Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

Jeigu nereikia rusisku ir lenkisku dainu, o solidesnio repertuaro, paziurekit sia grupe: http://www.hotmamazz.lt
Radom netycia sia grupe( "Hot Mamazz"), gal ir jums tiks. Prasem, kad atsiustu savo repertuara susipazint, nes ju saite tik Latin muzika. Repertuaras patiko, balsai irgi.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 02 12, 01:55)
Jeigu nereikia rusisku ir lenkisku dainu, o solidesnio repertuaro, paziurekit sia grupe:  http://www.hotmamazz.lt
Radom netycia sia grupe( "Hot Mamazz"), gal ir jums tiks. Prasem, kad atsiustu savo repertuara susipazint, nes ju saite tik Latin muzika. Repertuaras patiko, balsai irgi.

O gal galetum persiusti man ju repertuara i drasyte@gmail.com ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto rasa @ 2008 02 12, 15:56)
O gal galetum persiusti man ju repertuara i drasyte@gmail.com ? 4u.gif

Ir man i AZ prasau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvau praeita vasara vestuvese, kur koncertavi Hotmammaz.tikrai fainos.ir zaidimuku su sokio elementais paruosia.
Zodziu, uzveda publika. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, hi.gif

As visai dar naujoke cia, tai nepykit jei kas ne taip blush2.gif Vat net atatvarto ar kaip jis ten vadinasi nemoku pasidaryti 4u.gif

Isteku siu metu liepos men., susitariau su ''Credo'' (muzikantai is Kauno), gal kas galit ka nors papasakoti - pasidalinti nuomonem apie juos...?
Buvom susitike su jais, tai toks truputeli keistokas vyrukas pasirode, biski naglavotas g.gif
Labai bande mums ipirsti savo filmuotoja, o as is vis nenoriu jokiu filmavimu vetuvese... g.gif g.gif
Parasykit ka nors apie juos, biski jau nervintis pradedu... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sympa @ 2008 02 12, 16:20)
Sveikutes, hi.gif

As visai dar naujoke cia, tai nepykit jei kas ne taip blush2.gif Vat net atatvarto ar kaip jis ten vadinasi nemoku pasidaryti 4u.gif

Isteku siu metu liepos men., susitariau su ''Credo'' (muzikantai is Kauno), gal kas galit ka nors papasakoti - pasidalinti nuomonem apie juos...?
Buvom susitike su jais, tai toks truputeli keistokas vyrukas pasirode, biski naglavotas g.gif
Labai bande mums ipirsti savo filmuotoja, o as is vis nenoriu jokiu filmavimu vetuvese... g.gif  g.gif
Parasykit ka nors apie juos, biski jau nervintis pradedu...  mastau.gif

o, kokia tiksliai diena, jusu vetuves???
Atsakyti
o gal ir man galetumete atsiusti i pasta (storma_z@yahoo.com) Hot Mamazz repertuara, nes jau nuo muzikantu paieskos taij karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti

sveikos, niu gal kas kokiu atsiliepimu apie grupe energy?
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2008 02 11, 22:07)
Ar kas nors girdejo atsiliepimus,arba dalyvavo vestuves kur vede  muzikantas Marjan Orlowski?
Butu malonu suzinoti atsiliepimus:)

Žiūrėjau video, su vestuvėmis, kur grojo muzikantai, o vienas iš jų buvo Marjan. Gal čia tas. Jei tas, tai stebuklo žinoma nėra, tokios tipiškos tradicinės lenkiškos vestuvės + saksofonas. Tai mes jį ir užsisakėme. Gyrėsi, kad labai kultūringi su aukštaisiais muzikiniais išsilavinimais, negeria ir su kostiumais, o ne džinsais dirba. Būtent šis punktas man patiko. Moka ir gali groti ir lietuviškose vestuvėse. Nepatinka priekabūs ir įžūlūs svečiai. Ir labai daug kalba.

Tie, kas jį rekomendavo labai gyrė ir sakė, kad dėl jų keitė vestuvių datą. Nors paskui pridūrė, kad priklauso nuo svečių. Pas vienus svečiai šoka ir linksminasi, pas kitus sėdi susiraukę. Sakė, kad jie sąžiningi ir jeigu pasako, kad gros už tiek, tai kainos už poros mėnesių nekelia ir dėl didesnio honoraro prieš mėnesį klientų nemeta (už antrą pastraipą neatsakau, čia kitų nuomonės ir atsiliepimai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 13 vasario 2008 - 16:27
Ar girdėjot ką nors apie grupę Svajoklis? smile.gif
Atsakyti
Susinervijau vienu zodziu nerealiai: susitariau su Frank Orchestra, kad grotu mano vestuvese, rytoj vienas mano seimos narys turejo pasirasyti su jais sutarti, sumoketi avansa, o jie sivakar skambina ir pareiksia, kad negrosime pas jus. Ir neiko nepaaiskina ir nieko nepasiulo. gun_bandana.gif gun_rifle.gif
verysad.gif Tai gerai, kad dar du men like iki vestuviu.... bet nezinau, ar ka surasiu padoraus... O jau ieskojau nuo gruodzio.... katastrofa!
Atsakyti
o as tai visai pasimeciau unsure.gif pasiskaiciau apie grupe ANTRAKTAS. ja galvojam samdyti musu vakarui, bet kad labai jau ivairus tie komentarai.......taij vat ir nzn ka daryti?????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti