Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

anileve,
ar galetum ir man atsiusti tu muzikantu tel. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kol kas as cia visiska naujoke, bet pradejau viskuo dometis.. kadangi ir paciai vestuves jau siais metais, tai buvo idomu pasiskaitineti kaip cia kas.. mes kazkaip labai greitai susiradom muzikantus, beziurinedami sale susitikom su vienu tokiu, kuri sales seimininkas gyre... po to buvom susitike, ziurejom filmuota medziaga, siaip bendravimas patiko, sake, kad viskas priklauso nuo jaunuju noro, tai kazkaip daug nesiblaskem ir uzsisakem, tik gal kaina siek tiek isgasdino, nes vienai dienai, galima sakyti tik vakarui pasiprase 1900, cia kaune... bet kai parode, kad ir kitose vestuves panasiai, o plius dar dviese groja, tai galvojam gal normaliai, a? unsure.gif nes cia pasiskaicius pastebejau, kad 2000 cia yra labai normalu... ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 02 27, 16:57)
Sveikos  smile.gif
kol kas as cia visiska naujoke, bet pradejau viskuo dometis.. kadangi ir paciai vestuves jau siais metais, tai buvo idomu pasiskaitineti kaip cia kas.. mes kazkaip labai greitai susiradom muzikantus, beziurinedami sale susitikom su vienu tokiu, kuri sales seimininkas gyre... po to buvom susitike, ziurejom filmuota medziaga, siaip bendravimas patiko, sake, kad viskas priklauso nuo jaunuju noro, tai kazkaip daug nesiblaskem ir uzsisakem, tik gal kaina siek tiek isgasdino, nes vienai dienai, galima sakyti tik vakarui pasiprase 1900, cia kaune... bet kai parode, kad ir kitose vestuves panasiai, o plius dar dviese groja, tai galvojam gal normaliai, a?  unsure.gif nes cia pasiskaicius pastebejau, kad 2000 cia yra labai normalu... ohmy.gif

Mes muzikantams už vieną dieną (su išlydėjimu, pasmuikavimu prie bažnyčios ir vakare grojimu iki tol, kol bus klausančių) mokam 3500 Lt ax.gif beje, pas mus gros tryse: 2 vyrai ir moteris. As labai norejau moters vokalo, taip pat ieškojau tokių, kad padėtų vesti ir dar labai svarbu buvo patikimi atsiliepimai. rolleyes.gif

Tai vat tau mano pavyzdys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 02 27, 17:16)
Mes muzikantams už vieną dieną (su išlydėjimu, pasmuikavimu prie bažnyčios ir vakare grojimu iki tol, kol bus klausančių) mokam 3500 Lt ax.gif  beje, pas mus gros tryse: 2 vyrai ir moteris. As labai norejau moters vokalo, taip pat ieškojau tokių, kad padėtų vesti ir dar labai svarbu buvo patikimi atsiliepimai. rolleyes.gif

Tai vat tau mano pavyzdys mirksiukas.gif

kaip brangu ! as kaip tik nenorejau moterisko balso..
Papildyta:
QUOTE(Pase @ 2008 02 27, 16:05)
anileve,
ar galetum ir man atsiusti tu muzikantu tel.  4u.gif  ax.gif

issiunciau:)
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 02 27, 19:57)
gal man kas galit sutarties su muzikantais pavyzdi atsiusti? anilleve@yahoo.com aciu

