QUOTE(AiTiekTo @ 2008 03 20, 23:37)
uItra,
Nesiruosiu slepti, kad esu muzikantas, tiesa nesu uzgautas senelio, bet yra nepelnytai uzgauti mano kolegos. Na isties buvo prirasyta akivaizdaus melo. O dabar pati/pats pagalvokit logiskai - kokius dar "profesionalius patarimus" ar kontaktus Jus gautumete is cia rasanciu muzikantu? Gautumete savireklamos ar galu gale muzikantu draugu reklamos. Todel ir noreciau, kad cia nuomones apie vienus ar kitus muzikantus reikstu ne patys muzikantai, o zmones, kurie juos mate ar girdejo. Manau, kad senelis tikrai perzenge savo kompetencijos ribas.
Pats nesiruosiu cia dalinti patarimu ar kontaktu - teraso apie mus tie, kurie mus mate ar girdeje ir yra nesuinteresuoti. Tai mums bus geriausia reklama
Gero vakaro,
take it easy
na jei kazkas apkalbetas melagingai (tarkim - pavadintas kilnojantis stikleli, nors to tikrai nedaro) tai tikrai nesmagu. Bet kad tarp muzikantu (beje, kaip ir fotografu ir filmuotoju) yra labai daug neprofesionaliu, negabiu zmoniu, kurie uz nemazus pinigus sugeba tik pamekenti nusenusi repertuara - gincytis neverta. Kas juos ivardins - jaunosios ar patys muzikantai, mano nuomone, nera taip jau svarbu. O jei dar savo kritika pateiks su irodymais - vaizdo irasais, fotkem - viskas super, bus maziau nusivylusiu ir grauzianciu nagus. Klipukas youtube - vienas is tokiu. Jei tai REALUS irasas - tai nusisaut toki "muzikanta" gavusiems zmonems...
Bet nesutinku, kad geru patarimu, rekomendaciju, nauju vardu negali ivardinti patys muzikantai. Yra nauju dainininku, kuriuos gal patys "uzauginot" ar uzmatet kokio nedidelio miesto festivalyje, taipogi nemazai muzikantu, dirbanciu tik pagal rekomendacijas - ne visi mes turim galimybe juos rasti per 20 kartos pusbrolius ar vaikystes draugus, kuriems jie dirbo... taip pat ne visi dirba butent vestuvese - o butent netradiciniu muzikantu paklausa, manyciau, su kiekvienais metais dides... taip kad ir rekomeduodami savo kolegas, ar kviesdami paklausyti atnaujintu dainu repertuaro tinklapyje galit padaryti ir gera darba
kai verdi tose sultyse vis tiek info turit daugiau nei tik pradedantis jos ieskoti - jus ir naujienas daugiau sekat, ir kolegu darba akyliau vertinat...