noreciau suzinoti napie ukmerges darzelius. gal galite rekomenduoti, kuris darzelis geresnis. ir ar reikia jau uzsirasyti, je zadu leisti vaikeli tik nuo 3 metuku. aciu
QUOTE(goduke @ 2007 12 10, 15:22)
noreciau suzinoti napie ukmerges darzelius. gal galite rekomenduoti, kuris darzelis geresnis. ir ar reikia jau uzsirasyti, je zadu leisti vaikeli tik nuo 3 metuku. aciu
As manau, kad dar gal ankstoka, nors tiksliai nezinau... Man kazkodel atrodo, kad visai neblogas darzelis yra Eglute. Nors as turbut vesciau ten kur butu arciausia namu Viskas man atrodo nuo aukletojos priklauso.
QUOTE(gintute3 @ 2007 12 20, 14:43)
As manau, kad dar gal ankstoka, nors tiksliai nezinau... Man kazkodel atrodo, kad visai neblogas darzelis yra Eglute. Nors as turbut vesciau ten kur butu arciausia namu Viskas man atrodo nuo aukletojos priklauso.
nu gal ir ankstoka, bet kad veliau nebutu per velu , labai jau gimstamumas padididejo , apie Eglute as ir girdejau geru ir siltu atsiliepimu, ir kaip gerai kad jis man visiskai arti
Papildyta:
QUOTE(goduke @ 2007 12 23, 23:37)
nu gal ir ankstoka, bet kad veliau nebutu per velu , labai jau gimstamumas padididejo , apie Eglute as ir girdejau geru ir siltu atsiliepimu, ir kaip gerai kad jis man visiskai arti
beja, aciu
kaip gaila, kad ukmergej nera supermamu
QUOTE(goduke @ 2008 02 17, 21:54)
kaip gaila, kad ukmergej nera supermamu
Kaip tai nera! Mes cia visos supermamos!
http://www.supermama...?...5070&st=564
Beje kvieciame jungtis ir tave
Mano maziams apie darzeli dar anksti galvoti, bet smalsu ar Ukmergej yra taip vadinamu "prestiziniu" darzeliu. Ar i visus vienodai lengva ar sunku patekti? Mano teta dirba "Eglutej" - man tas darzelis atrodo visai nieko...
O as parekomenduociau Ziogeli! Geros aukletojos Mums labai patiko!!
sveikos mamytes man labai idomu kaip darzelis jaunimo gatvej randasi zadu savo lelyte ten leisti?
as leisiu i Eglute bet kiek girdejau labai perpildytas ir jau vietu nebera
Noreciau paklausti gal kas gali parasyti apie Ukmergej ,,Nykstukas''dirbusia slaugytoja Audrone atsiliepimu?