos, tik vat idomu, ar bent puse imanoma sumos atgauti butu del rimtos priezasties? avansas buvo penki simtai litu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fugyte @ 2008 04 07, 21:16)
sveikos mergaites, reikia patarimo  ax.gif
gal kam teke susidurti ar girdeti, ar gali muzikantai grazinti uzstata? sutarties mes jokios nepasirasem, tiesiog susitarem, davem jiems avansa, bet dabar keiciasi aplinkybes ir mes norim atsaukti juos, tik vat idomu, ar bent puse imanoma sumos atgauti butu del rimtos priezasties? avansas buvo penki simtai litu  rolleyes.gif

avansas siaip tam ir mokamas kad nebutu persigalvojimu

nors as esu kazkada grazines puse cool.gif 4u.gif

Atsakyti
Pasiimat popieriaus lapa.

As toks ir toks grosiu.
Jus tokia ir tokia mokesiu tiek ir tiek uz toki ir toki laika.
Veikiant nenumatytom aplinkybems muzikantai randa pamaina, uzsakovas jei kaltas sumoka koki 70 proc sumos.
Gali numatyti ir papildomas salygas.

Pasirasot.

Turedamas laiko padarysiu "ant wordo"
Atsakyti