Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 10, 16:03)
as tai manau ,kad kaip fotografas negali filmuoti,taip ir muzikantai vesti vestuviu,kiekvenas zmogus negali buti visur geras. bet uz 3 val 5000lt sakyciau brangoka,juk "auksiniai" grupes laikai praeityje..
Papildyta:
buciau lt,tai skambineciau atsisedusi ir jums dar viska parasyciau,bet dabar pradedu nuo meilu,o tada ,jei sudomina ,skambinu  blush2.gif

poster_offtopic.gif Mes isgi is uzsienio planuojam, tai skambinam per sita puslapi: telediscount.co.uk (bet cia tik jei tu anglijoj esi, kitu atveju reiktu paieskot kazko panasaus kitoj saly)
ten pasirenki kur nori skambinti, tai parodo numeri. Ji surinkus papraso ivesti numeri kuriuo nori skambinti. kaina - 10p / min.
Atsakyti
QUOTE(senelis50 @ 2008 03 10, 15:03)
Puikūs muzikantai- VAIRAS - iš ŠIAULIŲ ,DU PAŠALINIAIiš KAZLŲ RŪDOS,iš VILKAVIŠKIO SUVALKIETUKAS,ROMEO IR JOLITA, iš MARIJAMPOLĖS- AISTUVA, SAULIUS TREIKAUSKAS, iš JURBARKO -ARŪNAS SAMYS,iš PRIENŲ- NEMUNIEČIAI, iš KAUNO-RONDO, iš UKMERGĖS -V. DRIUKAS.Žodžiu, yra daug gerų muzikantų,tik kažkodėl jų nematote ar pati nežinote ,ko JUMS reikia- ar muzikantų ar kažko tokio ypatingo

Apie grupe Du pasaliniai ir as esu girdejus geru atsiliepimu thumbup.gif
seneli seneli jauciu, kad siame forume tapsite vienas populiariausiu patareju nuotakoms thumbup.gif Gal kokiu nuogirdu, pletku turit apie grupe SySex is Kauno? Buciau dekinga jei atsakytumet, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2008 03 10, 18:21)
poster_offtopic.gif Mes isgi is uzsienio planuojam, tai skambinam per sita puslapi: telediscount.co.uk (bet cia tik jei tu anglijoj esi, kitu atveju reiktu paieskot kazko panasaus kitoj saly)
ten pasirenki kur nori skambinti, tai parodo numeri. Ji surinkus papraso ivesti numeri kuriuo nori skambinti. kaina - 10p / min.

aciukas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 10, 18:54)
Apie grupe Du pasaliniai ir as esu girdejus geru atsiliepimu  thumbup.gif
seneli seneli jauciu, kad siame forume tapsite vienas populiariausiu patareju nuotakoms  thumbup.gif  Gal kokiu nuogirdu, pletku turit apie grupe SySex is Kauno? Buciau dekinga jei atsakytumet, aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pukita,praeitais metais dalyvavau.kur grojo grupe sysex,nors cia ir nemanes klausei,bet pasakysiu,muzikine prasme,tai nezinau kaip jie groja(neturiu klausos lotuliukas.gif ),o vedimas labai tradiciskas,nieko naujo blush2.gif " o dabar visi i kaire,i desine,aukstyn ,zemyn..."ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuke_su_sypsena: 10 kovo 2008 - 18:05
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 10, 17:04)
aciukas  thumbup.gif
Papildyta:
pukita,praeitais metais dalyvavau.kur grojo grupe sysex,nors cia ir nemanes klausei,bet pasakysiu,muzikine prasme,tai nezinau kaip jie groja(neturiu klausos  lotuliukas.gif ),o vedimas labai tradiciskas,nieko naujo  blush2.gif " o dabar visi i kaire,i desine,aukstyn ,zemyn..."ir pan.

Aciu uz atsiliepima 4u.gif 4u.gif 4u.gif Na tikiuosi, kad graziai padainuos, siaip ar taip dainu repertuara derinsim pagal save. O va vesti vestuves tai jau negaus pasireiksti, nes turim tam atskirai vakaro vedeja, kuris rupinsis sveciu linksmybemis.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 03 10, 17:20)
DKNight, aciu uz kontaktus  4u.gif

merginos, gal kas esat susidure su grupe "Laurai" is kauno? vyro ir zmonos duetas, gal turit kokiu atsiliepimu? gal Senelis 50 ka apie juos zino  ax.gif , o taip pat gal ka zinos ir apie "Sprigta" is Alytaus  ax.gif 
svarbus bet kokie pastebejimai  4u.gif

