garbaniki, 14 Sau 2011 - 19:17, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
garbaniki, 14 Sau 2011 - 19:17, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Gimdziau 2010 lapkricio men pas gydytoja Maciuleviciene. Galiu pasakyti tik geriausius atsiliepimus. Gimdziau pirma karta ir labai rinkausi pas ka gimdyti, pasitarti neturejau su kuo, skaiciau tik komentarus, bet matau kad puikiai pasirinkau. Gimdymas truko ilgai ir nuobodziai, visa ta laika ji mane lanke ir puikiai priziurejo. Klinikose teko paguleti truputi ilgiau nei 3 paras tai si gydytoja mane lanke visomis dienomis ir kai ji ateidavo tai man akys nusvisdavo, ji man kaip mama buvo.Pas ja gimdyciau ir gimdyciau. Tai busimoms mamytems patarciau lankytis pas sia gydytoja ir tikrai nesigailesit. kliniku internetiniame psl nurodytas jos kabineto telefo nr, sunku ja pagauti bet imanoma
saulytei, 21 Vas 2011 - 12:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
saulytei, 21 Vas 2011 - 12:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
gal kas galetu pasidalinti kaip taretes su sia gydytoja del gimdymo neregistruotos kmuk?
viktorija25, 02 Geg 2011 - 11:31, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
viktorija25, 02 Geg 2011 - 11:31, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Sveikos.Gal galit pasakyt,uzsiregistravau pas gydytoja maciuliaviciene,as be jokio siuntimo,tai kaip man moketi ten nuvykus, ar registraturoj ar tiesiai gydytojai?
era27, 22 Gru 2010 - 22:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
era27, 22 Gru 2010 - 22:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Kažin, niekas neturi reikalų su šia gydytoja, kad nieko nepasisako?
Merginos pasidalinkit informacija, kas su ja susiduriat?
Kažin dabar ji dirba?
Kaip pas ją pakliūti pirmą kartą? Registratūroj tai be šansų užsiregistruoti
Kaip Jūs pas ją patenkat pirmą kartą?
Jurgutia18, 03 Geg 2011 - 09:55, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Jurgutia18, 03 Geg 2011 - 09:55, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
o del pinigeliu tai tikrai nebrangininke ji
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