Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(eimaz @ 2008 03 06, 22:40)
gal dar pas ka nors grojo sis muzikantas?
AIDAS 8-686 29729 iš Kazlų Rūdos
Viena forumiete ji rekomendavo, daugiau nuomoniu kaip ir neradau. Telefonu kalbejau, tai kaip zmogus, tai labai patiko. Sakau gal dar kas netycia esat susidure su juo?

AIDAS LESKAUSKAS ,kaip muzikantas yra profesionalas, dainuoja ir groja gerai,tik kaip žmogus pasipūtęs ir savimyla.Gali statyti savo sąlygas,labai didelę kainą ir rodyti principus
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 03 07, 07:41)
p.s. vis tik idomu pirma zmogus paklausia kaip jums atrodo kaip bus jeigu muzikantu nebus, o i atsakymus kad gali buti blogai reaguoja audringai, niekas nieko nesupranta ir linksmintis nemoka  blink.gif tai kam ta numone reikalinga, kam klausti?

na jus issakete savo nuomone, o as issakau savo nuomone, kodel man atrodo kitaip.... ar tai yra blogai? o siaip teko pastebeti, kad jums apskritai svarbiausia visiems priestarauti... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(olenka @ 2008 03 07, 08:31)
sutinku  drinks_cheers.gif mergina tikejosi isgirsti toki atsakyma, kokio norejo...
keista, kodel vestuviu muzikantai daug kam asocijuojasi su raginimais isgerti? g.gif beje, raginimas - ne prievarta  g.gif
dar vienas labai svarbus faktorius - pati liaudis. jei ji atejo linksmintis ir yra geranoriskai nusiteikusi - viskas bus ok, o jei sedi susiraukusi- Maiklas Dzeksonas nepades.

na taip, raginimas isgerti ne prievarta, taciau visur egzistuoja bandos jausmas...
sutinku, kad liaudies nusiteikimas yra svarbus, todel ir svarstau galimybe apsieti be muzikantu vien todel, kad mano vestuvese nebus sesioliktos eiles tetu, kurias paskutini karta maciau pries penkiolika metu, o tik patys artimiausi zmones, kurie dziaugiasi musu laime, o ne tikisi, kad bus pamaitinti, pagirdyti ir palinksminti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 07, 10:51)
na jus issakete savo nuomone, o as issakau savo nuomone, kodel man atrodo kitaip.... ar tai yra blogai? o siaip teko pastebeti, kad jums apskritai svarbiausia visiems priestarauti...  rolleyes.gif
Papildyta:

na taip, raginimas isgerti ne prievarta, taciau visur egzistuoja bandos jausmas...
sutinku, kad liaudies nusiteikimas yra svarbus, todel ir svarstau galimybe apsieti be muzikantu vien todel, kad mano vestuvese nebus sesioliktos eiles tetu, kurias paskutini karta maciau pries penkiolika metu, o tik patys artimiausi zmones, kurie dziaugiasi musu laime, o ne tikisi, kad bus pamaitinti, pagirdyti ir palinksminti...  4u.gif

nu del bandos jausmo sutinku yra zmoniu rusis kuri turi isgerti ir raginimu spriima uz gryna piniga, gerai kad tokiu neturime savo tarpe, ir raginima isgerti priima simboliskai kaip stikliuko pakelima, jeigu tokia problema yra tai jau reikia bandyti isvengti tokiu raginimu wink.gif ... na kai organizavome savo vestuves irgi kvieteme svecius kad kartu butu, bet tuo paciu rupinomes kad jie skaniai pavalgytu, butu isgerti ir kad sveciams butu linksma, neknapsotu prie stalo, t.y. tai mano naujo gyvenimo pradzia norejosi kad visiems butu gera ne tik man wink.gif ....... bet kiekvienam savo.....

dar mintis apie zaidimus, suprantu idomu vienas kitas zaidimas pobuvyje, svecius pralinksima, bet teko buti kur kiekvienas turejo kazka pasiruosti idomaus (naujieji metai buvo) ..... tai tuos metus prisimenu kaip visa vakara traukeme fantas, lapelius, skaiteme klausimus atsakymus, paskui dalyvavome ratu, sokis su kede per viduri..... nu buvo smagu pradzioje, paskui nesinorejo izeisti tu kurie ruosesi......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 07 kovo 2008 - 11:10
QUOTE(Saga @ 2008 03 07, 10:02)
nu del bandos jausmo sutinku yra zmoniu rusis kuri  turi isgerti ir raginimu spriima uz gryna piniga, gerai kad tokiu neturime savo tarpe, ir raginima isgerti priima simboliskai kaip stikliuko pakelima, jeigu tokia problema yra tai jau reikia bandyti isvengti tokiu raginimu wink.gif ... na kai organizavome savo vestuves irgi kvieteme svecius kad kartu butu, bet tuo paciu rupinomes kad jie skaniai pavalgytu, butu isgerti ir kad sveciams butu linksma, neknapsotu prie stalo, t.y. tai mano naujo gyvenimo pradzia norejosi kad visiems butu gera ne tik man wink.gif ....... bet kiekvienam savo.....

