Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(Ryto rasa @ 2008 02 07, 14:57)
Sveikos,
mes irgi planuojame i vestuves kviestis Frank Orchestra. Tik beda, kad niekur nera ju demo paklausyti, o ir apie repertuara nieko neaisku. unsure.gif
Gal kas samdetes ir galit pasakyti - kokias dainas jie dainuoja (mums visokie slageriai tiktu)? Ar jie ir paveda siek tiek?
Buciau dekinga 4u.gif

isvis apie juos labai mazai informacijos g.gif zinau, kad jie berneliuose Kaune vasario gale koncertuos, gali paziureti Berneliu uzeigos svetaineje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto rasa @ 2008 02 07, 16:57)
Sveikos,
mes irgi planuojame i vestuves kviestis Frank Orchestra. Tik beda, kad niekur nera ju demo paklausyti, o ir apie repertuara nieko neaisku. unsure.gif
Gal kas samdetes ir galit pasakyti - kokias dainas jie dainuoja (mums visokie slageriai tiktu)? Ar jie ir paveda siek tiek?
Buciau dekinga 4u.gif

Skambinausi Frank Orcnestra ir po pokalbio supratau, kad jie man netinka, nes ju programa trunka tik 5 val., vakaro vesti nepadeda (siulo atskira zmogu samdyti, kuri gali parekomenduoti), o kaina, jei neklystu uz tas 5 val. nuo 2500 iki 3000 lt (nuo ko priklauso tiksli suma neklausiau).

Siaip nepeikiu, gal zmones grodami 4-iese ir atidirba uz tuos pinigus, bet na bent jau man reikia, kad bent truputi padetu prisliams vesti vakara, o ir 5 val. grojimo mazai. Ka daryti 1 val nakties? g.gif Tikiuosi, kad tokiu metu mano sveciai dar nesiskirstys essen.gif drinks_cheers.gif gathering.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif karsta.gif
Atsakyti
[quote=kazlė,2008 02 07, 15:11]

nu jo brangoka 5iom valandom doh.gif nebeskambinsiu jiems!! turbut dainuosiu pati per vestuves verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 07 vasario 2008 - 17:12
QUOTE(Ryto rasa @ 2008 02 07, 16:57)
Sveikos,
Buciau dekinga 4u.gif

jie groja tokia muzika, kokios pageidausi- tik rusiskos praktiskai ne ir tu "liaudisku"- nelaksto su akordeonu aplink stala, slageriai, fonine, lietuviska muzika. Veda tik minimaliai- kas del vedancio- tai paneles vedantieji kainuoja tiek kiek muzikantai blink.gif bet tai yra lyyygis- vestuves kitokios !!!aisku pinigeliai spaudzia schmoll.gif . man teko buti vestuvese kur jie grojo- visi buvo patenkinti, bet del skonio nesigincijama- kitiems gal "puko" repertuaras prie sirdies.Taigi lieka pasirinkimo teise. smile.gif
Atsakyti
hmm....idomiai...del kainu tai biskiuka kosmosas jau daros...visi kaip susitare..infliacija...anyway, ryt varau paklausyti kaip SySex dainuoja, tai visas apsviesiu. jie bent jau neuzsisaukia nerealiai, niu paziuresim ir ivertinsim ir apsviesim visas smile.gif
Atsakyti
o gal aks turite atsiliepimu apie grupe rytmetys?
Atsakyti
QUOTE(lolbreta @ 2008 02 08, 01:31)
hmm....idomiai...del kainu tai biskiuka kosmosas jau daros...visi kaip susitare..infliacija...anyway, ryt varau paklausyti kaip SySex dainuoja, tai visas apsviesiu. jie bent jau neuzsisaukia nerealiai, niu paziuresim ir ivertinsim ir apsviesim visas smile.gif

Laukiam laukiam informacijos apie SySex. Tai kaip? Ar patiko ?
Atsakyti
Sveiki, noreciau paklausti gal kas turit atsiliepimu apie Alvyda Pociuna is Vilniaus?
As jau noriu ji uzsisakyti bet negirdejau kaip jis dainuoja ir abejoju truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dwynuke @ 2008 02 07, 19:11)
jie groja tokia muzika, kokios pageidausi- tik rusiskos praktiskai ne ir tu "liaudisku"- nelaksto su akordeonu aplink stala, slageriai, fonine, lietuviska muzika. Veda tik minimaliai- kas del vedancio- tai paneles vedantieji kainuoja tiek kiek muzikantai  blink.gif bet tai  yra lyyygis- vestuves kitokios !!!aisku pinigeliai spaudzia schmoll.gif . man teko buti vestuvese kur jie grojo- visi buvo patenkinti, bet del skonio nesigincijama- kitiems gal "puko" repertuaras prie sirdies.Taigi lieka pasirinkimo teise. smile.gif

Dekui, merginos, uz atsakymus ir info. 4u.gif
Ghm, pagal muzika ir stiliu - mums jie turetu labai tikti. Del kainu - kiek skambinom su MB, tai 3-4tukst. yra tipiska kaina uz kiek kitokia nei iprasta vestuviu muzika. Tai jau praktiskai susitaikem su tokiu pinigines ploninimu... g.gif Tai kai pagalvoju, kad musu pradine samata auga kaip ant mieliu, bloga darosi. Bet, kaip juokaujam - cia tik pirmos vestuves taip brangiai kainuos biggrin.gif
Na, bet kas buvote vestuvese su Frank Orchestra - ar jie visiskai be zodziu groja, kada paprasyti, ar dar ir pasako ka i mikrofona? Nes kazkaip noretusi ir bendravimo su publika... g.gif Vajei, jau pradedu jaudintis, kaip cia visiem sveciam itikti, kad nestovetu visokios tetos ir dedes pakampiais, nes jiems muzika netiks g.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif Aš esu iš Šilutės,gal kas žinot iš aplinkinių miestų ir rajonų labai gerus muzikantus...... smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors girdejo atsiliepimus,arba dalyvavo vestuves kur vede muzikantas Marjan Orlowski?
Butu malonu suzinoti atsiliepimus:)
Atsakyti
sveikos panos, buvau savaitgali paziureti ir paklausyti sysex,esme paprasta, tiek kiek isgirdau man sudare tokia nuomone...zmones atlieka gerai dainas, su publika bendrauja, turi instrumetus, ne vien jonika, bet......ju repertuare dominuoja rusiska muzika, seni lt slageriai, negirdejau angliskai..zodziu tokia kabako muzika, jei kam tokia tinka tai super, bet kam reikia solidesnes, tai darykit isvadas smile.gif mum reperturas tikrai nepatiko, nepaisant kad normaliai dainuoja ir groja.tai vat
Atsakyti