Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(DKNight @ 2008 03 07, 15:53)
Inga777, jau rasiau kazkur, bet parasysiu dar karta...
Grupe "Kokteilis"
869906210 -Modestas...  mirksiukas.gif jie tokie daugiau teatraliski, labai daug visokiu vaidinimu dare juokingai, ir dainuoja lietuviu-rusu kalbomis.
Papildyta:
nesupykit, bet man is kai kuriu nuotaku tai juokas ima...sito nenoriu, nes zmones ne taip pagalvos, pabuciuok nepabuciuok... juk zmones eina i vestuves, jei dar pasakai kad i tradicines visiems, tai visi to ir tikisi...pas mus nebuvo jokiu problemu, muzikantai atsiklause ar norim to ar ano, mes iskart pasakem su visomis tradicijomis, ir visiems linksma buvo ir buciavosi (nors tik viena pora buvo kurie nedraugavo) ir visi tai prieme kaip linksmybe. Juk zmones ne idijotai  renkasi i vestuves, daugelis isvis ne pirma karta eina...zino kaip viskas vyksta, baikit purkshtaut del tokiu neesminiu dalyku...bus daugiau del ko rupintis. mirksiukas.gif

savo sventei irgi uzsisakiau KOKTEILI, teko dalyvauti vestuvese kur Modestas viska vede buvo fantastiska, zmogus tikrai ismano savo darba ir per vestuves faina buvo, nes nebuvo kada laiko net paziovauti. Tai nusprendziua kad nera mano sveciams ko ziovauti tures linksmintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 07, 15:53)
Inga777, jau rasiau kazkur, bet parasysiu dar karta...
Grupe "Kokteilis"
869906210 -Modestas...  mirksiukas.gif jie tokie daugiau teatraliski, labai daug visokiu vaidinimu dare juokingai, ir dainuoja lietuviu-rusu kalbomis.
Papildyta:
nesupykit, bet man is kai kuriu nuotaku tai juokas ima...sito nenoriu, nes zmones ne taip pagalvos, pabuciuok nepabuciuok... juk zmones eina i vestuves, jei dar pasakai kad i tradicines visiems, tai visi to ir tikisi...pas mus nebuvo jokiu problemu, muzikantai atsiklause ar norim to ar ano, mes iskart pasakem su visomis tradicijomis, ir visiems linksma buvo ir buciavosi (nors tik viena pora buvo kurie nedraugavo) ir visi tai prieme kaip linksmybe. Juk zmones ne idijotai  renkasi i vestuves, daugelis isvis ne pirma karta eina...zino kaip viskas vyksta, baikit purkshtaut del tokiu neesminiu dalyku...bus daugiau del ko rupintis. mirksiukas.gif

Kadangi mano vestuves arteja, tad mano mociute prisimine vienas prie 20 metu buvusias vestuves, kai pabroliui buvo uzkabinti "karoliai" is 2 buroku ir 1 morkos ir kaip tasai tapo raudonesnis uz pati buroka... Savo muzikantu prasysim apsieti be tokiu "poslu" linksmybiu.

Manau, kad joks magnetofonas neatstos gyvos muzikos. Nors patys su MB labiau klausomes metalo ir roko, bet ta vienintele diena derinsimes ir prie kitu sveciu: tiks ir liaudies dainos, ir popsas wink.gif svarbiausia, kad butu linksma ir butu imanoma pasokti smile.gif
Atsakyti
Nu ir gasdinat mane visos blink.gif
3000lt uz normalesnius vestuviu muzikantus???? doh.gif
Pradedu mastyti, tai gal uzteks tu, kur su armonika aplink stala laksto, su sintezatoriu Cicino daineles traukia, baeruoja ir bendrauja su publika? Tokie 800lt rolleyes.gif Ir prasom dar apie 1000lt vedejas, plius 1200lt lieka mums ant naujo buities irenginio ar panasiai biggrin.gif
Na, o jeigu rimtai, tai graudu darosi verysad.gif
Taip norejom geru muzikantu, bet ne uz toooooookias sumas doh.gif
Atsakyti
kazi ar siais laikas ir su armonika aplink stalus uz 800 laksto. kainos kaip ant mieliu auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kankan @ 2008 03 07, 16:08)
sveikos.gal kuri zinot grupes Grasis kontaktus? ax.gif  4u.gif

