Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

nu nekoki matau gera ispudi jums paliko lotuliukas.gif senelis50 matau neblogai zinote apie grupes ir muzikantus,gal ka rekuomenduotumet?galit ir i AZ. beja,o kokia PRESTO kaina?gal kas uzsisakinejo?
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 03 08, 16:25)
savo sventei irgi uzsisakiau KOKTEILI, teko dalyvauti vestuvese kur Modestas viska vede buvo fantastiska, zmogus tikrai ismano savo darba ir per vestuves faina buvo, nes nebuvo kada laiko net paziovauti. Tai nusprendziua kad nera mano sveciams ko ziovauti tures linksmintis  biggrin.gif

aisku, as ir taip manaiu, juk i vestuves surinko...man kazkaip kai smuikais pradeda griezti tai ka zinau... tada jau ir visiskai kitokios vestuves turi buti... O Modestas tai nustebino, ir tas kitas vyrukas...nemirtingas...su tuo savo tokiu juokeliu... lotuliukas.gif
Atsakyti
senelis50 man neatsake apie grupe Duetas ar kaip ten jie vadinas...ka gali pasakyt paie juo teigiamo? buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2008 03 09, 12:26)
Nu ir gasdinat mane visos  blink.gif 
3000lt uz normalesnius vestuviu muzikantus????  doh.gif
Pradedu mastyti, tai gal uzteks tu, kur su armonika aplink stala laksto, su sintezatoriu Cicino daineles traukia, baeruoja ir bendrauja su publika? Tokie 800lt  rolleyes.gif Ir prasom dar apie 1000lt vedejas, plius 1200lt lieka mums ant naujo buities irenginio ar panasiai  biggrin.gif 
Na, o jeigu rimtai, tai graudu darosi  verysad.gif 
Taip norejom geru muzikantu, bet ne uz toooooookias sumas  doh.gif

Toks gyvenimo dėsnis-neturi pinigų-nekelk vestuvių,o gyvenkit susidėję.Norint RONDO ar MAMONTOVO lygio muzikantų ,reikia apie10000lt pakloti,ošiaip normaliai grojantis muzikantas vasarą vestuvių negros be 1500lt .Taigi ,gerb mergyte, jums viena išeitis arba netekėti arba pasileisti kompaktą su žvaigždžių įrašais
Papildyta:
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 10, 16:32)
nu nekoki matau gera ispudi jums paliko  lotuliukas.gif  senelis50 matau neblogai zinote apie grupes ir muzikantus,gal ka rekuomenduotumet?galit ir i AZ. beja,o kokia PRESTO kaina?gal kas uzsisakinejo?

Su FRESTO BUVAU SUSIDŪRĘS viename festivalyje ir jie naudoja tik fonogramas ir kaip žmonės labai pasipūtę.Jie yra tryse ir manau be 3000 ar 4000lt nesivargins Jūsų šventėje.
Atsakyti
senelis50, tai apie kuriuos muzikantus galetumete kanors gero pasakyti...nes kolkas tai beveik visus iskoneveikete... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 10, 16:53)
senelis50, tai apie kuriuos muzikantus galetumete kanors gero pasakyti...nes kolkas tai beveik visus iskoneveikete...  biggrin.gif

Puikūs muzikantai- VAIRAS - iš ŠIAULIŲ ,DU PAŠALINIAIiš KAZLŲ RŪDOS,iš VILKAVIŠKIO SUVALKIETUKAS,ROMEO IR JOLITA, iš MARIJAMPOLĖS- AISTUVA, SAULIUS TREIKAUSKAS, iš JURBARKO -ARŪNAS SAMYS,iš PRIENŲ- NEMUNIEČIAI, iš KAUNO-RONDO, iš UKMERGĖS -V. DRIUKAS.Žodžiu, yra daug gerų muzikantų,tik kažkodėl jų nematote ar pati nežinote ,ko JUMS reikia- ar muzikantų ar kažko tokio ypatingo
Atsakyti
QUOTE(senelis50 @ 2008 03 10, 18:03)
Puikūs muzikantai- VAIRAS - iš ŠIAULIŲ ,DU PAŠALINIAIiš KAZLŲ RŪDOS,iš VILKAVIŠKIO SUVALKIETUKAS,ROMEO IR JOLITA, iš MARIJAMPOLĖS- AISTUVA, SAULIUS TREIKAUSKAS, iš JURBARKO -ARŪNAS SAMYS,iš PRIENŲ- NEMUNIEČIAI, iš KAUNO-RONDO, iš UKMERGĖS -V. DRIUKAS.Žodžiu, yra daug gerų muzikantų,tik kažkodėl jų nematote ar pati nežinote ,ko JUMS reikia- ar muzikantų ar kažko tokio ypatingo

na man tai tai jau nereikia, as savo vestuves atsokau...bet labai gerai, kad padaret dabar ,Jusu nuomone, geru muzikantu sarasiuka sioki toki, busimos jaunosios tures is ko pasirinkti ir susizinoti apie juos daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
DKNight, aciu uz kontaktus 4u.gif

merginos, gal kas esat susidure su grupe "Laurai" is kauno? vyro ir zmonos duetas, gal turit kokiu atsiliepimu? gal Senelis 50 ka apie juos zino ax.gif , o taip pat gal ka zinos ir apie "Sprigta" is Alytaus ax.gif
svarbus bet kokie pastebejimai 4u.gif
Atsakyti
idomu kiek rondo kainuotu?ot teveliu sirdeles pradziugintume.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 10, 17:48)

pries keleta metu jie grojo mano darbovietes baliuje, tai tikrai smagiai praleidom vakara, bet grojo apie tris keturias valandas ir kaina ju zymiai didesne nei eiliniu muzilantu, nezinau kiek tada kainavo, bet manau tikrai persoka 5000 riba. ir jie vakaro pirsliams nemanau, kad pades vesti, juk jie ne vestuvine grupe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 10, 15:48)

pazek cia http://www.eb.lt/lt....?vid=67&id=2650
Yra numeriai, gali pabandyd pasiskambint
Atsakyti
as tai manau ,kad kaip fotografas negali filmuoti,taip ir muzikantai vesti vestuviu,kiekvenas zmogus negali buti visur geras. bet uz 3 val 5000lt sakyciau brangoka,juk "auksiniai" grupes laikai praeityje..
Papildyta:
QUOTE(Lailatina @ 2008 03 10, 17:55)
pazek cia http://www.eb.lt/lt....?vid=67&id=2650
Yra numeriai, gali pabandyd pasiskambint

buciau lt,tai skambineciau atsisedusi ir jums dar viska parasyciau,bet dabar pradedu nuo meilu,o tada ,jei sudomina ,skambinu blush2.gif
Atsakyti