QUOTE(ajja @ 2007 06 20, 19:13)
Gimdziau pas R. Mačiulevičienę, gimdymo eigoje man patiko, kaip ji elges. Tik va po gimdymo kur kirpo liko kaip randas toks, zaizdele gimd. kaklely, manau, kad plyso g. kaklelis. Tai nezinau, gal gimdzius pas ka kita ir taip butu? Vaikui svarbiausia buvo super apgrar 10/10.
Mokejau nepamenu 500 ar 600. Blogiausia tai buvo po gimdymo. Kazkaip
Mokejau nepamenu 500 ar 600. Blogiausia tai buvo po gimdymo. Kazkaip
QUOTE(Kat @ 2007 06 30, 10:48)
Pažiūrėjau į tavo vaikelio gimimo datą, tai aš gimdžiau po tavęs, praėjus vos porai savaičių. Ir atsiliepimai visiškai priešingi.
Ajja, pažiūrėjau ir aš į tavo vaikelio gimimo datą, aš gimdžiau dvi dienas prieš 05 28 (tavo 05 30), tai mano atsiliepimai kuo geriausi, tik va jau man pagimdžius, kitą dieną ji išvažiavo į kažkokią konferenciją ir mane paliko kitai gydytojai, kurios nelabai ir mačiau, nes daugiausia rūpinosi akušerė, bet labai gerai rūpinosi, seselės, personalas puikus naktį kvietėm ne kartą
Bet jau kažkur rašiau, kad vienai mano pažįstamai Mačiulevičienė nepatiko, kitą kartą negimdytų...tai va...matyt taip ir gaunasi, kad vienam gerai, kitam nelabai- visiems gal ir negali būti gerai
p.s gal čia turi reikšmės tai, kad aš pinigėlius sumokėjau praėjus 4 dienos po išrašymo iš ligoninės
Ajja, o kodėl paminėjai, kad liko randas? man irgi liko? bet ar tai priklauso nuo gydytojo? manau, kad labiau nuo moters fiziologijos