Apie visus LIETUVOS muzikantus žinoti neįmanoma,todėl galiu suteikti informaciją apie tuos, su kuriais yra tekę dirbti ar dalyvauti festivaliuose,bei,kurie iš manęs gauna midi failus ar pleibackus.Šiais laikais musų LIETUVĖLĖJE ,kas dešimtas muzikantas ir visi laiko save žvaigždėmis,nors groti nemoka.Taigi patarčiau žiūrėti ne į muzikantų vardą,o į tai,kaip moka dirbti savo darbą.
Atsakyti
QUOTE(senelis50 @ 2008 03 10, 20:31)
Apie visus LIETUVOS muzikantus žinoti neįmanoma,todėl galiu suteikti informaciją apie tuos, su kuriais yra tekę dirbti ar dalyvauti festivaliuose,bei,kurie iš manęs gauna midi failus ar pleibackus.Šiais laikais musų LIETUVĖLĖJE ,kas dešimtas muzikantas ir visi laiko save žvaigždėmis,nors groti nemoka.Taigi patarčiau žiūrėti ne į muzikantų vardą,o į tai,kaip moka dirbti savo darbą.

nu zinove, as vis dar laukiu tavo iraso ar ka ten turi atsiust apie DUETA biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux25 @ 2008 03 11, 12:41)
nu vien zodziu jus senelis 50 gryna cereskino kontora..nieko gero is jusu....aciu ir viso gero

Ką padarysi,dėl šios paikos mergytės,daugiai komentarų ir pagalbos dėl vestuvinių muzikantų iš mano pusės nebus.Mano kolegos muzikantai pasistengs iš tokių panelių ištraukti kuo daugiau litukų. Man nėra ir gaila laiko rašinėti,reikia programuoti ir groti ,bei dirbti su repertuaru-vasara laukia įtemta-grojimų jauyra daug.Sėkmės naivi mergyte.
Atsakyti
QUOTE(senelis50 @ 2008 03 11, 11:20)
Ką padarysi,dėl šios paikos mergytės,daugiai komentarų ir pagalbos dėl vestuvinių muzikantų iš mano pusės nebus.Mano kolegos muzikantai pasistengs iš tokių panelių ištraukti kuo daugiau litukų. Man nėra ir gaila laiko rašinėti,reikia programuoti ir groti ,bei dirbti su repertuaru-vasara laukia įtemta-grojimų jauyra daug.Sėkmės naivi mergyte.

Na seneli nebukita toks piktas console.gif Manau cia yra daugybe nuotaku kurioms idomus jusu atsiliepimai. Prasom nepabegti 4u.gif
As vel pasikartosiu, bet gal ka galite pasakyti apie grupe Sysex blush2.gif Man labai idomi jusu nuomone blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinau tik viena - gerai ir pigiai nebūna...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ruteliux25 @ 2008 03 11, 11:41)
nu vien zodziu jus senelis 50 gryna cereskino kontora..nieko gero is jusu....aciu ir viso gero

siaip kontora Saraskino yra, o ne cereskino lotuliukas.gif ....... o siaip atbaidet gera konsultanta ...... skaitau sia tema karts nuo karto tai ligi siol tik teko matyti tokiu kad "anie tai tokie ir tokie, o va mes tai darom viska kokybiskai ir profai" .... sita pamacius pamasciau nesaliskai, puikiai komentuoja tik neilgai... nu kas cia ilgai issilaikys, negavo viena inoringa panele failo cia ir tuoj pat ir susiko reikala visoms likusioms..... beje mes irgi savo vestuvems ieskojome laaabai atydziai muzikantu, mano antra puse labai pretenzinga...... na pretenzinga ne ta prasme kad nenori pakelti ar lapatai..... jam turi buti geras vokalas, gera muzika...... na kokybe muzikine prasme, o ne kad jau internetines reklamine svetaines besireklamuojant traukia i sona .....issirinke buvome is senelio saraselio beje wink.gif likome abu laaaaabai patenkinti, nors ir senai jau tai buvo wink.gif .....
Atsakyti
Nenorėčiau mokėti daugiau nei 3000Lt, bet reikia muzikantų, kurie dar ir šventę pravestų, keliems skambinau, tai užimti, keli kai paklausiau, tai ne dainuoja, o deklamuoja, treti tik dainuoja, bet visai neprisideda prie vedimo, tad šiai dienai dar nieko nesusiradau...
esu atvira pasiūlymams, jei kas žinote kokius kontaktus, būčiau labai dėkinga...

user posted image
Atsakyti
sveiki,

kas galetu parekomenduoti koki muzikonta, kuris moketu daug slageriu ir butu maloniai bendraujantis? reikia vestuvems, taciau vakaro vesti nereikes, ta darys pirsliai. tiesiog reikes su jais pabendradarbiauti.. reiktu ir islydejimui, ir vakarinei daliai, birzelio 27.. kaunas, vakarine dalis kelme.

aciu uz info.
Atsakyti