Mes i "saulute" uzsirasem, tai ziuresim kaip ten mums seksis
Mamytes, kuri darzeli patarsit 'Eglute' ar 'Buratina'? I 'Eglute' priims tik po metu, o i 'Buratina' dar siais metais su salyga, kad prasyma is 'Eglutes' atsiimsim, tad ir galvoju, kuris geresnis
mano sunus nuo 1m 3 men pradejo lankyti 'nykstuka' prie turgaus.maziukam viskas priklauso nuo aukletojos.grupes buvo nedideles.dabar mes jau eisim i antra klase.anksciau uzteko pries pora menesiu uzsirasyti.dabar turiu 'pagranduka' kuris po metu vel eis i ta pati 'nykstuka'.mums patiko darzelyje,arti namu ir mano darbo,o nesusipratimu buvo-ju visada atsiranda.vaikas prasiskele lupa-o sesle ir aukletojos net nemate kad ja siuti reikia.vakare kai pamaciau istinusia ir kiaura lupa,i masina ir i ligonine siuti.dejo 2 siulus.ta sesele jau nebedirba.va toks siaubingas nutikimas mums buvo.
didieji mano lanke 'buratina'.tais laikais kai kuriu aukletoju vaikai labai nemego,nes jos su vaikais neuzsiimdavo.tada grupes dideles buvo.dabar tu aukletoju jau nera.dukra buvo nukritusi nuo supyniu ir guza isistate-tai iskart buvo nuvesta i ligonine ir 3 dienom paguldyta kad nieko blogo nenutiktu.O seis laikais nesugebejo issikviesti greitosios ir parodyti vaiko lupos ar bent mamai paskambinti
didieji mano lanke 'buratina'.tais laikais kai kuriu aukletoju vaikai labai nemego,nes jos su vaikais neuzsiimdavo.tada grupes dideles buvo.dabar tu aukletoju jau nera.dukra buvo nukritusi nuo supyniu ir guza isistate-tai iskart buvo nuvesta i ligonine ir 3 dienom paguldyta kad nieko blogo nenutiktu.O seis laikais nesugebejo issikviesti greitosios ir parodyti vaiko lupos ar bent mamai paskambinti
Sveikos
mano sunelis eina i NYKSTUKA, dabar jam 1m 8 men. Gal kas galit papasakot apie aukletojas?
mano sunelis eina i NYKSTUKA, dabar jam 1m 8 men. Gal kas galit papasakot apie aukletojas?
Sveikos,mamytes Mes pries pora savaiciu vaika uzrasem Saulutes darzely... ir keista,kad jokiu eiliu nebuvo,visos raso,kad eiles siaubingos! Po rugsejo antros puses jau zygiuosim Gal kuri ka zinot apie aukletojas,kurios geriausios? Labai neramu man
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 04, 22:00)
Mano mazasis i Buratina,jau dvi dieneles buvo po pora valandu,tai ziuresim kaip ten aukletojos, kaip jis pats ten jausis,tik gaila kad uzdarys renovacijai ir teks vesti i Eglute,tai taip nenoriu,jau bus priprates prie aplinkos ir vel nauja viskas...
tai aukletojos ir vaikai tie patys liks, tai nepergyvenkit o kad zaisliukai pasikeis nieko tokio manau.
mano eina i eglute, ir as patenkinta po kol kas
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 02 21, 18:11)
tikrai geras darzelis,mano dickis ji lanko,patenkintas labai dar aukletoja jam teko,ta pati ,kuri ir mane auklejo ,seimininkute irgi rupestinga labai.direktore maloni.tikrai nekeisciau darzlio nei uz ka.bet va del uzrasymo tinkamiausio laiko,tai negaliu pasakyt,nes pvz musu darzelyje,sake aukletoja,kad jei be rimtos priezasties nevesi vaiko kelias dienas,isbrauks is sarasu,nes labai daug norinciu uzsirasyti,o vietos gaunasi kaip ir uzsaldytos
tikrai ne tiesa, kad isbraukia,manasis praeitais metais buvo kad ir i menesi karta nueidavo, pavasari visa nejo.. ir tikrai sekmingai lankome ir toliau
QUOTE(olliauz @ 2009 02 11, 13:41)
o tai kada mazdaug reikia jau uzsirasyt???
turbut gime ir reikia uzsirasyti bus garantija. Zinau kad yra tokiu zmoniu kurie taip daro ...ir neturi problemu del laukimo
O kad daug vaiku tai tikrai.. Ir eiles, deja, jau susidaro ir pas mus Ukmergej
aciu
QUOTE(Emilyte @ 2008 12 09, 23:35)
o kurioj vietoj yra sitas darzelis?
PRIE TURGAUS
mes su skubiu reikalu norejom uzsirasyti i buratina nes arciausiai namu, tai pakraupo kad po menesio norim. Vadinasi eiles yra.
Dabar vesim i Saulute, nors ir kitam miesto gale, bt bandysim pirmadieni eit pasibut. ziuresim kaip musu maziji ar istvers. jai tik 1 metukai ir 4 menesiai. Visai neplanavau taip greit leist, bet kad staiga darba papildoma pasiule tai teko griebtis kazko. Ir noriu dirbt, ir baisu kaip liale susitvarkys su nauja aplinka... - žodziu stresuoju, tetis irgi tik va porai savaiciu grizo ir vel i svedija isleks...
Sunki mamu dalia
Ziuresim, jei nesiseks darzeli, tai vesiu pas savo mama, aisku dukra matusiu tik svaitgaliais, bet jau vis geriau nei su uosviene palikt...
Papildyta:
gal kas lankot siuo metu Saulutes darzeli? kaip ten salygos, aukletojos?
Ar labai vaika prabangiai isciustint reikia? aplamai gal galit patart kokiu dalyku pasiruošt darzelinukui reikia?
Dabar vesim i Saulute, nors ir kitam miesto gale, bt bandysim pirmadieni eit pasibut. ziuresim kaip musu maziji ar istvers. jai tik 1 metukai ir 4 menesiai. Visai neplanavau taip greit leist, bet kad staiga darba papildoma pasiule tai teko griebtis kazko. Ir noriu dirbt, ir baisu kaip liale susitvarkys su nauja aplinka... - žodziu stresuoju, tetis irgi tik va porai savaiciu grizo ir vel i svedija isleks...
Sunki mamu dalia
Ziuresim, jei nesiseks darzeli, tai vesiu pas savo mama, aisku dukra matusiu tik svaitgaliais, bet jau vis geriau nei su uosviene palikt...
Papildyta:
gal kas lankot siuo metu Saulutes darzeli? kaip ten salygos, aukletojos?
Ar labai vaika prabangiai isciustint reikia? aplamai gal galit patart kokiu dalyku pasiruošt darzelinukui reikia?