Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(SANDRI @ 2008 02 26, 15:02)
Sveiki, pries 10m buvo mano vestuves, muzikantai buvo is Kalvarijos grupe BITUTE  vad. Valius Radzevicius, super muzikantai thumbup.gif , ir programa pravede, ir pirsliam labai padejo, o muzika tikra vestuviu muzika thumbup.gif , vasara tuoksis mano brolis, as nebeturiu ju telf. nr. gal kas nors zinote ar jie dar koncertuoja, gal kas turite telf. nr. labai prasau jei kas ka zinote parasykite 4u.gif

Jei norite turėti problemų,kvieskite VALIŲ RADZEVIČIŲ.Ne kartą šis vyrukas pavedė žmones.Jis ne toks, koks anksčiau buvo.Dabar ,kaip asmenybė degradavęs-melagis ir girtuoklis
Atsakyti
sveikos mergaites,

ar yra kam teke susidurti su atveju, kai vestuvese nebuvo muzikantu? musu vestuves international, be to as nenoriu visu tu "lapatai" + kazkaip noretusi susirinkti dainu repertuara, kuris mums patiktu (pvz, the best of 80's smile.gif)... vestuves nebus dideles, daugiausia jaunimas, planuojam visokiu zaidimeliu, tai kazin kaip gausis, jei muzika apsiribos cd? blush2.gif gal kam nors jau teko tai isbandyti?
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 03, 23:07)
sveikos mergaites,

ar yra kam teke susidurti su atveju, kai vestuvese nebuvo muzikantu? musu vestuves international, be to as nenoriu visu tu "lapatai" + kazkaip noretusi susirinkti dainu repertuara, kuris mums patiktu (pvz, the best of 80's smile.gif)... vestuves nebus dideles, daugiausia jaunimas, planuojam visokiu zaidimeliu, tai kazin kaip gausis, jei muzika apsiribos cd?  blush2.gif  gal kam nors jau teko tai isbandyti?

Na manau dabar ne vienos vestuves praeina be muzikantu. Tarkim as pati jeigu daryciau mazesnes vestuves, mielai samdyciausi DJ. Manau vestuvese svarbiausia gera nuotaika ir puiki kompanija thumbup.gif Grazios tau sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rassiux @ 2008 02 26, 17:22)
Sveikos paneles, gal galite parasyti i kokia suma orientuotis nusisamdzius muzikantus 2 dienom?

Mes nusamdem dviem dienom uz 3200, avaziuos islydeti, gros kol bus klausanciu ir visa programa praves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(druu @ 2008 03 03, 22:42)
oj oj kaip ramiau ax.gif

o jie ir pas tave gros?
kaip jie tau pasirode? tu pagal rekomendacijas rinkaisi?
nes man vienas zmogus kuriuo tikrai pasitikiu sake kad geri ir imkit thumbup.gif
niu nepyk kad tiek daug klausimu lotuliukas.gif

Niu kadangi pas mus vestuves buvo ir yra organizuojamos per 3 menesius biggrin.gif tai zinai..daug mes cia nei rinkomes nei ka... biggrin.gif paskaitem internete atsiliepimus, pamatem ju puslapi, paklausem dainas, susitikom, pakalbejom ir nusprendem, kaip jau bus, tikiuosi fainai,nes sake kad jie veda visas vestuves, zaidimu prigalvoja...tik siek tiek pagalbos jiems reiketu uz stalo kad butu aktyviu zmogeliuku smile.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 04, 00:07)
sveikos mergaites,

ar yra kam teke susidurti su atveju, kai vestuvese nebuvo muzikantu? musu vestuves international, be to as nenoriu visu tu "lapatai" + kazkaip noretusi susirinkti dainu repertuara, kuris mums patiktu (pvz, the best of 80's smile.gif)... vestuves nebus dideles, daugiausia jaunimas, planuojam visokiu zaidimeliu, tai kazin kaip gausis, jei muzika apsiribos cd?  blush2.gif  gal kam nors jau teko tai isbandyti?

O man teko pries metus pabuti vestuvese vel su visais lapatai..... ir ka gi pabuvau tikrose vestuvese thumbup.gif ...... kai gryzti po siuolaikisku vestuviu su dj ir visokiu latino jautiesi kaip is eilinio darbinio vakarelio...... idomu pradzioje buvo, dabar visos tooookios siuolaikiskos kad vestuves planuojamos kruopsciai daug isleidziama o va savijauta kaip po eilinio gimtadienio su grazesne aplinka g.gif ...... ir tas international..... beje kai buvau vestuvese butent ir dare jas tradicines lietuviskas butent del tu international, kad zmones atvyke suzinotu kas tai yra lietuviskos vestuves, tradicijos ir papraociai, o ne svente eiline is filmo wink.gif ..... niekuo neissiskirianti nieko nenustebinanti ir tokia pati kaip visos.... o jau tie balandziai kaip primytyvu pasidare... na skonio reikalas, gal kai kam ziauriai siuolaikiska ir kazka reiskia wink.gif man tai kvailas rupestis papildomas ir grozio nematau......
Atsakyti
mergaites padekit ...ar girdejot ka nors apie grupe DUETAS...vienas vyriokas is kauno,kitas lygtais is vilkaviskio...ieskau ieskau ir nieko nerandu po kol kas jokiu atsiliepimu blink.gif wacko.gif fear.gif