na mes irgi rupinames visu tuo geriu smile.gif ir norisi, kad butu smagu ir linksma, bet tiesiog gal linksmybes galima sugalvoti kitokias...
siaip gal jums susidare ispudis, kad as pries visas LT tradicijas, bet taip nera, o pasipriesinimas muzikantams kyla del to, kad man tiesiog neteko susidurti su tokiais, kurie apsieitu be visu tu nesamoniu, kai tenka buciuotis zmonems, kurie pirma karta gyvenime matosi ir pan. doh.gif va net mano drauges vestuvese grojo giminaitis, taresi is anksto, kad nedarytu to ir ano, bet vistiek padare. na aisku nuotaka vos ne i asaras... unsure.gif del to ir bandau surasti kita iseiti... 4u.gif
aj, nebesipykstam blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 07, 11:08)
na mes irgi rupinames visu tuo geriu  smile.gif  ir norisi, kad butu smagu ir linksma, bet tiesiog gal linksmybes galima sugalvoti kitokias...
siaip gal jums susidare ispudis, kad as pries visas LT tradicijas, bet taip nera, o pasipriesinimas muzikantams kyla del to, kad man tiesiog neteko susidurti su tokiais, kurie apsieitu be visu tu nesamoniu, kai tenka buciuotis zmonems, kurie pirma karta gyvenime matosi ir pan.  doh.gif  va net mano drauges vestuvese grojo giminaitis, taresi is anksto, kad nedarytu to ir ano, bet vistiek padare. na aisku nuotaka vos ne i asaras...  unsure.gif  del to ir bandau surasti kita iseiti... 4u.gif
aj, nebesipykstam  blush2.gif  4u.gif

imk vakaro vedantiji tada.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 03 07, 10:11)
imk vakaro vedantiji tada.... wink.gif

va to ir ieskau db... bet jauciu biski per velai susizgribau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 07, 02:47)
...gal todel, kad turejom nereliai fainus muzikantus, todel be ju neisivaizduoju as vestuviu isvis... rolleyes.gif

o kas tokie grojo? ax.gif
aš vis dar ieškau doh.gif
Atsakyti
as irgi galvojau neimti muzikantu,bet klasytis muzikos is ploksteliu,juk taip nevestuviska..norejau paimti profesionalesnius muzikantus,bet jie negroja ilgiau nei 3 val,o kainos tikrai nemazos.taigi su manuoju priejom isvados,kad butu grafi pakili nuotaika,pradziai samdyt instrumentinius muzikantus ir vedeja,o kai jau pavalgysim ir prasides linksmybes,gros muzikantai,tik aisku be jokiu lapatai,o kas ir lietuviskus gerai zinomus slagerius(kuriu siaip niekada neklausau),juk vestuves nors ir musu svente,bet vakarine dali reikia derinti ir prie sveciu.

P.S. praeitais metais dalyvavom vestuvese,grojo tradiciniai lietuviski vestuviu muzikantai,maniskis labiausiai bijojo,kad nereiketu susikibus uz parankiu linguoti ir pan. lotuliukas.gif vakarui isibegejus ir lingavo ir (po 4 metu gyvenimo kartu) pirma karta pamaciau,kad ir visas dainas dar moka,o juk girdedava tik grojan bliuza ir pan.tai va pries pasirenkant dj,reiktu gerai pagalvoti kaip isjudinti publika,aisku jaunimas greit isijudins,bet ar teveliai ar tetos taip pat dziaugsis linksmybemis?

CIA TIK MANO NUOMONE sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 07, 10:08)
na mes irgi rupinames visu tuo geriu  smile.gif  ir norisi, kad butu smagu ir linksma, bet tiesiog gal linksmybes galima sugalvoti kitokias...
siaip gal jums susidare ispudis, kad as pries visas LT tradicijas, bet taip nera, o pasipriesinimas muzikantams kyla del to, kad man tiesiog neteko susidurti su tokiais, kurie apsieitu be visu tu nesamoniu, kai tenka buciuotis zmonems, kurie pirma karta gyvenime matosi ir pan.  doh.gif

As irgi nenoriu, kad per mano vestuves butu tie visi pabuciuok, pamokink.... todel is karto muzikantai bus ispeti ko is ju tikimasi ir ko nenorima. Muzikantams pades ir viska primins vakaro vedejas. Nors siaip ir muzikantai pakankamai siuolaikiski ir dainu repertuara taip pat galima susiderinti pagal pageidavimus ir netgi nebutinai dainuos lietuviskai. Iseitis visada yra tik reikia nepabijoti ieskoti sprendimu 4u.gif Viskas bus gerai, pasidomek daugiau netradiciais muzikantais, tikrai neturetu pavesti ir turesi stilinga grazia svente ir sveciams bus linksma, nes kas tiesa tas nemelas - jokia plokstele neatstos gyvos muzikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Inga777, jau rasiau kazkur, bet parasysiu dar karta...
Grupe "Kokteilis"
869906210 -Modestas... mirksiukas.gif jie tokie daugiau teatraliski, labai daug visokiu vaidinimu dare juokingai, ir dainuoja lietuviu-rusu kalbomis.
Papildyta:
nesupykit, bet man is kai kuriu nuotaku tai juokas ima...sito nenoriu, nes zmones ne taip pagalvos, pabuciuok nepabuciuok... juk zmones eina i vestuves, jei dar pasakai kad i tradicines visiems, tai visi to ir tikisi...pas mus nebuvo jokiu problemu, muzikantai atsiklause ar norim to ar ano, mes iskart pasakem su visomis tradicijomis, ir visiems linksma buvo ir buciavosi (nors tik viena pora buvo kurie nedraugavo) ir visi tai prieme kaip linksmybe. Juk zmones ne idijotai renkasi i vestuves, daugelis isvis ne pirma karta eina...zino kaip viskas vyksta, baikit purkshtaut del tokiu neesminiu dalyku...bus daugiau del ko rupintis. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.gal kuri zinot grupes Grasis kontaktus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas superines smile.gif Zodziu, turbut kaip ir jus, bandau organizuotis savo vestuves. Kol kas paieska vyksta internetu ir rezultatai nera labai geri...
Ar esate kas girdeje grupe panorama? Kokie atsiliepimai? Aciu
Atsakyti