Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

man jau isterija nuo vestuviu 6 men uztrukau kol suknele radau ,dar tiek ieskojau vilos ir fotografo,tai dabar kai nebeliko kantrybes pasiemem muzikantus RETRO, pazystami sake kad geri, tiek man ir uzteko,jei kas susiduret butinai pasisakykit o tai nezinau nei ka be galvot! sakosi kad groja viska(tai greiciausiai kad viska ir nieko dorai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 02 18, 11:45)
Uz 1500 Lt dviems dienoms ir dar, kad butu normalus, graziai grotu ir vakara padetu vesti blink.gif  Kazkodel manau, kad  sunku bus rasti ax.gif

Manau dviems dienoms be 2500 Lt niekas neis (nebent kokie kaimieciai su tralialiuskom). Na bet cia tik mano nuomone, nors as labai noreciau buti neteisi... mirksiukas.gif

truptui susipainiojau smile.gif cia as apie filmuotojus kalbejau apie tokia kaina smile.gif mat ir ju ieskom, tai susimaisiau kazkaip smile.gif o muzikantams tai jo, apie 2500-3000 kazkur... tik va normalesniem skambinom, kur ir dainuoja neblogai, bet viskas jau uzimta siai dienai sad.gif ir dar problema ta, kad ne lietuvoj esam, ir negalim nuvaziuot ir paziuret ju medziagos ir panasiai... tai taip dar sunkiau issirinkt ka nors... sad.gif dar vis nieko nerandam sad.gif gal kas gali ka patart? buciaulabai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUKS @ 2008 02 19, 13:31)
O  gal galėtum duoti šių muzikantų iš Klaipedos duomenis nes jau nuo visų ieškojimų jau  doh.gif .......

Tikrai nepasigailesi, nuostabus muzikantai du jauni vyrukai.. bigsmile.gif
Padeda pravesti vakara. Rimgaudas 861472522.. biggrin.gif
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(dusaras @ 2008 02 18, 20:45)
laba, dekui uz komentarus. suplanuota vestuves tai 05.31. del kainos tai ji priklauso nuo sastato, tai yra kiek zmoniu, bet manau jie verti kiek uzsipraso. tai tiek. laukiu daugiau komentaru.

jie tikriausiai nesutinka pagroti kokiom 4 valandom g.gif ir juolab, kazkiek laiko Baznytines ceremonijos metu g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjk: 19 vasario 2008 - 16:31
buvau dviejuose vestuvese kur grojo DAINIAI,zinokit tikrai faini vyrukai.jei norite tradiciniu vestuviu muzikantu-sie kaip tik jums rolleyes.gif as pati tikrai samdyciau juos,bet trecia kart to paties matyt kazkaip nesinori schmoll.gif svarbiausia negeria vyrukai,persirengia kostiumus,bajeriuku paskaldo lotuliukas.gif tik zaidimu kazkaip neatsimenu ar turi g.gif gal pirsliene buvo susitarus kad visi zaidimai bus jos? g.gif nu bet siaip visumoj tikrai verti pagyrimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2008 02 14, 19:02)
Uzjauciu!  tas ir yra , kad be sutarties ir be avanso susitarimas negalioja, negali pykti, dabar muzikantai, o ypac geri- turi uzsakymu. Ieskok gal Dreamsu ar MG international, kiek supratau tu is Kauno? Dar man patinka Turne, esu juos ne karta girdejusi, bet ar vestuvese jie groja?nezinau , ir kaip veda. Sekmes!

Taip ,grupe Turne groja vestuvese.Mums musu vedantysis rekomendavo 2 grupes su kuriomis jis dirba.Tai Turne ir Bohema.Mes issirinkom Bohema,nes jie atseit paprastesni. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Pupos Uogos 4u.gif mano vestuves jau balandzio 12 o as dar neturiu muzikantuuuuu sad.gif(((((((( ka daryyyyyyyyyyt nezinau,,,nuo ko pradet taip pat :]]]]] man panika....gal kas turite ka pasiulyt vieta: vilnius
gerai butu kad dainuotu rusiskai ir lietuviskai... ;]]]]]] biggrin.gif
Is anksto labai dekoju uz atsakymus ;]]]]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake_blondy: 19 vasario 2008 - 21:12
dekui, panelytes, Dwynuke, Samira, Jursima, uz paguoda... smile.gif
Na, as paskambijau jiems ir paklausiau, kodel cia taip, o jie pasake, kad gavo geresni pasiulyma, plius ten tipo pazystami... vienu zodziu. doh.gif
Nusprendziau imti DJ. jau susitariazu su vienu. biggrin.gif tevai, aisku lupytes papute, kad kaip cia nebus gyvu muzikantu, tai as pasiuliau jiems toki alternatyva: nuo 16-17val gros gyvi muzikantai (kokie paprastesni) iki kol mes grisim po visu gamtu, t.y. 20val, o tada DJ. Kol kas patenkinti liko. Dabar reik tuos paprastesnius muzikantus surasti.... g.gif

QUOTE(Samira @ 2008 02 14, 19:08)
Kaip negražu. Priežastis gali būti ta, kad jiems pelningesnį variantą pasiūlė.  gun_bandana.gif

Atsakyti
Mas jau turim muzikanta thumbup.gif clap.gif yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 02 20, 11:38)
Mas jau turim muzikanta  thumbup.gif  clap.gif  yahoo.gif  ploja.gif

pasidalink dziaugsmu, kas tokie? 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime muzikantus thumbup.gif vestuves vyks Taurageje, na aiskiau-salia Taurages - Senojoj Girioj, o muzikantai grupe Karciama drinks_cheers.gif tokie jauni vyrukai, rekomendacijos geros, sake puikiai veda, dainuoja, uz diena 1800Lt, avansas-500Lt. 4u.gif Tikiuosi, bus geri.
Atsakyti
smile.gif tau labai pasiseke, o mes vis dar lauzom galvas... gal gali parasyti kontaktus karciamos??? ax.gif
Atsakyti