QUOTE(verynys @ 2008 03 28, 20:58)
Na Safari nesu girdejusi, bet man atrodo Holas ne kas , man tekom juos girdeti donelaicio berneliuose, tai mes uz juos geriau dainavom- ir dar kad tik dviese groja- man buvo neidomu, na bet ziurint kam ko reikia- gal vestuvese ypac tradiciskose ir tiktu-manau taip ir yra geriausiai- nuejai pamatei isitikinai, o demo versijos man kelia abejoniu. Cia niekur nemaciau atsiliepimu apie Piramide- man visai nieko kad jaunos paneles, apie frank orchestra grupe skaiciau ir atrodo pati rasiau- man patiko. Geriausios rekomendacijos- draugu, pazistamu, nors ilgainiui kai draugai vis kviecia vis tuos pacius muzikantus- kiek pabosta, pvz. pries kelis metus tekejo drauge, o dabar jos brolis veda- ir tevai kviecia tuos pacius muzikantus, kai dalis sveciu tu paciu kazin ar idomu, o gal? Juk mes irgi per radija ar telika tu paciu gabalu klausom
Musu vestuves liepos menesi,mes uzsisakem grupe Metronomas.Man labai patinka kaip dainuoja tos grupes merginos. Girdejau juos dainuojant restorane,patiko,tai ir uzsisakem.