Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Regina Mačiulevičienė

sveikos,as irgi pas maciuleviciene lankausi,jokio blogo zodzio negaliu pasakyti.ji visada konkreti ir nera pas ja visokiu cacku pacacku :)terminas mano spalio 14-15dienomis.siandien buvau pas ja,taip pat pasake,kad jei prasidetu gimdymas,tomis dienomis,kai jos nebus,kreiptis pas cesnaviciene smile.gif na,kaip jau papuls pas ta ir gimdysim :)ir bandziau klausti del pinigeliu,tai pasake,kad cia ne turgus :)sako pirmiausia laimingai pagimdykit sveika kudikeli.ir anksciau buvau girdejus,kad ji nevaiksto atlapom kisenem kaip kiti :)bet vistiek noretusi suzinoti,kokia suma,mamytes,atsidekojot uz prieziura gimdymo metu.jei nesunku parasykit az.
Atsakyti
o kaip ji cezari daro? gal kam dare, kiek kainavo?
Atsakyti
Aš gimdžiau,bet dienos metu. Dukrytė gimė 17h, bet prieš gimdymą skambinau nekartą, ir savaitgalį
Atsakyti
2006 m R.Maciuleviciene atliko planini cezario pjuvi.viskuo esu super patenkinta.ji nera pinigu plesike,atsidekoti galima tiek kiek pats gali finansiskai.bet gulejom privacioje palatoje,patys pasirinkome gimdymo data,po cezario isbuvau para intensyvioje palatoje,po 6 dienu israse namo,po to dar papildomai konsultavo gydytoja thumbup.gif zodziu esam laaabai viskuo patenkinti smile.gif thumbup.gif ir dabar taip noriu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gusto mamyte: 05 lapkričio 2009 - 15:55
Pries pusantros savaites turejau sekcija(cezario pjuvi),ji savo darbo profe ir jos isvados apgalvotos man pasitvirtino 100% papildomai cista isoperavo. As labai patenkinta jos darbu ramiu zvilgsniu ir proting patarimu. Ji po skambucio nakti atvyko gana greit ir po saremiu apziurejusi pateike man galimybes ir budus. Mano po pirmo g.gimdos randas buvo isplonejas del to pagulde anksteliau ir neklydo nes buvo laiko klausymas kada suplysiu.Vaikas gime 4kg.530gr. As labai dekinga gyd.R.Maciulevicienei
Atsakyti
Man si gydytoja nereali. Va lankuasi pas ja ir tas jos ramus tonas... Tikrai labai profesionali. Labai tikiuos, kad ji gales ir gimdyma priimt. Mum terminas balandzio 1d. Mano drage 1aji suneli gimde pas ja, sake visus stresus savo ramybe ji sugeba nuvaryt i sona. Tik va kai gimde antraji, ji negalejo atvaziuot, perdave Cesnavicienei. Sake ir nebloga, bet Maciuleviciene patiko daug labiau, nors ir sunkesnis pirmas gimdymas buvo. Tai va tik vieno as ir bijau, kad ji neretai buna isvykus ir negali atvaziuot, bet labai tikiuos galesiu sunelio sulaukt su jos pagalba..
Atsakyti
Pas sia gydytoja gimdziau savo suneli, superine gydytoja thumbup.gif , man saremiai prasidejo vakare, bet kol atvaziavom i klinikas, susitvarkem dokumentus tai buvo kazkas apie 2- 2.30 val. nakties, is karto jai skambinau nors buvo nelabai malonu, bet ka padarysi, juk gimdyt atvaziavau rolleyes.gif tai ji pakele rageli, pasiteiravo kaip kas pas mane, ir valandos begyje jau buvo su manim gimdykloje. Kaip tycia ryte kada jau man prasidejo patys smagumeliai atvaziavo dar viena gimdyve kuri irgi buvo su ja susitarus doh.gif bet nieko susitvarke su mumis abiem biggrin.gif begalo likau patenkinta, profesionali, atidi, na zodziu gimdziau kaip pas mama smile.gif antra karta gimdyciau tik pas ja good.gif
Atsakyti
Likimo dovana, kad teko gimdyti pas R. Maciuleviciene

Pati nuostabiausia gydytoja, tokia silto ir gero zmogaus nebau sutikusi wub.gif Viso gimdymo metu is jos sklido tokia ramybe.. Labai profesonali gydytoja. Jei gimdysiu tik pas ja!!!!! smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busiu_mama.: 12 gruodžio 2009 - 00:18
QUOTE(busiu_mama. @ 2009 12 12, 01:16)
Likimo dovana, kad teko gimdyti pas R. Maciuleviciene

Pati nuostabiausia gydytoja, tokia silto ir gero zmogaus nebau sutikusi  wub.gif Viso gimdymo metu is jos sklido tokia ramybe.. Labai profesonali gydytoja. Jei gimdysiu tik pas ja!!!!!  smile.gif

Gyd. puiki tik patekti pas ją sunku, nes norinčių neatsigina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2010 01 15, 15:59)
sveikos merginos, gal butu galima gauti gyd tel, nes pas ja registraturoj neregistruoja

Jeigu gyd. neturi įsivedus jūsų tel, Nr. vistiek neatsilieps, tuščios viltys manau unsure.gif
Atsakyti
As taip pat nestumo metu lankiausi ir gimdziau pas gyd. Maciuleviciene, labai patenkinta sia gyd. svelni tikrai ismananti savo darba esu jai be galo dekinga. Jeigu tektu dar karta gimyti tikrai pasirinkciau ja.
Atsakyti
QUOTE(gruodelt @ 2010 01 19, 19:38)
As taip pat nestumo metu  lankiausi ir gimdziau pas gyd. Maciuleviciene, labai patenkinta sia gyd. svelni tikrai ismananti savo darba esu jai be galo  dekinga. Jeigu tektu dar karta gimyti tikrai pasirinkciau ja.

mane Maciuleviciene gydo vien bendravimu smile.gif ramus tonas,is akiu sklindantis supratingumas,zodziuose pilna profesionalumo o visas jos ivaizdis sukuria pilna pasitikejima ir garantija.daug lankausi pas sia gydytoja ir dekoju, kad is viso tokia yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gusto mamyte: 20 sausio 2010 - 16:26