Var perskaiciau atsiliepymus ir irgi noriu pasisakyti . Mes nuo pat vaikiuko gimymo esam pas Sevcenko. Ka galiu pasakyit - gydituoja labai rupestinga, visada atvaziuoja, pataria, duoda savo mob., visada gali skambinti - per iseigynes kai vaikas sirgo mane konsultavo. Pataria kaip patogiau praeiti visokius tirimus.. ir t.t. BET - su ja reikia zinoti kas tau dar priklauso ir ko tu dar papildomai nori - nes nevisada pasiulo kokiu vitaminu - papildomu skiepu (mokamu). Cia as manau, kai nera turtingas rajonas neipratus brangesniu dalyku siulyti, jei paklausiu - isaiskina ir pataria, jei ne - tai ne. Rupinasi vaikuciais gerai, ir sesute (Alyna) pati pas mus ateidavo naujagimio paziureti kokius 2/3 kartus ziema (specialiai nekveciau), ir apie skiepus primindavo pati atejus!! Jauciasi kad jai kartais truksta profesianalumo ir patirties, tai tikrai, bet as manau NORAS ir rupestingumas irgi ne paskutinej vietoj.
O ir mamytes neturi aklai pasikliauti daktarais, yra gi internetas, forumai, patarimu pilna.
Del Aksiutino, tai viena drauge buvo vaikuti uzsirasiu pas ji - pilnas PRAVALAS , toks jausmas kad jam dzin isviso ant vaiku. Vienos igimtos ydos nebuvo pastebejes PUSE METU!! Baigesi viskas reanimacijoj, ir kiti daktarai sake, kad nepastebeti sunku tokios ligos, jisai gi sake viskas ok....Begit nuo jo kuo toliau, tuo geriau.
cia aisku mano nuomone, ir as nepretenduoju i absoliucia tiesa
QUOTE(Rikku @ 2007 03 24, 17:58)
Sveikos.
Mamytes ir ne tik,o gal jus zinot ar dirba dar tokia ginekologe Gorbach Tamara?
Mamytes ir ne tik,o gal jus zinot ar dirba dar tokia ginekologe Gorbach Tamara?
Dirba dirba jinai. apie ja ta is viso noreciau patileti vos savo vaikelio nepraradau del jos...
Sveikos mamytes.
Na mum pagal gyvenama vieta priklauso Romanova. Ji "uzaugino" mano vyra ir jo seseri, tai maniau kad viskas bus gerai. Taciau, perskaiciusi atsiliepimus apie ja ir keistus vyro seimos nariu nutylejimus jos adresu, pradedu abejoti savo pasirinkimo teisingumu
Ji ir jos sesute (vardo neprisimenu ) mus aplanke, nors ir gyvename "soduose". Sesute 2 kartus atejo, gydytoja 1. Antro apsilankymo metu sesute paklause ar mes norime, kad ji dar mus lankytu ar nebenorim, nes nei ji , nei gydytoja man jokiu pastabu neturejo del vaikelio prieziuros (mums jau pute pilvuka, tai pasakiau ka mes duodam- pagyre ). Tai sutarem kad jos daugiau nebelankys. Pasiteiravo ar mes skiepisimes pas juos ar ne... Na is pirmo karto lyg ir nieko, bet jei sakot, kad del kompetencijos turesim problemu, tai gal reiktu jau dabar keisti ir poliklinika ir gydytoja ?.....
Na mum pagal gyvenama vieta priklauso Romanova. Ji "uzaugino" mano vyra ir jo seseri, tai maniau kad viskas bus gerai. Taciau, perskaiciusi atsiliepimus apie ja ir keistus vyro seimos nariu nutylejimus jos adresu, pradedu abejoti savo pasirinkimo teisingumu
Ji ir jos sesute (vardo neprisimenu ) mus aplanke, nors ir gyvename "soduose". Sesute 2 kartus atejo, gydytoja 1. Antro apsilankymo metu sesute paklause ar mes norime, kad ji dar mus lankytu ar nebenorim, nes nei ji , nei gydytoja man jokiu pastabu neturejo del vaikelio prieziuros (mums jau pute pilvuka, tai pasakiau ka mes duodam- pagyre ). Tai sutarem kad jos daugiau nebelankys. Pasiteiravo ar mes skiepisimes pas juos ar ne... Na is pirmo karto lyg ir nieko, bet jei sakot, kad del kompetencijos turesim problemu, tai gal reiktu jau dabar keisti ir poliklinika ir gydytoja ?.....
QUOTE(Sv@jonė @ 2007 03 24, 22:58)
Dirba dirba jinai. apie ja ta is viso noreciau patileti vos savo vaikelio nepraradau del jos...
Tiesa, man irgi galejo taip atsitikt, jeigu laiku nepadetu kiti profesioalus gydytojai
Na noreciau ir as parasyti mes taip pat esame prirasyti pas Aksiutina na nepasakyciau kad jis jau labai blogas, aisku viska reikia paciai traukti is jo del vaiko prieziuros ar vaistu bet siaip mus jis priziuri gerai ir sesele labai jo gera, as pries antibijotikus ir vartojam juos tik kai miksturos nepadeda.
