Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

[quote=Ljn,2008 02 25, 00:19]
Sveikute 4u.gif daug visko aš tau galiu papasakoti apie grupe REMIX geriau ju nesikviesk, nes jie visas vestuves sugadino, žiauru buvo nesitikejau kad samdomi muzikantai taip gali sugadinti vestuves. Su jais ..............

ogogo , 4u.gif aciu , kad papasakojai
Papildyta:
sveikos 4u.gif gal kas kokiu atsiliepimu turi apie RICHIE MACK BAND? labai aciu butu nes nelabai kur randu apie juos atsiliepimu ..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 25 vasario 2008 - 14:30
QUOTE(amiyra @ 2008 02 24, 23:12)
sveikos  4u.gif  o gal kas gali papasakot apie grupe  REMIX ? buciau labai dekinga  ax.gif

QUOTE(Ljn @ 2008 02 25, 00:19)
Sveikute  4u.gif daug visko aš tau galiu papasakoti apie grupe REMIX geriau ju nesikviesk, nes jie visas vestuves sugadino, žiauru buvo nesitikejau kad samdomi muzikantai taip gali sugadinti vestuves. Su jais viskas buvo suderinta ir sutarta užsatatas paliktas ... kaip ir neturejo būti jokių problemu. Visos nesamones prasidejo kaip jaunieji atvažiavo i sodayba (jaunoji buvo sustarusi su Henriku kad jie nori sutikimo ir stalo užsedimo na kad viskas kaip ir priklauso sake bus ir t.t) Bet atvykus jauniesiems niekas ju nesutiko jokie muzikantai, stalas neužsestas, jokiu leliu jokiu lekstučiųu daužimo nu nieko, jaunoji iejus jau i vudu klausia o kodel niekas stalo neužseda, jos mama sako as kelbejau su Henriku na jau užsedam stala nes jaunieji tuoj pasirodis bet jis pareiske kad jaunoji sake jog nenori jokio stalo užsedimo mamai pasidare keista bet ji nesigynčino pagalvojo gal ka praleido gal duktė persigalvojo...jaunoji pamačius jok ju čia niekas nepasitinka i ašaras ir i virsu  verysad.gif tada mama puole taisyti padeti prase svečiu kad užsestu greitai stala ir t.t.Pirsliai buvo pasiruose su visais parociais bet muzikantai jiems nedave isižioti.Piršlienė norėjo kad visi svečiai prisistatytu ir gal kas nori kažka jauniesiems palinketi tai tai Henrikas perėkė pirsliene ir sako nu tu atsistok ir pasakyk kas esi jauniesiems ir kuo jiems busi naudingas ...mus su vyru Henrikas pristate taip - na paklausykim ka mėlynieji pasakys nes as buvau su melsva suknele  doh.gif kai pirsliene paskyre daktara su sesele tai jis juos irgi iš... čia sysalai susipažinkit na man tai visai nejuokingi tokie bajeriai  verysad.gif jaunoji paprase kad uždetu jaunuju valsa tai paleido kita daina kuri buvo skirta jaunajam kaip dovana vestuviu proga vel jaunoji susinervino sako jus ka nežinot koks valsa ar ka na tyliu svečių šokti neragino isgerti irgi  biggrin.gif stalo žaidimo jokio svečių nelinksmino
Vestuvese dalyvavo 50 žmonių tai visi sako iš kur tie muzikantai tokie ..... pirsliene antra diena spaudimo neatlaikius apsiverke nes net nežino net kaip su jais kalbeti ji viena jie kiata tyciojosi iš jų na sako paklausykim kaip musu piršlelis pasimels na va taip buvo. Mes su vyru jaunaja antra diena pavogem laikom užrakinta kambari jaunikis ja isispirkineja o muzikantai lauke piršlį karaia nu nežinau tai kam vestuves jauniesiems ar... jie dare ka norejo man tai žiauru buvo kaip taip galima elgtis jaunoji sako kodel jus nedainuojat tai Henrikas atkirto mes kedem nedainuosim nes dalis svečių buvo lauke rūkė...tai tik dalele cia as tau aparasiau kad bent jau susidarytum ispudi ko gali tiketis iš grupes REMIXverysad.gif
Tai ka as tau galiu patarti tu ju griau nesisamdyk nes gali but ir tau taip paskui verksi o jau pakeisti nieko negali o planuoji tai tiek laiko savo gyvenimo švente juk tai savjonių diena sudedi visa save, visa savo širdi lauki, o taip muzikantai ir sušika diena . Kieno tai buvo vestuves tai ir dabar jaunieji prisimena su dideliu skausmu. Muzikantai vestuvese yra labai svarbu bet taip as galvoju.
Sekmes tau pairenaknt gerus muzikantus wub.gif

