Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(Alionchik @ 2008 02 18, 17:27)
Prasom pasiulyti muzikantus rusu-lenku 4u.gif  butent tokiu reikia mums vasarai ax.gif

Yra tokie Viktoras ir Eugenijus, veda renginius lietuviu, rusu ir lenku kalbomis
pasiklausyti
paziureti
kontaktai
Atsakyti
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]user posted image[/url]
Atsakyti
QUOTE(viaro @ 2008 02 18, 17:51)
Yra tokie Viktoras ir Eugenijus, veda renginius lietuviu, rusu ir lenku kalbomis
pasiklausyti
paziureti
kontaktai

aciu, 4u.gif
uzprase 2500,kazin ar galima su jais derinti kaina? g.gif nors uz 2000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionchik: 18 vasario 2008 - 17:16
QUOTE(Alionchik @ 2008 02 18, 18:14)
aciu, 4u.gif
uzprase 2500,kazin ar galima su jais derinti kaina? g.gif nors uz 2000

kiek girdejau, su muzikantais deretis beprasmiska, ipac sezono mietu cool.gif
Atsakyti
sveiki, norejau klustelt kas ka galetu pasakyt apie grupe energija arba kitaip energy. domintu labiausiai atsiliepimai del pacio vakaro vedimo, ko tiketis ir panasiai, kad isanksto isvengt nesusipratimu. del ju vokalu tai man abejoniu nera. busiu dekingas uz komentarus, kam teko su jais nesenai susidurt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dusaras @ 2008 02 18, 19:50)
sveiki, norejau klustelt kas ka galetu pasakyt apie grupe energija arba kitaip energy. domintu labiausiai atsiliepimai del pacio vakaro vedimo, ko tiketis ir panasiai, kad isanksto isvengt nesusipratimu. del ju vokalu tai man abejoniu nera. busiu dekingas uz komentarus, kam teko su jais nesenai susidurt.  g.gif

Girdejau, kad jie vesti padeda (zaidimukai ir t.t.), manau kaip ir ko nori su jais galima suderinti. Repertuara taip pat. Taip pat girdejau, kad jie gali groti 3-se arba 4-se. Tai vat tiek atsiliepimu is mano drauges vestuviu.

O kaip ju kainos? Beje, kada tavo vestuves?
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 02 18, 19:03)
Girdejau, kad jie vesti padeda (zaidimukai ir t.t.), manau kaip ir ko nori su jais galima suderinti. Repertuara taip pat. Taip pat girdejau, kad jie gali groti 3-se arba 4-se. Tai vat tiek atsiliepimu is mano drauges vestuviu.

O kaip ju kainos? Beje, kada tavo vestuves?

laba, dekui uz komentarus. suplanuota vestuves tai 05.31. del kainos tai ji priklauso nuo sastato, tai yra kiek zmoniu, bet manau jie verti kiek uzsipraso. tai tiek. laukiu daugiau komentaru.
Atsakyti
O gal kas girdėjot apie grupę Stalker arba Valerijų Masėną?
Atsakyti
Visko mate vyrai kontaktai - Raimundas 8 671 924 92

4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
atejo ir mano eile ieskotis muzikantu.... visa beda nezinome, nuo ko net pradeti... su foto r vido,- viskas aisku. nuejai susitikai, pamatei darbs- ir arba patiko arba ne... o kaip su muzikantais?
mes norime- tikru tradicisku vestuviu muzikantu... atrodtu tokiu nors vezimu vezk... bet gerus rasti gan sunku, nes kuriuos esu maciusi draugu vetuvese ne vieni mano vestvese tikrai negros schmoll.gif
gal zinote nuo ko galeciau pradeti paieskas? g.gif
4u.gif
Atsakyti
Zinau labai gerus muzikantus is Klaipedos bigsmile.gif Tik gaila kad per mano vestuves jie jau uzimti verysad.gif Jei kam reikia kreipkites...
O as vis laukiu atsiliepimu apie Juoza Sipaviciu is Vilniaus ziniu... unsure.gif Merginos negi niekas jo nesamdet?
Atsakyti
QUOTE(murze75 @ 2008 02 19, 11:45)
Zinau labai gerus muzikantus is Klaipedos  bigsmile.gif Tik gaila kad per mano vestuves jie jau uzimti  verysad.gif  Jei kam reikia kreipkites...
O as vis laukiu atsiliepimu apie Juoza Sipaviciu is Vilniaus ziniu... unsure.gif Merginos negi niekas jo nesamdet?

O gal galėtum duoti šių muzikantų iš Klaipedos duomenis nes jau nuo visų ieškojimų jau doh.gif .......
Atsakyti