Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

QUOTE(tsima @ 2007 08 07, 14:40)
O blauzdos , darant šitą pratimą jums nesikilnoja? Kaip teisingai turi būti? Ar jos turi būt prispaustos prie sofos, ar kilnotis,keliant užpakalį? g.gif  g.gif  g.gif

kilnojasi 4u.gif bet manau, kad taip ir turi būti, juk kitaip nepakeltum savo užpakaliuko nuo žemės mirksiukas.gif geras šitas pratimukas, įtraukiau ir aš jį į savo pratimų eigą ir džiaugiuosi rezultatais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 11:26)
kilnojasi  4u.gif bet manau, kad taip ir turi būti, juk kitaip nepakeltum savo užpakaliuko nuo žemės  mirksiukas.gif geras šitas pratimukas, įtraukiau ir aš jį į savo pratimų eigą ir džiaugiuosi rezultatais  thumbup.gif

čia aš vienintelė nematau rezultatų matyt lotuliukas.gif nieko einu dabar padarysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Na reiks ir man pasportuoti. O dar matau,kad ir rezultatai yra, a iš vis thumbup.gif
Gustuke>> pamatysi tuos rezultatus, tik atidžiau pažiūrėk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Platina_ @ 2007 08 11, 10:04)
Na reiks ir man pasportuoti. O dar matau,kad ir rezultatai yra, a iš vis  thumbup.gif
Gustuke>> pamatysi tuos rezultatus, tik atidžiau pažiūrėk. mirksiukas.gif

reiktų akinukus man matyt įsigyt lotuliukas.gif nu gal jau biškį rezultatas pasirodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 22:57)
MamaLina aciuks.gif Pratimukas  thumbup.gif Dariau ji kiekveina miela diena visa menesi - apelsino zevele dingo, kuri asirado per ziema  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
O sis pratimas tikrai kaip tik tai vietai kur megsta apsigyventi celiulitas hihihi.gif
Na aisku ne vien sio pratimo deka sustangrinau kojas ir uzkaliuka  tongue.gif Mityba+sportas (namu salygom) ir per menesi pasiekiau savo tiksla  4u.gif
Sekmes jum paneles  rolleyes.gif Netingekit, del savo grozio  mirksiukas.gif

Ju.JU kaip tu mane nudziuginai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif as kaip tik ieskau priemoniu atsikratyt tos apelsinu zieveles, perku dar dvirati+ pratimukas rolleyes.gif gal prisiversiu dazniau sportuot vakarais ir tikiuosi pades bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif
iškilo man toks klausimėlis. esu gana liekna, kojos plonos, bet kreivos. yra nemažas tarpas tarp šlaunų, dėl to kompleksuoju. nei sijono užsidėsi,nei aptemptų kelnių blush2.gif
ar įmanoma būtų kojas patiesinti? tarkim darant pratimus vidiniams šlaunų raumenims? gal užaugtų ten raumenukas biggrin.gif ir kojos vizualiai tiesesnės atrodytų? bet ar neatsitiks taip,kad jos per šlaunis paplonės dar labiau?
4u.gif
Atsakyti
Tau pades tik sportas, pabandyk vaziavima dviraciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.

Tikrai liuks pratimukas bigsmile.gif as ka tik isbandziau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kiek cm nuo lovos reiketu guleti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avone @ 2007 12 27, 19:43)
o kiek cm nuo lovos reiketu guleti?  wub.gif

neskaičiuok cm, tiesiog atsigulk taip, kad šlaunys su blauzdom sudarytų statų kampą, o tada jau automatiškai prisitrauksi prie lovos tiek, kiek reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 12 28, 12:39)
neskaičiuok cm, tiesiog atsigulk taip, kad šlaunys su blauzdom sudarytų statų kampą, o tada jau automatiškai prisitrauksi prie lovos tiek, kiek reikia mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gražiakojės smile.gif
Ar nė viena nesat bandžius pratimų su gumom. Pirkau senukuose lanką, pamačiau tas gumas. Galvoju gal jos ir padeda. Gal kuri darot ar žinot pratimų?
Atsakyti