O ar kuriai teko girdeti apie tokius "Visko mate vyrai"trys vyrukai,vienas is ju uzima stala su pokstais zaidimais bei dovanom.Dainos 4kalbom,as susitariau man labai patiko,vienas vyrukas is Baliaus(Gedas dainininkas)is Alytaus vedantysis,o gitaristas kiek pamenu anksciu grojo rondo grupeje.
Na ar kas girdejo gyvai juos?
o jūs su muzikantais pasirašot kokią sutartį
QUOTE(Melynasaule @ 2008 02 14, 00:31)
Susinervijau vienu zodziu nerealiai: susitariau su Frank Orchestra, kad grotu mano vestuvese, rytoj vienas mano seimos narys turejo pasirasyti su jais sutarti, sumoketi avansa, o jie sivakar skambina ir pareiksia, kad negrosime pas jus. Ir neiko nepaaiskina ir nieko nepasiulo.
Tai gerai, kad dar du men like iki vestuviu.... bet nezinau, ar ka surasiu padoraus... O jau ieskojau nuo gruodzio.... katastrofa!
Tai gerai, kad dar du men like iki vestuviu.... bet nezinau, ar ka surasiu padoraus... O jau ieskojau nuo gruodzio.... katastrofa!
Kaip negražu. Priežastis gali būti ta, kad jiems pelningesnį variantą pasiūlė.
QUOTE(Samira @ 2008 02 14, 20:08)
Kaip negražu. Priežastis gali būti ta, kad jiems pelningesnį variantą pasiūlė.
O tu buvai sudarius su jais sutarti? O uzstata palikai? Siap dar tikrai neteko girdeti, kad jie ka pavestu- girdejau tik gerus atsiliepimus apie juos, kaip apie inteligentiskus ir atsakingus , gal cia kita priezastis? O kodel jie nesako? siaip be rimtos priezasties taip nepasielgtu- prarastu kitus klientus . Uzjauciu ir linkiu sekmes .
QUOTE(Melynasaule @ 2008 02 14, 00:31)
Susinervijau vienu zodziu nerealiai: susitariau su Frank Orchestra, kad grotu mano vestuvese, rytoj vienas mano seimos narys turejo pasirasyti su jais sutarti, sumoketi avansa, o jie sivakar skambina ir pareiksia, kad negrosime pas jus. Ir neiko nepaaiskina ir nieko nepasiulo.
Uzjauciu! tas ir yra , kad be sutarties ir be avanso susitarimas negalioja, negali pykti, dabar muzikantai, o ypac geri- turi uzsakymu. Ieskok gal Dreamsu ar MG international, kiek supratau tu is Kauno? Dar man patinka Turne, esu juos ne karta girdejusi, bet ar vestuvese jie groja?nezinau , ir kaip veda. Sekmes!
QUOTE(Andzelikaa @ 2008 02 14, 13:00)
O ar kuriai teko girdeti apie tokius "Visko mate vyrai"trys vyrukai,vienas is ju uzima stala su pokstais zaidimais bei dovanom.Dainos 4kalbom,as susitariau man labai patiko,vienas vyrukas is Baliaus(Gedas dainininkas)is Alytaus vedantysis,o gitaristas kiek pamenu anksciu grojo rondo grupeje.
mes juos uzsisakem savo vestuvem... is tikruju juos pamatem Berneliuose, na tiksliau tas Gedas groja su Safari ir mums labai patiko.. o i vestuves eina va sita Visko maciusiu vyru kompanija.. O tau jie nedave savo DVD, mes tai dar is ju buvom paeme pasiziureti ir vedimo stiliu, ir kokia muzika groja
QUOTE(pantera estera @ 2008 02 15, 08:53)
mes juos uzsisakem savo vestuvem... is tikruju juos pamatem Berneliuose, na tiksliau tas Gedas groja su Safari ir mums labai patiko.. o i vestuves eina va sita Visko maciusiu vyru kompanija.. O tau jie nedave savo DVD, mes tai dar is ju buvom paeme pasiziureti ir vedimo stiliu, ir kokia muzika groja
na ir kaip? ar patiko? kokias dainas jie atlieka? ir kokia kainą sutarėt? ačiū
QUOTE(pantera estera @ 2008 02 15, 08:53)
Maciau dvd,na mazdaug ka groja zinau,jie ir patys sake kad kaimietiskos muzikos negroja kas man labai aktualu tikiuosi kad busiu patenkinta ju vedimu bei grojimu,mano tetis muzikantas,nenorejau bet ko
Papildyta:
QUOTE(Inga777 @ 2008 02 15, 12:30)
Nors ne manes klausi,bet pasakysiu kokia as kaina sutariau 3000lt,manau labai normaliai tryse.O repertuaras na ka balius grojo,zinoma tos nelietuviskos,lietuviskos tai naujos o jei senos dainos tai"geros dainos" italisku zinomu ira,rusisku negirdejau bet as ir paprasysiu jei gros tai tik zinomas ir kelias,nes nelabai megstu rusiskos muzikos.Dar ir angliskas d atlieka
QUOTE(Andzelikaa @ 2008 02 15, 13:02)
Maciau dvd,na mazdaug ka groja zinau,jie ir patys sake kad kaimietiskos muzikos negroja kas man labai aktualu tikiuosi kad busiu patenkinta ju vedimu bei grojimu,mano tetis muzikantas,nenorejau bet ko
Papildyta:
Nors ne manes klausi,bet pasakysiu kokia as kaina sutariau 3000lt,manau labai normaliai tryse.O repertuaras na ka balius grojo,zinoma tos nelietuviskos,lietuviskos tai naujos o jei senos dainos tai"geros dainos" italisku zinomu ira,rusisku negirdejau bet as ir paprasysiu jei gros tai tik zinomas ir kelias,nes nelabai megstu rusiskos muzikos.Dar ir angliskas d atlieka
Papildyta:
Ir kiek jie gros laiko uz sita kaina?
QUOTE(Inga777 @ 2008 02 15, 12:30)
Man jie labai patiko, matosi, kad tikri profesionalai, o jau ju italiskos dainos...
kaina sutarem 2800 (po derybu ) groja iki 2 val. po to val 300 Lt virsvalandziai.
Kas del vedimo, tai viskas ok, na buvo kelios smulkmenos, kurios man nepatiko, bet tai istaisoma, pries vestuves dar vis tiek persnekesim kas ir kaip..
butent nepatiko, kad per baliu, kai prisistato savo grupe dar ir reklamos pavaro na, kad jeigu kas norit, tai kreipkites i mane, duosiu vizitine ir pan... tai taip ta reklama visai ne vietoj pasirode.. bet sakau, tokios smulkmenos tik uzkliuvo. Todel yra gerai pries tai pasiziuret DVD
sveikos panelytes, musu vestuves birzelio 28 diena. ir muzikantai jau rasti. mums gros du vyrukai (linas ir saulius) is telsiu rajono, varniu. atrodo visai nieko vyrukai, ir vakara biski veda, zaidimuku turi ivairiu. gal ka esat apie juos girdeje, ko atsiliepimai.gros uz 1500 lt.