Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(verynys @ 2008 03 28, 20:58)
Na Safari nesu girdejusi, bet man atrodo Holas ne kas schmoll.gif , man tekom juos girdeti donelaicio berneliuose, tai mes uz juos geriau dainavom- ir dar kad tik dviese groja- man buvo neidomu, na bet ziurint kam ko reikia- gal vestuvese ypac tradiciskose ir tiktu-manau taip ir yra geriausiai- nuejai pamatei isitikinai, o demo versijos man kelia abejoniu. Cia niekur nemaciau atsiliepimu apie Piramide- man visai nieko kad jaunos paneles, apie frank orchestra grupe skaiciau ir atrodo pati rasiau- man patiko. Geriausios rekomendacijos- draugu, pazistamu, nors ilgainiui kai draugai vis kviecia vis tuos pacius muzikantus- kiek pabosta, pvz. pries kelis metus tekejo drauge, o dabar jos brolis veda- ir tevai kviecia tuos pacius muzikantus, kai dalis sveciu tu paciu kazin ar idomu, o gal? Juk mes irgi per  radija ar telika tu paciu gabalu klausom

Musu vestuves liepos menesi,mes uzsisakem grupe Metronomas.Man labai patinka kaip dainuoja tos grupes merginos. Girdejau juos dainuojant restorane,patiko,tai ir uzsisakem.
Atsakyti
na panos tikrai darotes jau juokingos, kazkokia paranoja, skaiciuojat, kas kur ir apie ka parase, juk niekas nieko nepersa, jeigu ir reklamuojasi, tai juk tik jums rinktis patiketi reklama ar ne...
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 03 28, 15:49)
tai kiek suprantu, dar tik gros jusu vestuvese  ax.gif
o kaip su vakaro vedimu ir t.t. ? siandien einam i bernelius ziureti...  rolleyes.gif

Kaip patiko Holas?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 03 29, 07:16)
Nebesuprantu....ar paranoja persekioti SM narius blink.gif skaiciuoti zinutes ir sekti kur kas raso........ cool.gif

Cia jau nebe paranoja, cia jau tikras panoptikumas.
Tesiasi nuo pat "maestro" pasirodymo iki siol.

Ir kur tik ziuri moderiai?
Atsakyti
na va nekreipdama demesio i blogas nuotaikas vyraujancias siame forume, bandau testi sia tema ax.gif
pnkt buvau susitikusi su Viskuo meta vyrai. is tikruju labai patiko ir kaip vyrai dainuoja ir siaip kaip sneka mirksiukas.gif atrodo linksmi, kulturingi ir dainuoti bei muzikuoti mokantys...
Su Holu dar nebuvau susitikusi, bandysiu tartis ryt dienai mirksiukas.gif kai ka isgirsiu,- duosiu zinoti
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 03 31, 08:09)
na va nekreipdama demesio i blogas nuotaikas vyraujancias siame forume, bandau testi sia tema  ax.gif
pnkt buvau susitikusi su Viskuo meta vyrai. is tikruju labai patiko ir kaip vyrai dainuoja ir siaip kaip sneka  mirksiukas.gif atrodo linksmi, kulturingi ir dainuoti bei muzikuoti mokantys...
Su Holu dar nebuvau susitikusi, bandysiu tartis ryt dienai  mirksiukas.gif  kai ka isgirsiu,- duosiu zinoti

taip, pas mus irgi jie dar tik gros... Gali paprasyt is ju DVD, paziuret kaip veda vestuves 4u.gif

p.s. cia apie visko mate vyrai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera estera: 31 kovo 2008 - 10:58
mes uzsisakem jona juska muzikanta,jie dviese dainuoja,nors negirdejau,bet pas drauge vestuvese buvo tai ji rekomendavo
Atsakyti
QUOTE(Merelanta @ 2008 03 27, 16:31)
Labai reiktu geru muzikantu nes musu liudytojai toki ramus zmones,tai gali buti liudnokas vakaras unsure.gif ar galit parasyti tel nr?

Papildyta:
Sveikuciai ar esate ka girdeja apie tokia grupe "Sonremo" cia jie is Mazeikiu?

Jų telefono numeriukas aukščiau rolleyes.gif

Atsakyti
Va ir as savo muzikanteli galeciau isgirti. Nors mes buvom susitike tik kelis kartus pries vestuves, bet ka pastebejau, kad zmogus klausosi ko tu pageidauji. Nes esu girdejusi kad budavo ir taip kad atlieka savo numeriukus ir bai, o dar taip buvo kad net ant ledo paliko, cia taip buvo per vyro seserikes vesele.
O dar musu pirsleliai buvo jauni ir dar pirmas kartas, tai ir pirslienike sako, gera kad jis mane girdi. Niu liuks
Jei reikes kontaktu rasykit i AZ
Cia butu klp ir rajonas tik ne pertoliausiai 4u.gif
Atsakyti
labutis gal kas galit rekomenduoti gerus muzikantus siauliuose smile.gif
Atsakyti
Gal ka zinote apie muzikantus Ekspresas (Rycka, Remigijus ir Gintaras) isRaseiniu, lyg...
Atsakyti
Sveikos mergites,
gal kas esate girdejusios apie Kestuti Nevuli ir jo kolega Valda, kurie groja vestuvese? Beje, musu vestuvese jie atliks ir vedeju vaidmenis unsure.gif
Atsakyti