mano vaikas pernai ejo i varpeli, kauno gatvej. tai "visciuku" maziausiu grupeje labai neblogai. aukletoja Andzelika labai jais uzsiima, dabar tai i Sventupio eina, bet ten labai ivairaus amziaus vaikai, tai kazko pradejo nebenoreti eiti, gal dickiai pasijuokia
Sveikos mamytes, noreciau paklausti, kokie atsiliepimai apie darzeli Varpelis???
Nuo keliu metuku ten jau priima vaikucius???
Kaip auklytes???
Kaip auklytes???
QUOTE(olliauz @ 2009 02 08, 09:33)
Sveikos mamytes, noreciau paklausti, kokie atsiliepimai apie darzeli Varpelis???
Kaip auklytes???
Kaip auklytes???
sveikute,apie ta darzeli nieko nezinau,bet kad ukmergej jau eiles darosi ne mazos i darzeliu sarasus papult,tai tikrai zinau
o tai kada mazdaug reikia jau uzsirasyt???
drauge pradejo vest 2 metuku,tai darzelin uzrase 1.5metuku
saviski kai rasiau nebuvo tokiu problemu.uzrasem,o po savaites vedem.tai gal atsiras siuo metu susidurusiu su darzeliu biurokratija
saviski kai rasiau nebuvo tokiu problemu.uzrasem,o po savaites vedem.tai gal atsiras siuo metu susidurusiu su darzeliu biurokratija
sveikutes gal galit patarti i kokia grupe Egluteje geriau leisti savo mergyte?kokios ten aukletojos?
QUOTE(gizmo @ 2009 02 01, 15:58)
Na as galiu pasakyti kad geras darzelis "Buratinas". Ypac lopselio grupes, nes maniskis eina Labai myli aukletoja Elena. Taip, remontas dar tik bus , bet manau kad ir koks sutvarkytas, bet svarbu ir aukletojos, kad vaikas gerai jaustusi.
tikrai geras darzelis,mano dickis ji lanko,patenkintas labai dar aukletoja jam teko,ta pati ,kuri ir mane auklejo ,seimininkute irgi rupestinga labai.direktore maloni.tikrai nekeisciau darzlio nei uz ka.bet va del uzrasymo tinkamiausio laiko,tai negaliu pasakyt,nes pvz musu darzelyje,sake aukletoja,kad jei be rimtos priezasties nevesi vaiko kelias dienas,isbrauks is sarasu,nes labai daug norinciu uzsirasyti,o vietos gaunasi kaip ir uzsaldytos
QUOTE(Ditė @ 2008 08 23, 07:09)
:4Mano sunus lanko Nykstuka prie turgaus, negaliu nieko blogo apie ji pasakyti, vien tik gera....labai faina direktore, grazi aplinka, fainios aukletojos, visur remontai padaryti ir t.t. ir eiliu bet jau pernai tikrai nebuvo dideliu
Mes savo dukryte uzrasem i Nykstuka, bet turbut perrasysim i kita, nes labai daug blogu atsiliepimu isgirdom, tai dabar rimtai galvojam ka daryti
O del uzrasymo tai kuo anksciau tuo geriau, nes paskui gali vietu nebebuti...
Sveikos,
Man tai LABAi patinka Nykstukas.
Mano maze ten eina ir tikrai nebuvo nieko tokio, kad tureciau problemu.
Visada nori eiti i darzeli.
O ypac patinka aukletoja "Butvilavieciene.
Ji tikrai su vaikais uzsiima ir daug ko jie ismoksta.
Man tai LABAi patinka Nykstukas.
Mano maze ten eina ir tikrai nebuvo nieko tokio, kad tureciau problemu.
Visada nori eiti i darzeli.
O ypac patinka aukletoja "Butvilavieciene.
Ji tikrai su vaikais uzsiima ir daug ko jie ismoksta.
QUOTE(simba3 @ 2008 02 19, 09:14)
Kaip tai nera! Mes cia visos supermamos!
http://www.supermama...?...5070&st=564
Beje kvieciame jungtis ir tave
http://www.supermama...?...5070&st=564
Beje kvieciame jungtis ir tave
yra cia tu mamu
Papildyta:
darzelis '' Saulute " irgi neblogesnis,uz kitus tiesiog priklauso kur tas mazas zmogutis gyvena,tai manau teveliai dazniausiai arciausia renkasi,o kiekviename gera auklyte tikrai rasi.
Mes bandysim i Ziogeli uzrasyt