As situ muzikantu irgi nerekomenduociau, nes pas mus jie irgi buvo ir vestuves ir nuotaika sugadino, ir verkiau ir pykau, na nelinkeciau ne vienai nuotakai to, gerai pagalvokit ir nesusigadinkit sau nuotaikos, nes sie muzikantai labai gerai sugeba tai padarytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 02 25, 15:39)
As situ muzikantu irgi nerekomenduociau, nes pas mus jie irgi buvo ir vestuves ir nuotaika sugadino, ir verkiau ir pykau, na nelinkeciau ne vienai nuotakai to, gerai pagalvokit ir nesusigadinkit sau nuotaikos, nes sie muzikantai labai gerai sugeba tai padarytis  doh.gif

gal galetum placiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ljn @ 2008 02 24, 23:19)
Sveikute  4u.gif daug visko aš tau galiu papasakoti apie grupe REMIX geriau ju nesikviesk

O aš visai nesutinku su šia nuomonę mirksiukas.gif Labai faini muzikantai thumbup.gif . Ir keliuose baliuose (tame tarpe ir mano vestuvėse) teko su jais susidurti, tai jokių problemų nebuvo schmoll.gif rolleyes.gif Netgi priešingai, labai šauniai vakarą pravedė. Manau, renkantis muzikantus (o taip pat fotografus, operatorius ir t.t.) reikia būtinai aptarti, ko iš jų tikimasi. Ne tai, kad pasitikėti, kad jie darys vienaip ar kitaip. O visą tai aptarti. Dar geriau - sutartyje smulkiai aprašyti. Tada paskui nebus tokių nusiskundimų ir nesusipratimų. Nes neabėjoju, kad didžioji dalis visų nesklandumų nutinka būtent dėl nesusikalbėjimo cool.gif
Atsakyti
as galiu rekomenduoti savuosius, kurie buvo tikrai labai faini...dar dabar kai ziurim filmuota medziaga vestuviu, juokiames uz pilvu susieme..Labai nerealu humoro jausma turintys vyrai. Labai daug visokiu atrakciju, vietoj pirslio korimo, padare pirslio gaivinima, daug ivairiu zaidimu, priesaiku, persirengimu, nerealus aktoriniai sugebejimai
Grupe "Kokteilis"
869906210 -Modestas
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2008 02 25, 17:32)
O aš visai nesutinku su šia nuomonę  mirksiukas.gif Labai faini muzikantai thumbup.gif . Ir keliuose baliuose (tame tarpe ir mano vestuvėse) teko su jais susidurti, tai jokių problemų nebuvo  schmoll.gif  rolleyes.gif Netgi priešingai, labai šauniai vakarą pravedė. Manau, renkantis muzikantus (o taip pat fotografus, operatorius ir t.t.) reikia būtinai aptarti, ko iš jų tikimasi. Ne tai, kad pasitikėti, kad jie darys vienaip ar kitaip. O visą tai aptarti. Dar geriau - sutartyje smulkiai aprašyti. Tada paskui nebus tokių nusiskundimų ir nesusipratimų. Nes neabėjoju, kad didžioji dalis visų nesklandumų nutinka būtent dėl nesusikalbėjimo  cool.gif

na zinai visiems labai skirtingai, as irigi buvau girdejus kaip jie groja ir man patiko, net labai, o per musu vestuves buvo priesingai, gal del to skyresi, kad as juos buvai girdejusi ne vestuvese. Nors su jais buvo labai smulkiai ir aiskiai viskas aptarta ir sukalbeta, o vestuviu diena elgesi visiskai priesingai nei buvo kalbeta.
SU visom kitom uzsakytom paslaugom nebuvo jokiu nesklandumu ir nesusipartimu, tik su muzikantais, nors su visais buvom po kelis kart susitike ir daug kalbejom ir aptarem, bet tik su muzikantais gavosi kazkoks nesusipratimas.
As nezinau kaip tie jaunieji kuriems irgi buvo nutike panasi situacija kaip ir mum, bet mes negavom to ko norejom, o gavom sugadinta svente. Na nebent kazkam ju toks poelgis yra normalus ir tikisi to is muzikantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 25 vasario 2008 - 17:16
labuka, gal turit kokiu atsiliepimu apie muzikanta Vyta Akelaiti? Jis is Marijampoles. Buciau labai dekinga
Atsakyti
Gal galit parasyti ar grupe "Bohema"turi internetini puslapiuka,kur butu galima paklausyti ju demo?
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2008 02 25, 17:32)
O aš visai nesutinku su šia nuomonę  mirksiukas.gif Labai faini muzikantai thumbup.gif . Ir keliuose baliuose (tame tarpe ir mano vestuvėse) teko su jais susidurti, tai jokių problemų nebuvo  schmoll.gif  rolleyes.gif Netgi priešingai, labai šauniai vakarą pravedė. Manau, renkantis muzikantus (o taip pat fotografus, operatorius ir t.t.) reikia būtinai aptarti, ko iš jų tikimasi. Ne tai, kad pasitikėti, kad jie darys vienaip ar kitaip. O visą tai aptarti. Dar geriau - sutartyje smulkiai aprašyti. Tada paskui nebus tokių nusiskundimų ir nesusipratimų. Nes neabėjoju, kad didžioji dalis visų nesklandumų nutinka būtent dėl nesusikalbėjimo  cool.gif

