QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 07, 10:51)
na jus issakete savo nuomone, o as issakau savo nuomone, kodel man atrodo kitaip.... ar tai yra blogai? o siaip teko pastebeti, kad jums apskritai svarbiausia visiems priestarauti...
Papildyta:
na taip, raginimas isgerti ne prievarta, taciau visur egzistuoja bandos jausmas...
sutinku, kad liaudies nusiteikimas yra svarbus, todel ir svarstau galimybe apsieti be muzikantu vien todel, kad mano vestuvese nebus sesioliktos eiles tetu, kurias paskutini karta maciau pries penkiolika metu, o tik patys artimiausi zmones, kurie dziaugiasi musu laime, o ne tikisi, kad bus pamaitinti, pagirdyti ir palinksminti...
nu del bandos jausmo sutinku yra zmoniu rusis kuri turi isgerti ir raginimu spriima uz gryna piniga, gerai kad tokiu neturime savo tarpe, ir raginima isgerti priima simboliskai kaip stikliuko pakelima, jeigu tokia problema yra tai jau reikia bandyti isvengti tokiu raginimu
... na kai organizavome savo vestuves irgi kvieteme svecius kad kartu butu, bet tuo paciu rupinomes kad jie skaniai pavalgytu, butu isgerti ir kad sveciams butu linksma, neknapsotu prie stalo, t.y. tai mano naujo gyvenimo pradzia norejosi kad visiems butu gera ne tik man
....... bet kiekvienam savo.....
dar mintis apie zaidimus, suprantu idomu vienas kitas zaidimas pobuvyje, svecius pralinksima, bet teko buti kur kiekvienas turejo kazka pasiruosti idomaus (naujieji metai buvo) ..... tai tuos metus prisimenu kaip visa vakara traukeme fantas, lapelius, skaiteme klausimus atsakymus, paskui dalyvavome ratu, sokis su kede per viduri..... nu buvo smagu pradzioje, paskui nesinorejo izeisti tu kurie ruosesi......