Siaip dar galiu pasakyti kad privaciai vaiksciojau pasikonsultuoti ir kad apziuretu mano dukryte NV vaiku skyriaus poliklinikos direktore Violeta Prekeviciene man ja rekomendavo kaimyne, tikrai labai gera gydytoja mus pilnai apziurejo pakonsultavo ir profilaktiskai skyre hemeopatinius vaistus imuninei sistemai stiprinti (galiu pasakyti kad vaistukai tikrai geri) mes pas ja buvom kazkur pries 1.5 metu uz konsultacija mokejau 40lt.
Siaip dar galiu pasakyti kad privaciai vaiksciojau pasikonsultuoti ir kad apziuretu mano dukryte NV vaiku skyriaus poliklinikos direktore Violeta Prekeviciene man ja rekomendavo kaimyne, tikrai labai gera gydytoja mus pilnai apziurejo pakonsultavo ir profilaktiskai skyre hemeopatinius vaistus imuninei sistemai stiprinti (galiu pasakyti kad vaistukai tikrai geri) mes pas ja buvom kazkur pries 1.5 metu uz konsultacija mokejau 40lt.
Mums tai pagal apylinkę priklauso Arbašauskienė. Vyras paskaitė atsiliepimus ir nusprendė, kad eisim pas R.Kundrotienę. Kai gimė vaikelis, jis iškart paskambino ir susitarė. Tiesa, ji nelabai norėjo priimti, nes ir taip didžiausią apylinkę turi. Galiausiai sutiko, kai pažadėjom, kad jei reiks patys į namus atsivešim. Nors mums tik 1,5 mėn, kol kas nesigailim. Skambinam kai kažkas atsitinka ar šiaip neramu. Dabar ji atostogauja, tai buvom pas V.Prekevičienę privačiai. Labai gera gydytoja, jei būtumėm žinoję, kad ji priima privačiai tikrai būtume pas ją kreipęsi. Dabar kažkaip jau nepatogu prieš Kundrotienę būtų ir šiaip ji pasirodė labai rūpestinga gydytoja. O kaip bus toliau, pagyvensim pamatysim...
Sveikute!
As pati N.V. gyvenu neseniai, tai poliklinika ir nelankiau. Bet kai gime antra dukryte, teko ja cia registruot. Musu gydytoja Kundrotiene. kol kas su ja bendravom nedaug, nes ji dabar atostogauja. Bet siaip man pasirode visai nebloga ir sesute irgi Del gydytoju klaidu galiu pasakyti-visi mes darom klaidas, tik kad gydytojai jei padaro-tai gresia gyvybej. Man taip buvo, kai laukiausi pirmos dukrytes-6men niestumo ispjove apendicita(operacija buvo atlikta blogai), peretonitas... Vienu zodziu truko nedaug, kad mano seima netektu iskart abeju seimos nariu. Ar kaltint gydytoja? Nezinau, kiek girdejau apie ja-nuostabi! O gi buna taip, kad ir profesionalas gali padaryti klaida...
Gydytoju darbas-labai atsakingas!
Del musu gydytojos, aisku, kaip ir kiekviena mamyte, jei kas atsitiktu irgi pradeciau kaltint. Bet kol kas skundu neturiu. O be to turiu viena pazistama gydytoja 35 metu stazo, tai visada jai paskambinu ir paprasau patarimo. Ji, kaip seimos draugas, visada padeda. Priziurejo ir mane, ir sese, ir broli(mama su ja kartu dirbo) tai skaito mus "savo vaikais"
O jums visoms linkiu sveikatos ir kantrybes!!! Ir jusu vaikuciams
As pati N.V. gyvenu neseniai, tai poliklinika ir nelankiau. Bet kai gime antra dukryte, teko ja cia registruot. Musu gydytoja Kundrotiene. kol kas su ja bendravom nedaug, nes ji dabar atostogauja. Bet siaip man pasirode visai nebloga ir sesute irgi Del gydytoju klaidu galiu pasakyti-visi mes darom klaidas, tik kad gydytojai jei padaro-tai gresia gyvybej. Man taip buvo, kai laukiausi pirmos dukrytes-6men niestumo ispjove apendicita(operacija buvo atlikta blogai), peretonitas... Vienu zodziu truko nedaug, kad mano seima netektu iskart abeju seimos nariu. Ar kaltint gydytoja? Nezinau, kiek girdejau apie ja-nuostabi! O gi buna taip, kad ir profesionalas gali padaryti klaida...
Gydytoju darbas-labai atsakingas!