Na nežinau ka jaunieji sutarė su muzikantais nes aš nejaunoji buvau o svečias tose vetuvese, na bet žinot kaip viena is svečių pasiūlo muzikantui alaus isgerti o jis jai atrkerta jo geriam kas pila ir kišam kas laiko na ir kaip jums tokia replika is Henriko man tai žiauru ta mergina net verke o ji tik alaus pasiulė, na aš tyliu apie tokius, tikrai neturiu jokio tikslo čia šmeišti bet pasakau ko galite tiketis jai jums liksma ir garžu kaip jusu svecius taip izeidineja ir linksmina muzikanai tai kvieskit REMIX ilgai juos atsiminsit cool.gif Gal del to taip viskas buvo nes jie turejo vestuves pries tai,jie muzikavo penktadieni o paskui šeštadieni jie buvo be polsio matesi kad labai pervarge, bet kam tai paroditi jauniesiems ir svečiams? g.gif nes sekmadieni tik ruke ir gere is vis mažai dainavo buvo paleista fonogramo o jie sedejo unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal esat kuri susidūrusi su Robertu Vaicekausku iš Kauno? Jis čia ankstesnėse temose buvo labai išgirtas, kad ir groja gerai, ir vakarą praveda. Mes jį kaip ir užsisakėm, bet labai neramu. Kalbėjomės tik telefonu, jokio avanso jam nereikia, kai paklausiau apie repertuarą, sako, kad prie svečių prisiderina... Kadangi jis iš Kauno, o mes iš Vilniaus, paklausiau, kada žada būti Vilniuje, kad galėtume susitikti, pasiklausyti, kaip jis dainuoja, viską aptarti. O jis sako, tai pašnekėsim vestuvių dieną, kai į namus atvažiuosiu blink.gif Tai ir nežinom, ką daryt g.gif O jei ims ir neatvažiuos? Aš jo tik telefoną turiu, net akyse nesu mačius. Labai jau neramu...
Norėčiau, kad parašytų merginos, kurių vestuvėse grojo tas Robertas. Kaip jums sekėsi su juo kalbetis?
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2008 02 26, 11:36)
Mergaitės, gal esat kuri susidūrusi su Robertu Vaicekausku iš Kauno? Jis čia ankstesnėse temose buvo labai išgirtas, kad ir groja gerai, ir vakarą praveda. Mes jį kaip ir užsisakėm, bet labai neramu. Kalbėjomės tik telefonu, jokio avanso jam nereikia, kai paklausiau apie repertuarą, sako, kad prie svečių prisiderina... Kadangi jis iš Kauno, o mes iš Vilniaus, paklausiau, kada žada būti Vilniuje, kad galėtume susitikti, pasiklausyti, kaip jis dainuoja, viską aptarti. O jis sako, tai pašnekėsim vestuvių dieną, kai į namus atvažiuosiu  blink.gif Tai ir nežinom, ką daryt  g.gif O jei ims ir neatvažiuos? Aš jo tik telefoną turiu, net akyse nesu mačius. Labai jau neramu...
Norėčiau, kad parašytų merginos, kurių vestuvėse grojo tas Robertas. Kaip jums sekėsi su juo kalbetis?

Na tu ir drasi blink.gif Nemanau,kad verta taip pasitiketi zmonemis siais laikais. O kas bus jei jis neatvyks? Ka tada darysit? As tai patarciau taip nerizikuoti ax.gif Man net nesuprantama kaip galima neisgirdus kaip ir ka groja muzikantai juos samdyti graziausiai savo gyvenimo sventei blush2.gif Juk tai tas pats kaip pirkti kvepalus ju neuoscius doh.gif
Gal kam ir nepatiks, bet cia tokia jau mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 02 26, 13:07)
Na tu ir drasi blink.gif  Nemanau,kad verta taip pasitiketi zmonemis siais laikais. O kas bus jei jis neatvyks? Ka tada darysit? As tai patarciau taip nerizikuoti ax.gif  Man net nesuprantama kaip galima neisgirdus kaip ir ka groja muzikantai juos samdyti graziausiai savo gyvenimo sventei blush2.gif  Juk tai tas pats kaip pirkti kvepalus ju neuoscius doh.gif
Gal kam ir nepatiks, bet cia tokia jau mano nuomone  mirksiukas.gif

Pasitikėjau SM smile.gif Neradau nė vienos žinutės, kad tas Robertas būtų kaip nors išpeiktas.
Atsakyti