Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Regina Mačiulevičienė

QUOTE(teise_k @ 2009 07 01, 12:52)
Jei ne paslaptis, pas ka gimdei?

pas Smailiene.

QUOTE(pievu-gele @ 2009 07 01, 14:21)
o tai tu buvai viska aptarusi su ja?nesuprantu, tai paskambinai,o ji taip ir motyvavo atsakyma,kad pavargusi?

taip, is pradziu neatsiliepe paskui perskambino sako as ka tik is baznycios isejau, pavargus po darbo, budi gera gyd pgimdysi ir pas ja....jega, tik to ir truksta kai vyksta prieslaikinis gimdymas doh.gif
Atsakyti
Nu ka, visi mes zmones , ne robotai, buna gi situaciju visokiu. O manau, kad gal tikrai geriau gimdyt pas budincia, jei kaip sake ji gera, nei pas nusikalusia nuo nuovargio gydytoja.Manau sioj situacijoj taip geriau
Atsakyti
Liepos 21d.,eina pas sia gyd.kosultacijai ir labai gerai reiktu pagalvoti,ar tartis del gimdymo,kiek supratau is pasisakymu,tai man atrodo kad si gyd.,lb megsta turtingas mamytes kurios dosniai atsilygina kiekvieno vizito metu g.gif nes drage uz kiekviena konsultacija mokedavo po 100lt,o ji maloniai priimdavo,ir uz paprasciausia gimdyma ,be didelio vargo,jos darbo metu dave 1000lt,manau jai tokios pacientes patinka,o tos kur tik sako atsilyginsim po visko,nelabai gal domina?
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2009 07 18, 09:03)
Liepos 21d.,eina pas sia gyd.kosultacijai ir labai gerai reiktu pagalvoti,ar tartis del gimdymo,kiek supratau is pasisakymu,tai man atrodo kad si gyd.,lb megsta turtingas mamytes kurios dosniai atsilygina kiekvieno vizito metu g.gif nes drage uz kiekviena konsultacija mokedavo po 100lt,o ji maloniai priimdavo,ir uz paprasciausia gimdyma ,be didelio vargo,jos darbo metu dave 1000lt,manau jai tokios pacientes patinka,o tos kur tik sako atsilyginsim po visko,nelabai gal domina?

tai cia tavo drauges reikalas, kad pinigeliu neturi kur deti biggrin.gif
Na kiti kaip tik kalba ,kad ji nera brangininke. O kitas dalykas ar pati gydytoja uz ta paprasta gimdyma paprase 1000 lt????labai abejoju.kiek norejo tiek dave ta tavo drauge, taip kad ner cia ko apkalbineti.
As pati pas sia gydytoja lankausi,gimdymas ant nosies, o apie joki atlygi nesu su ja aptarusi.Tikiuosi ji priims mano gimdyma,o po to atsilyginsiu savo nuoziura ir tikrai 1000 lt nekisiu schmoll.gif
Atsakyti
Tik patys geriausi zodziai siai gydytojai smile.gif

Atsakyti
Liepos 19d gimdziau pas sia gydytoja, esu labai patenkinta, ji nuostabus, siltas zmogus, aktyviai dalyvavo gimdyme ir man labai padejo thumbup.gif , todel dziaugiuos, kad pasirinkau butent ja! Ir antra kart gimdyciau tik pas ja thumbup.gif
Atsakyti
Aš planuoju pas ją savo antrąjį vaikelį gimdyt
Atsakyti
Aš pagimdžiau pati savo antra dukrytę tik dėka gyd.Mačiulevičienės user posted image Mergaitė buvo didelė ir nesiruošė niekur eiti tongue.gif Labai profesionali gydytoja, tikrai yra už natūralų gimdyma ir nedaro cezario, jei tikrai to nereikia user posted image Gydytoja labai švelni, tikrai sutverta šitam darbui user posted image
Yra labai užsiėmusi ir manau, kad gali būti, kad ji negali atvažiuoti, bet tikrai nemanau,kad palieka likimo valiai,praneša savo kolegai, kuris tikrai pasirūpins. Nes KMUK tikrai dirba labai profesionalūs gydytojai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poskis: 08 rugpjūčio 2009 - 23:38
Tik patys silciausi zodziai apie sia gydytoja aciuks.gif . tas jos ramumas ir susikaupimas. Tiesiog neleidzia pasimesti svarbiausiu momentu. Tai Daktare is didziosios raides.
jeigu dievas duos ir kita vaikuti gimdysiu pas sia gydytoja.
Atsakyti
O sakykit, ar si gydytoja priima neregistruotus paientus, t.y. paskambini ir asmeniskai susitari, kad padarytu issamu echoskopa? Gal kas taip ejot? Kiek kainavo konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2009 08 31, 13:00)
Cesnaviciene irgi pazystu teko susidurti,man ji labai nekalbi,tai uztai ir nenorejau,nes tokia lb oficiali pasirode per apziura,ka dabar daryt?

Gal ir nekalbi, bet savo darbą išmano mirksiukas.gif Jau vieną kartą pas ją gimdžiau ir dabar planuoju, nes nenusivyliau, o ir guodimų, plepėjimų man toli gražu nesinorėjo schmoll.gif Kitąkart iš šnekos žmogus būna nors prie žaizdos dėk, o realiai nelabai ką tepadeda (čia ne apie Mačiulevičienę, bet šiaip ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 08 31, 00:55)
Kažkaip neramu.............
Tariuosi su Mačiulevičiene, bet ji nuo rugsėjo vidurio iki spalio vidurio bus stažuotėj ar šiaip išvykus. Sako, kreipkitės į Česnavičienę........................ g.gif

Sveiki,kazkaip netycia perskaiciau Jusu abejones...man irgi taip buvo...pries du metus...lankiausi ir ruosiausi gimdyt pas gyd. R. Maciuleviciene. Kai uzejo saremiai, paskambinau, sako, as Klaipedoje, konferencijoje. Man ir saremiai praejo blink.gif Aisku, neilgam...iki ryto.Ir man rekomendavo ji gyd. Cesnaviciene. As pas ja ir gimdziau. Gera gydytoja, svelni, maloni. Galit drasiai laukti, liksit gerose rankose. Sekmes.
P.S. ir as gimdziau spalio men ax.gif
Atsakyti