mes tai radom tokia grupele www.antraktas.com Moteris ir vyras dainuoja, tai uz visa vakara + vedima jie jama 2000 lt, dainuoja niu mum tai graziai blush2.gif
Atsakyti
Na pas mus muzikantai bus nuo 19 val.iki 02 val,tai mokame 1800lt.ir jei dar imsime papildomai tai valanda kainuos 250lt.Brangu,bet ka darysi.Vedantysis vakaro pasiule,nes jis su jais dirba,tai yra susistygaves drinks_cheers.gif O dabar ieskome dar antrai dienai,gal kas galetu nebrangius iki kokiu 800lt pasiulyti.Nes dar antrai dienai nesinoretu daug isleisti.Tiktu ir paprastas zmogiukas,kuris moka dainuoti paprastas dainas clap_1.gif Jei ka zinot,siulykit.Geriau butu,jei parasytumete i az.
Atsakyti
QUOTE(Ljn @ 2008 02 25, 23:30)
Na nežinau ka jaunieji sutarė su muzikantais nes aš nejaunoji buvau o svečias tose vetuvese, na bet žinot kaip viena is svečių pasiūlo muzikantui alaus isgerti o jis jai atrkerta jo geriam kas pila ir kišam kas laiko na ir kaip jums tokia replika is Henriko man tai žiauru ta mergina net verke o ji tik alaus pasiulė, na aš tyliu apie tokius, tikrai neturiu jokio tikslo čia šmeišti bet pasakau ko galite tiketis jai jums liksma ir garžu kaip jusu svecius taip izeidineja ir linksmina muzikanai tai kvieskit REMIX ilgai juos atsiminsit cool.gif Gal del to taip viskas buvo nes jie turejo vestuves pries tai,jie muzikavo penktadieni o paskui šeštadieni jie buvo be polsio matesi kad labai pervarge, bet kam tai paroditi jauniesiems ir svečiams? g.gif nes sekmadieni tik ruke ir gere is vis mažai dainavo buvo paleista fonogramo o jie sedejo unsure.gif

Pas mus jie iš viso nei lašo negėrė, net alaus schmoll.gif Bent jau Henrikas tai tikrai, o dėl kitų nepamenu. Nes per pertraukėles su Henriku bendravome. Bet niekas neprisigėrė, niekas nenusidainavo. Pertraukėles, žinoma, darė, bet tikrai ne per daugiausiai wink.gif Kažkaip netikiu, kad jie specialiai vakarą kažkam gadino. Ryškiai kažkur kažkas nesusišnekėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 01 08, 20:12)
SUPER MUZIKANTAI IS MAZEIKIU YRA. JIE LB TINKA PRIE STALO DAUG JUOKELIU MOKA, DAUG IVAIRIU ZAIDIMU, NET PIRSLIU BEVEIK NEREIKIA AI JIE VEDA. ZANDIKAULIAI SKAUDEJO. 861522908. JIE VAZIUOJA VISUR, BET REIKIA PRIMOKET,MES 200 PRIMOKEJOM. PIRMA RYTA IKI 5RYTO GROJO, ANTRA IKI 17VAL. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kiek jiem is vis mokejai, jei ne paslaptis? Keliese dainavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 02 27, 15:57)
Sveikos  smile.gif
.. po to buvom susitike, ziurejom filmuota medziaga, siaip bendravimas patiko, sake, kad viskas priklauso nuo jaunuju noro, tai kazkaip daug nesiblaskem ir uzsisakem, tik gal kaina siek tiek isgasdino, nes vienai dienai, galima sakyti tik vakarui pasiprase 1900, cia kaune... bet kai parode, kad ir kitose vestuves panasiai, o plius dar dviese groja, tai galvojam gal normaliai, a?  unsure.gif nes cia pasiskaicius pastebejau, kad 2000 cia yra labai normalu... ohmy.gif

Manu, kad labai normali kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 02 28, 00:44)
Manu, kad labai normali kaina  smile.gif

O mano nuomone, uz viena diena moketi 2000 yra brangu
Atsakyti
Kažkuri mergaitė per asž teiravosi dėl Mg international

tai internete randu tik tokią jų foto,tik ji gal kokių 5 metų senumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas
Gal dar turit atsiliepimu apie grupe "Love music"? Butu idomu suzinoti jusu nuomone.
Laukiu komentaru
Aciu gathering.gif gathering.gif
Atsakyti