Grupė Grašis Telšiai tel.:8-698-84876
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2008 02 24, 10:26)
sveikos.esu skaicius apie grupe / dvyniai/ viena panele rase kad nieko neispilde ka pazadejo...o ar vakara vede? kas nepatiko? as juos uzsisakiau savo sventei,labai jau man neramu

Aš buvau vienose vestuvėse kur jie grojo smile.gif nežinau, ko ten tai panelei nepatiko, bet mes tai netyrėjom ko prikibti blush2.gif
Kaip tik sakyčiau, labai faina, kad jauni muzikantai (nes kažkaip visai kitaip žiūrisi) ir tokia programa turi, su žaidimais, įvairia muzika ir t.t. beje, labai fainai vedė visą vakarą, piršlių kaip ir nereikėjo... doh.gif
Nemanau, kad tau verta bijoti. Aš nebijočiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparnuota: 09 kovo 2008 - 12:20
o ka galite pasakyt apie grupe PRESTO? Beja,jie yra is kauno.
Atsakyti
buvau vestuvese, kur baznycioj per ceremonija nedidelis chorelis dainavo. nu kaip grazu buvo, nepatikesit. tokia nuotaika gera sukure. ech, grazu...
Atsakyti
O tai grupes PANORAMA niekas negirdeje? verysad.gif Labai prasau, tuoj reiks aprispresti ar duoti rankpinigius o neturim jokiu objektyviu rekomendaciju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolbreta @ 2008 02 06, 12:05)
niu dekui uz info, ale db visai pasimeciau, niu as jiem skambijau ir man ir pasirode, kad jiem siaip viskas dzin, tokie atsipute, bet jei tik toks variantas, tai reikia ieskoti toliau, nenoriu muzikantu lakstanciu aplink stala su garmoska ir kelnojancius zemaicius ir aukstaicius smile.gif gal kas turite kokiu tai nuomoniu apie grupe SySex?

grupe SySex pakelnoja ir zemaicius ir aukstaicius ,jie grynu gryniausi tradiciniai lietuvisku vestuviu muzikantai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lailatina,

Deja, per velai pradejom viska organizuotis ir grupes, kuriu norejom, jau uzimtos iki spalio men.. blink.gif

pas mus gros PANORAMA, bet ne viena grupe PANORAMA yra, kiek zinau. O kada jusu svente? Musu - birzeli, tai galeciau parasyti po sventes, kai ten kas, jei apie tuos pacius kalbame. Siaip, atrodo visai nieko, nzn..

Beje, skambinome vienam is zurnalo VESTUVES. Na, is pirmo pokalbio linksmas vyrukas. Sutareme susitikti, norejome paziureti ka siulo ir pan. Kazkodel, jo nuomone, sustikimas nereikalingas. Na, visgi paskambinome sutarta diena, jis vel ta pati: "sustikimas nereikalingas". Siandien jis pats mums skambina ir vel ta pati sneka. Na, matyt, ligotas jau diedukas.. unsure.gif

Neuzkliukite blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona*: 09 kovo 2008 - 21:16
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 09, 14:04)
o ka galite pasakyt apie grupe PRESTO? Beja,jie yra is kauno.

Gražūs trys pasipūtę ereliai,kurie nevargsta,grodami muzikos instrumentu,pasileidžia mp3 ir staiposi,kaip TAUTKAUS sūnelis su chebra.Nuostabūs gražuoliai už dar nuostabesnę kainą
Atsakyti