Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

sveikutes, panasu, kad musu norima grupe jau nuplauke ir neteks, kad mums grotu, tad vel ieskom doh.gif
gal galit kazka parekomenduoti, mums tinka ir tradiciniai muzikantai, bet svarbu, kad kazkiek padetu pirsliams vesti, turetu zaidimu, ir labai noriu kad butu nors vienas moteriskas balsas. gal galit ka pasiulyti?
4u.gif
Atsakyti
sveikos.esu skaicius apie grupe / dvyniai/ viena panele rase kad nieko neispilde ka pazadejo...o ar vakara vede? kas nepatiko? as juos uzsisakiau savo sventei,labai jau man neramu
Atsakyti
QUOTE(almute23 @ 2008 02 23, 16:34)
na va nuotaika lyg ir pasitaise, uzsisakeme MG Interational blush2.gif tik siek tiek bijau, gal kas gali naujausiu atsiliepimu apie juos aprasyti, nes skaiciau beveik visa foruma, bet nuomones vis skyresi

mes irgi juos nusisamdeme. vestuves liepos 5d. O kada tavo??
ana savaitgali buvom ju koncerto pasiklausyti Berneliuose, tai musu pasisedejimas baigesi energingasi sokiais thumbup.gif
mano drauge rudeni buvo sveciu vestuvese, kuriose jie grojo. tai isgyre juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(druu @ 2008 02 23, 01:23)
mergaites gal kas girdejot kokiu svieziu atsiliepimu apie antrakta?? labai laukiu jusu komentaru mirksiukas.gif

LAbukas smile.gif mes uzsakem juos balandzio 12 smile.gif)))) paklausem nete ju dainu pazejom video..mum patiko..be to kadangi pas mus vestuves pusiau lietuviskos pusiau rusiskos...ju repertuaras labai gerulis.. :)tikesimes kad viskas bus super thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
gal kas nors zino muzikanta kuris tik groja su saksafonu?Labai aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Va ir mums dar vienas akmenelis nuo peciu nusirito karsta.gif Pagaliau ir mes uzisakem muzikantus - grupe Energy. Gros trise (2 vyrai ir moteris), islydes is namu, moteris pagros smuiku baznytines ceremonijos metu, o kas labiausiai patiko, kad baliaus metu gros iki tol, kol bus kam klausyti thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif Tikiuosi neneusivilsiu, nes kol kas esu labai patenkinta clap_1.gif
Atsakyti
mes irgi juos nusisamdeme. vestuves liepos 5d. O kada tavo??
ana savaitgali buvom ju koncerto pasiklausyti Berneliuose, tai musu pasisedejimas baigesi energingasi sokiais
mano drauge rudeni buvo sveciu vestuvese, kuriose jie grojo. tai isgyre juos

@mil@ mano liepos 26 diena bus, bet siandien tik isisiaiskinom, kad jie is namu neislydi schmoll.gif
tai net nezinau blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o gal kas gali papasakot apie grupe REMIX ? buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 02 23, 21:50)
sveikutes, panasu, kad musu norima grupe jau nuplauke ir neteks, kad mums grotu, tad vel ieskom  doh.gif
gal galit kazka parekomenduoti, mums tinka ir tradiciniai muzikantai, bet svarbu, kad kazkiek padetu pirsliams vesti, turetu zaidimu, ir labai noriu kad butu nors vienas moteriskas balsas. gal galit ka pasiulyti?
4u.gif

Labukas 4u.gif As taip pat kai ieskojau muzikantu rinkausi tarp grupiu kuriose butu moteriskas vokalas. Uzsisakem grupe Sysex. Jie ir vestuves pirsliams padeda pravesti. Moteris labai graziai groja smuiku, tad gali susitarti kad graziai pasuikuotu prie baznycios wub.gif Na as kiek atsiliepimu apie juos girdejau tai visu geri buvo, kulturingi ir gerai dainuojantys muzikantai. Siaip gali visa informacija apie juos pasiziureti ju internetiniame puslapyje www.sysex.projektas.lt
O kada tavo vestuves? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Na siaip ar taip linkiu issirinkti gerus muzikantus, sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na perklausiau jų dainas, tikrai neblogi thumbup.gif vienas geresnių variantų. o kiek jie kainuoja už vakarą, jei ne paslaptis? 4u.gif

mūsų šventė rugpjčio 30 smile.gif
o kada tavoji?
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 02 24, 21:53)
na perklausiau jų dainas, tikrai neblogi  thumbup.gif  vienas geresnių variantų. o kiek jie kainuoja už vakarą, jei ne paslaptis?  4u.gif

mūsų šventė rugpjčio 30  smile.gif
o kada tavoji?