Del musu gydytojos, aisku, kaip ir kiekviena mamyte, jei kas atsitiktu irgi pradeciau kaltint. Bet kol kas skundu neturiu. O be to turiu viena pazistama gydytoja 35 metu stazo, tai visada jai paskambinu ir paprasau patarimo. Ji, kaip seimos draugas, visada padeda. Priziurejo ir mane, ir sese, ir broli(mama su ja kartu dirbo) tai skaito mus "savo vaikais"
O jums visoms linkiu sveikatos ir kantrybes!!! Ir jusu vaikuciams
QUOTE(Sv@jonė @ 2006 08 26, 11:08)
sveikos mamytes, musu gydytoja yra Razdestvenskaja, va tai gydytojai reik auksini medali duot jinai mano vyra kaip sakant isaugino, o dabar ir dukryte musu priekaistu per visus metus neturiu. superine gydytoja, skambina man paciai kai reik pas ja ateit, paskambinu jai i mobilu jeigu kas ne taip ir is karto atvaziuoja, nereik net skambint i poliklinika ir prasyt
atvaziuodavo po pora kartu net kai maziuke sirgo ja apziureti ar siaip pasiteirauti, kaip jauciasi maze. na ne gydytoja, o A U K S A S!!!!!!
atvaziuodavo po pora kartu net kai maziuke sirgo ja apziureti ar siaip pasiteirauti, kaip jauciasi maze. na ne gydytoja, o A U K S A S!!!!!!
tikrai jau gydytoja RAZDESTVENSKAJA IR VERTA AUKSINIO MEDALIO
QUOTE(alexsana_80 @ 2007 07 30, 15:17)
tikrai jau gydytoja RAZDESTVENSKAJA IR VERTA AUKSINIO MEDALIO
Aš šia poliklinika ir visais gydytojais esu nusivilusi, savo lialius dabar gydau tik privačiai pas gydytoją R. Maciulevičienę, va ji tai tikrai ne gydytoją, o auksas
O čia į poliklinika ateinam tik pasisverti ir pasiskiepyti, o jai susergam tai tik pas šią gydytoją
Sveikos mamytes!!!!!
Turiu vina klausima, gal kas iš jūsų kokiais atvėjais vaikų gydytojas privalo atvažiuoti į namus?
Vasaros pradžioje vaikeliui (jam tada buvo 2) staiga kilo temperatūra 38,6, tai buvo naktį, iš ryto pamatavau - 37,8, skambinu į NV registratūrą, sako mes priimam kvietimus į namus tik kai t aukštesnė, kaip 38, t.y. ateikit patys į polikliniką. Pakvietė mūsų gydytoją prie telefono, jinai man tą patį išaiškino. Na, galvoju super.... Paskambinau vyrui, tai jis ten "gražiai" pasišnekėjo su registratūros darbuotoją, tai vis tik priėmė kvietimą. Galų gale, kai gydytoją atėjo, tai pasakė, kad greit bus išleistas nutarimasa, kad išvis namuose lankys tik kudikėlius ir nesvarbu ar žiemą, ar vasarą.
Mamytės, ką jūs apie tai žinot? Nete jokios info neradau šiuo klausimu.....
Papildyta:
O dėl gydytojų šitoje įstaigoje, tai nelabai ką galėčiau pasakyt. Mūsų Chiumakova, tai šiaip sau Kažkokia abėjinga..... O draugė pati savo laiku lankėsi ir dabar vaiką veda pas Roždestvenskają, tai LABAI patenkinta, sak4, kad ir seselė superinė!
Turiu vina klausima, gal kas iš jūsų kokiais atvėjais vaikų gydytojas privalo atvažiuoti į namus?
Vasaros pradžioje vaikeliui (jam tada buvo 2) staiga kilo temperatūra 38,6, tai buvo naktį, iš ryto pamatavau - 37,8, skambinu į NV registratūrą, sako mes priimam kvietimus į namus tik kai t aukštesnė, kaip 38, t.y. ateikit patys į polikliniką. Pakvietė mūsų gydytoją prie telefono, jinai man tą patį išaiškino. Na, galvoju super.... Paskambinau vyrui, tai jis ten "gražiai" pasišnekėjo su registratūros darbuotoją, tai vis tik priėmė kvietimą. Galų gale, kai gydytoją atėjo, tai pasakė, kad greit bus išleistas nutarimasa, kad išvis namuose lankys tik kudikėlius ir nesvarbu ar žiemą, ar vasarą.
Papildyta:
O dėl gydytojų šitoje įstaigoje, tai nelabai ką galėčiau pasakyt. Mūsų Chiumakova, tai šiaip sau Kažkokia abėjinga..... O draugė pati savo laiku lankėsi ir dabar vaiką veda pas Roždestvenskają, tai LABAI patenkinta, sak4, kad ir seselė superinė!
QUOTE(serinka @ 2007 08 01, 12:47)
Sveikos mamytes!!!!!
Papildyta:
Papildyta:
Tai ir as kvieciau ir kvietimo nepriene tai susibariau ir padejau rageli, tai po to karto ir susiradau superine gydytoja, o sioje poliklinikoje ne gydytojai o sarlatanai, kurie ne gydo, o nugydo vakucius
Beje mano lialiui tada buvo bronchitas ir tik 6 menesiai, tai kaip as maza su bronchitu vesiu per lauka kai lauke dar salta, va iki ko dasigivenom