QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 04, 00:07)
sveikos mergaites,
ar yra kam teke susidurti su atveju, kai vestuvese nebuvo muzikantu? musu vestuves international, be to as nenoriu visu tu "lapatai" + kazkaip noretusi susirinkti dainu repertuara, kuris mums patiktu (pvz, the best of 80's
)... vestuves nebus dideles, daugiausia jaunimas, planuojam visokiu zaidimeliu, tai kazin kaip gausis, jei muzika apsiribos cd?
gal kam nors jau teko tai isbandyti?
O man teko pries metus pabuti vestuvese vel su visais lapatai..... ir ka gi pabuvau tikrose vestuvese
...... kai gryzti po siuolaikisku vestuviu su dj ir visokiu latino jautiesi kaip is eilinio darbinio vakarelio...... idomu pradzioje buvo, dabar visos tooookios siuolaikiskos kad vestuves planuojamos kruopsciai daug isleidziama o va savijauta kaip po eilinio gimtadienio su grazesne aplinka
...... ir tas international..... beje kai buvau vestuvese butent ir dare jas tradicines lietuviskas butent del tu international, kad zmones atvyke suzinotu kas tai yra lietuviskos vestuves, tradicijos ir papraociai, o ne svente eiline is filmo
..... niekuo neissiskirianti nieko nenustebinanti ir tokia pati kaip visos.... o jau tie balandziai kaip primytyvu pasidare... na skonio reikalas, gal kai kam ziauriai siuolaikiska ir kazka reiskia
man tai kvailas rupestis papildomas ir grozio nematau......