Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(DAIVUKS @ 2008 03 27, 16:54)
tai kaip tik manau reikia džiaugtis kad yra vien geri pasisakymai...... thumbup.gif  bigsmile.gif

aga dziaugiuosi .... ax.gif
bet va , kitokia nuomone irgi yra vertinu mirksiukas.gif
nes kartais pasitaiko, kad visi horu rekia super super, ir tas, kuris turi kita nuomone, buna neigirstas rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas samdete grupe tabasco? smile.gif gal kazkas atsiliepimu kokiu turit? blush2.gif
Atsakyti
Nu va , Dainiai gali groti tik vakare per mano vestuves sad.gif o mes noretume su islydejimu.... gal kas zinote panasius muzikantus i Dainius?
Atsakyti
o gal kas nors gali ka nors pasakyti apie grupe Safari? ir Holas? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 03 28, 14:45)
o gal kas nors gali ka nors pasakyti apie grupe Safari? ir Holas?  ax.gif

Safari mes norejome uzsisakyti, taciau ten situacija tokia.. abu muzikantai groja vestuvese bet su skirtingomis kompanijomis (nors repertuaras tas pats), taciau musu datai vienas is ju buvo jau uzsakytas, tai mes pasirinkome ta kita su kita kompanija doh.gif lotuliukas.gif Ten groja gedas is Safari, gitaristas ir vedejas, vadinasi jie Visko mate vyrai smile.gif
jau rasiau, kad ju dainos man thumbup.gif ypac italiskos...
be to matosi, kad muzikantai profesionalai ir, labai tikekimes, shhh nepadarys... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 03 28, 15:21)
Safari mes norejome uzsisakyti, taciau ten situacija tokia.. abu muzikantai groja vestuvese bet su skirtingomis kompanijomis (nors repertuaras tas pats), taciau musu datai vienas is ju buvo jau uzsakytas, tai mes pasirinkome ta kita su kita kompanija  doh.gif  lotuliukas.gif  Ten groja gedas is Safari, gitaristas ir vedejas, vadinasi jie Visko mate vyrai  smile.gif
jau rasiau, kad ju dainos man  thumbup.gif  ypac italiskos...
be to matosi, kad muzikantai profesionalai ir, labai tikekimes, shhh nepadarys...  rolleyes.gif

tai kiek suprantu, dar tik gros jusu vestuvese ax.gif
o kaip su vakaro vedimu ir t.t. ? siandien einam i bernelius ziureti... rolleyes.gif
Atsakyti
Na Safari nesu girdejusi, bet man atrodo Holas ne kas schmoll.gif , man tekom juos girdeti donelaicio berneliuose, tai mes uz juos geriau dainavom- ir dar kad tik dviese groja- man buvo neidomu, na bet ziurint kam ko reikia- gal vestuvese ypac tradiciskose ir tiktu-manau taip ir yra geriausiai- nuejai pamatei isitikinai, o demo versijos man kelia abejoniu. Cia niekur nemaciau atsiliepimu apie Piramide- man visai nieko kad jaunos paneles, apie frank orchestra grupe skaiciau ir atrodo pati rasiau- man patiko. Geriausios rekomendacijos- draugu, pazistamu, nors ilgainiui kai draugai vis kviecia vis tuos pacius muzikantus- kiek pabosta, pvz. pries kelis metus tekejo drauge, o dabar jos brolis veda- ir tevai kviecia tuos pacius muzikantus, kai dalis sveciu tu paciu kazin ar idomu, o gal? Juk mes irgi per radija ar telika tu paciu gabalu klausom
Atsakyti
QUOTE(verynys @ 2008 03 28, 19:58)
Na Safari nesu girdejusi, bet man atrodo Holas ne kas schmoll.gif , man tekom juos girdeti donelaicio berneliuose, tai mes uz juos geriau dainavom- ir dar kad tik dviese groja- man buvo neidomu, na bet ziurint kam ko reikia- gal vestuvese ypac tradiciskose ir tiktu-manau taip ir yra geriausiai- nuejai pamatei isitikinai, o demo versijos man kelia abejoniu. Cia niekur nemaciau atsiliepimu apie Piramide- man visai nieko kad jaunos paneles, apie frank orchestra grupe skaiciau ir atrodo pati rasiau- man patiko. Geriausios rekomendacijos- draugu, pazistamu, nors ilgainiui kai draugai vis kviecia vis tuos pacius muzikantus- kiek pabosta, pvz. pries kelis metus tekejo drauge, o dabar jos brolis veda- ir tevai kviecia tuos pacius muzikantus, kai dalis sveciu tu paciu kazin ar idomu, o gal? Juk mes irgi per  radija ar telika tu paciu gabalu klausom

o man atrodo,kad apart frank orkestros nieko daugiau ir nerasete,ne karta sitame forume kartota,siuloma preke - pigi.ir pastovus siulimasis,kazkaip itartinai pradeda atrodti.cia ne reklamos,o patirties ir nuomoniu pasidalinimo forumas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 28, 20:29)
o man atrodo,kad apart frank orkestros nieko daugiau ir  nerasete,ne karta sitame forume kartota,siuloma preke - pigi.ir pastovus siulimasis,kazkaip itartinai pradeda atrodti.cia ne reklamos,o patirties ir nuomoniu pasidalinimo forumas  tongue.gif

Si karta as rasiau apie Hola- o jeigu man patinka kokia grupe ar nepatinka- tai ar as negaliu savo nuomones parasyti- tik JUS galite tai padaryti?- as parasiau apie tas grupes kurias as zinau ir tiek- is kur Jusu tas nusistatymas pries mane- ar as Jums skolinga- tiesiog nejaukiai jauciuosi- Jus kiekviena karta atsakote i mano replikas- cia turbut visiems galima reiksti savo nuomone arne? as neturiu jokio noro niekam nieko pirsti- tik dalinuosi savo patirtimi-nesuprantu Jusu, gal isiteksime kaip nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verynys @ 2008 03 28, 20:36)
Si karta as rasiau apie Hola- o jeigu man patinka kokia grupe ar nepatinka- tai  ar as negaliu savo nuomones parasyti- tik JUS galite tai padaryti?- as parasiau apie tas grupes kurias as zinau ir tiek- is kur Jusu tas nusistatymas pries mane- ar as Jums skolinga- tiesiog nejaukiai jauciuosi- Jus kiekviena karta atsakote i mano replikas- cia turbut visiems galima reiksti savo nuomone arne? as neturiu jokio noro niekam nieko pirsti- tik dalinuosi savo patirtimi-nesuprantu Jusu, gal isiteksime kaip nors? 4u.gif

jusu zinute komentuoju antra karta,tiesiog keista,kai zmogus parases forume 8 zinutes ir vis uzsuka cia parasyti tik apie sia grupe g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 28, 20:39)
jusu zinute komentuoju antra  karta,tiesiog keista,kai zmogus parases forume 8 zinutes ir vis uzsuka cia parasyti tik apie sia grupe  g.gif

apie kuria?siaip tai atsakinejau zileei, o Jus sekate kiek ir kokias zinutes rasau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verynys: 28 kovo 2008 - 19:57
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 28, 18:39)
jusu zinute komentuoju antra  karta,tiesiog keista,kai zmogus parases forume 8 zinutes ir vis uzsuka cia parasyti tik apie sia grupe  g.gif

Nebesuprantu....ar paranoja persekioti SM narius blink.gif skaiciuoti zinutes ir sekti kur kas raso........ cool.gif
Atsakyti