Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(Kamanute @ 2008 02 26, 12:22)
Pasitikėjau SM smile.gif Neradau nė vienos žinutės, kad tas Robertas būtų kaip nors išpeiktas.

SM nereikia pasitiketi. cia destomos nuomones, kurios gali buti skirtingos , kaip, pvz., apie grupe Remix mirksiukas.gif bet jokia nuomone negali duoti jums simtaprocentiniu garantiju del zmogaus saziningumo.
nuosirdziai patarciau susitikti su muzikantu, pasirasyti sutarti, pabendrauti, aptarti repertuara. o geriausia butu dar kur nors pasiklausyti, kaip jis dirba. nes pirkti kate paise yra pakankamai pavojinga g.gif
sekmes!
Atsakyti
Sveiki, pries 10m buvo mano vestuves, muzikantai buvo is Kalvarijos grupe BITUTE vad. Valius Radzevicius, super muzikantai thumbup.gif , ir programa pravede, ir pirsliam labai padejo, o muzika tikra vestuviu muzika thumbup.gif , vasara tuoksis mano brolis, as nebeturiu ju telf. nr. gal kas nors zinote ar jie dar koncertuoja, gal kas turite telf. nr. labai prasau jei kas ka zinote parasykite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, gal galite parasyti i kokia suma orientuotis nusisamdzius muzikantus 2 dienom?
Atsakyti
QUOTE(rassiux @ 2008 02 26, 17:22)
Sveikos paneles, gal galite parasyti i kokia suma orientuotis nusisamdzius muzikantus 2 dienom?

Priklausomai nuo muzikantu, nuo instrumentu, kuriais jie groja, nuo dainu reperturo platumo ir t.t. Na bet manau apie 2500 -3000 Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rassiux @ 2008 02 26, 14:22)

na jo siai vasarai kainos apie 3000 laikosi jei dviem dienom... bet galima ir pigiau rasti is mazesniu miestu... smile.gif
Atsakyti
mums jau pernai uz dvi dienas prase 3000lt, siemet uz viena diena tai pakankamai normali kaina - susidariau toki ispudi nes dvi drauges ruosiasi savoms vestuvems ir mazesnias sumas vargiai besutelpa... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 02 27, 00:12)
mums jau pernai uz dvi dienas prase 3000lt, siemet uz viena diena tai pakankamai normali kaina - susidariau toki ispudi nes dvi drauges ruosiasi savoms vestuvems ir mazesnias sumas vargiai besutelpa... g.gif  unsure.gif

Taip taip, jei padoresni ar garsesni muzikantai, jau praso uz 2 dienas apie 5000... doh.gif
Uz diena apie 3000... g.gif
Turbut samdysim vienai dienai, nes ir taip jau biudzetas reikalauja perskaiciavimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 02 26, 20:52)
sveikutės  smile.gif
gal kuri galėtų man atsiųsti sutarties su muzikantais pavyzdį? inguliuks.r@gmail.com
ačiū  4u.gif

niu mergaitės, būkit geros pasidalinkit, galit ir į až persiųsti, labai reikia ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
merginos parasykit geru muzikanntu kontaktus i AZ ,labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2008 02 27, 11:38)
merginos  parasykit geru muzikanntu kontaktus i AZ ,labai aciu

cia tiek ju privardinta, ir ka nei vieni netinka biggrin.gif
Atsakyti
As susitariau su muzikantu 2000 su islydejimu 2 dienom. jie is varenos. tai sake uz benza dar 200. nes is kauno islydes kedianiuos vestuves. vadinasi tada dar padori kaina.

gryzus namo galesiu duoti kitu muzikantu pigesniu kontaktus. Man juos dave sodybos kuria nuomosim seimininke. Ji sake kad pas ja i kontaktu sarasus labai sunku patekti, o ji mano bendradarbe tai pasitikiu. juolab kad vieni is saraso jau grojo MB seses vestuvese ir buvo superiniai, tik as nenoriu tu paciu, nes fdruk visas vedimas bus panasus, tai neidomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 27 vasario 2008 - 11:55
buk gerute anileve parasyk muzikantu is Varenos kontaktus, nes musu vestuve ir vyks Varenos rajone, beto jeigu dar su isleidimu daro tai isvis SUPER 4u.gif 4u.gif
LAUKIU. Is anksto dekoju drinks_cheers.gif
Atsakyti