Mano liepos 19 diena 4u.gif Jie ima 3000 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2008 02 24, 23:12)
sveikos  4u.gif  o gal kas gali papasakot apie grupe  REMIX ? buciau labai dekinga  ax.gif

Sveikute 4u.gif daug visko aš tau galiu papasakoti apie grupe REMIX geriau ju nesikviesk, nes jie visas vestuves sugadino, žiauru buvo nesitikejau kad samdomi muzikantai taip gali sugadinti vestuves. Su jais viskas buvo suderinta ir sutarta užsatatas paliktas ... kaip ir neturejo būti jokių problemu. Visos nesamones prasidejo kaip jaunieji atvažiavo i sodayba (jaunoji buvo sustarusi su Henriku kad jie nori sutikimo ir stalo užsedimo na kad viskas kaip ir priklauso sake bus ir t.t) Bet atvykus jauniesiems niekas ju nesutiko jokie muzikantai, stalas neužsestas, jokiu leliu jokiu lekstučiųu daužimo nu nieko, jaunoji iejus jau i vudu klausia o kodel niekas stalo neužseda, jos mama sako as kelbejau su Henriku na jau užsedam stala nes jaunieji tuoj pasirodis bet jis pareiske kad jaunoji sake jog nenori jokio stalo užsedimo mamai pasidare keista bet ji nesigynčino pagalvojo gal ka praleido gal duktė persigalvojo...jaunoji pamačius jok ju čia niekas nepasitinka i ašaras ir i virsu verysad.gif tada mama puole taisyti padeti prase svečiu kad užsestu greitai stala ir t.t.Pirsliai buvo pasiruose su visais parociais bet muzikantai jiems nedave isižioti.Piršlienė norėjo kad visi svečiai prisistatytu ir gal kas nori kažka jauniesiems palinketi tai tai Henrikas perėkė pirsliene ir sako nu tu atsistok ir pasakyk kas esi jauniesiems ir kuo jiems busi naudingas ...mus su vyru Henrikas pristate taip - na paklausykim ka mėlynieji pasakys nes as buvau su melsva suknele doh.gif kai pirsliene paskyre daktara su sesele tai jis juos irgi iš... čia sysalai susipažinkit na man tai visai nejuokingi tokie bajeriai verysad.gif jaunoji paprase kad uždetu jaunuju valsa tai paleido kita daina kuri buvo skirta jaunajam kaip dovana vestuviu proga vel jaunoji susinervino sako jus ka nežinot koks valsa ar ka na tyliu svečių šokti neragino isgerti irgi biggrin.gif stalo žaidimo jokio svečių nelinksmino
Vestuvese dalyvavo 50 žmonių tai visi sako iš kur tie muzikantai tokie ..... pirsliene antra diena spaudimo neatlaikius apsiverke nes net nežino net kaip su jais kalbeti ji viena jie kiata tyciojosi iš jų na sako paklausykim kaip musu piršlelis pasimels na va taip buvo. Mes su vyru jaunaja antra diena pavogem laikom užrakinta kambari jaunikis ja isispirkineja o muzikantai lauke piršlį karaia nu nežinau tai kam vestuves jauniesiems ar... jie dare ka norejo man tai žiauru buvo kaip taip galima elgtis jaunoji sako kodel jus nedainuojat tai Henrikas atkirto mes kedem nedainuosim nes dalis svečių buvo lauke rūkė...tai tik dalele cia as tau aparasiau kad bent jau susidarytum ispudi ko gali tiketis iš grupes REMIXverysad.gif
Tai ka as tau galiu patarti tu ju griau nesisamdyk nes gali but ir tau taip paskui verksi o jau pakeisti nieko negali o planuoji tai tiek laiko savo gyvenimo švente juk tai savjonių diena sudedi visa save, visa savo širdi lauki, o taip muzikantai ir sušika diena . Kieno tai buvo vestuves tai ir dabar jaunieji prisimena su dideliu skausmu. Muzikantai vestuvese yra labai svarbu bet taip as galvoju.
Sekmes tau pairenaknt gerus muzikantus wub.gif
Atsakyti