user posted image
Atsakyti
Sekmadieni (lygtais) Kauno Akropolyje dainavo dvi merginos - gaila, kad nesimatė niekur kas tokios (kaip supratau, ten reklama kažkieno buvo - labai nelindau, nes buvom tik į filmą nuėję ir po to pavakarieniauti) - pagalvojau - visai pasiimčiau tokias iki 24:00 padainuotų, dar vedėją, o po to jau su CD sokiams galima būtų prasisukti...
Nes jau prarandu tikėjimą, kad rasiu muzikantus... bet ir kas tos dainavusios merginos neaišku....
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 03 04, 10:58)
Niu kadangi pas mus vestuves buvo ir yra organizuojamos per 3 menesius biggrin.gif tai zinai..daug mes cia nei rinkomes nei ka... biggrin.gif paskaitem internete atsiliepimus, pamatem ju puslapi, paklausem dainas, susitikom, pakalbejom ir nusprendem, kaip jau bus, tikiuosi fainai,nes sake kad jie veda visas vestuves, zaidimu prigalvoja...tik siek tiek pagalbos jiems reiketu uz stalo kad butu aktyviu zmogeliuku smile.gif
biggrin.gif

eij mes irgi organizuojam tik per tris menesius 4u.gif

bet taip dar smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 03 04, 19:20)
O man teko pries metus pabuti vestuvese vel su visais lapatai..... ir ka gi pabuvau tikrose vestuvese  thumbup.gif ...... kai gryzti po siuolaikisku vestuviu su dj ir visokiu latino jautiesi kaip is eilinio darbinio vakarelio...... idomu pradzioje buvo, dabar visos tooookios siuolaikiskos kad vestuves planuojamos kruopsciai daug isleidziama o va savijauta kaip po eilinio gimtadienio su grazesne aplinka  g.gif ...... ir tas international..... beje kai buvau vestuvese butent ir dare jas tradicines lietuviskas butent del tu international, kad zmones atvyke suzinotu kas tai yra lietuviskos vestuves, tradicijos ir papraociai, o ne svente eiline is filmo wink.gif ..... niekuo neissiskirianti nieko nenustebinanti ir tokia pati kaip visos.... o jau tie balandziai kaip primytyvu pasidare... na skonio reikalas, gal kai kam ziauriai siuolaikiska ir kazka reiskia wink.gif man tai kvailas rupestis papildomas ir grozio nematau......

na man lapatai irgi smagu, bunant sveciu vestuvese, bet savose kazkaip ne to norisi... nebus nei balandziu, nei limuzinu, nei drugeliu netgi biggrin.gif
ir siaip klausimas buvo ne ka jus apie tai manote, bet ar teko su tuo susidurti 4u.gif
dar vienas dalykas, kazkaip suzinojus kiek siais laikais kainuoja muzikantai, gaila isleisti pinigus tam, kad gadintis nervus, jei jie darys nesamones su lapatai, po stikliuka ir poslais zaidimais....
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 04, 23:43)
na man lapatai irgi smagu, bunant sveciu vestuvese, bet savose kazkaip ne to norisi... nebus nei balandziu, nei limuzinu, nei drugeliu netgi  biggrin.gif
ir siaip klausimas buvo ne ka jus apie tai manote, bet ar teko su tuo susidurti  4u.gif
dar vienas dalykas, kazkaip suzinojus kiek siais laikais kainuoja muzikantai, gaila isleisti pinigus tam, kad gadintis nervus, jei jie darys nesamones su lapatai, po stikliuka ir poslais zaidimais....

man teko dalyvauti nedidelese vestuvese, kur nebuvo muzikantu, nebuvo vakaro vedejo, o grojo mage. tai is tikruju ispudis liko tik kaip apie paprasta eilini baliu. tuo atveju didele atsakomybe atitenka vestuviu ludytojams, nes reikia "uzkurti", uzimti liaudi, net jei tos liaudies - 15 zmoniu. bent jau vestuviu puota reikia moketi pradeti, o zmonems, nepripratusiems prie publikos demesio tai gali buti komplikuota.
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 04, 22:43)
na man lapatai irgi smagu, bunant sveciu vestuvese, bet savose kazkaip ne to norisi... nebus nei balandziu, nei limuzinu, nei drugeliu netgi  biggrin.gif
ir siaip klausimas buvo ne ka jus apie tai manote, bet ar teko su tuo susidurti  4u.gif

nu tai kaip ir minejau, darbinis vakarelis, be jokio ispudzio wink.gif ...... na dar gali su kokiu jubliejumi lyginti, bet ir tie kartais buna su gyva muzika ir vedanciaisiais ..... ne vestuves ir tiek wink.gif

O siaip tausojant nervus is viso romantiska vakariene dviese wink.gif ..... bet garantiju jokiu kad ir ten nesklandumu jokiu neivyks ......

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 05 kovo 2008 - 16:01