Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

AS labai plona blush-anim-cl.gif2:nerandu net keelniu normaliu doh.gif ...reikes ir man pabanddyt ....
Atsakyti
nu darau aš tą pratimuką jau kelias savaites, beveik kasdien, tačiau rezultatų nelabai pastebiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 30, 14:05)
nu darau aš tą pratimuką jau kelias savaites, beveik kasdien, tačiau rezultatų nelabai pastebiu cray.gif

Ar reguliuoji mitybą? Jei taip, vadinasi, per mažas krūvis, reiktų papildomų pratimų kojom. Jei ne, tuomet rezultatų ir nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 07 30, 15:09)
Ar reguliuoji mitybą? Jei taip, vadinasi, per mažas krūvis, reiktų papildomų pratimų kojom. Jei ne, tuomet rezultatų ir nebus  ax.gif

o vat mitybą ir sunkiausia reguliuoti vasaros metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 01, 11:55)
o vat mitybą ir sunkiausia reguliuoti vasaros metu doh.gif

Tai kodėl stebiesi, kad nėra rezultatų? lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 08 01, 16:28)
Tai kodėl stebiesi, kad nėra rezultatų?  lotuliukas.gif  biggrin.gif

nes darant kitus pratimus rezultatas matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai geras sitas pratimukas klubams thumbup.gif Zurnale skaiciau, kad pakelus subinyte is pradziu reikia palaikyt po tarkim 3 sek ir veliau si laika siek tiek didint (tarkim kol suskaiciuoji iki 10) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 08 02, 18:41)
Tikrai geras sitas pratimukas klubams  thumbup.gif  Zurnale skaiciau, kad pakelus subinyte is pradziu reikia palaikyt po tarkim 3 sek ir veliau si laika siek tiek didint (tarkim kol suskaiciuoji iki 10) wink.gif

gerai pradėsim reguliuot mitybą ir sportuot iš naujo, gal šįkart pamatysiu rezultatus lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Tikejausi pratimu blauzdoms, bet gavau daugiau nei tikejausi thumbup.gif , pradesiu ir as siandien. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 08 05, 12:57)
Tikejausi pratimu blauzdoms, bet gavau daugiau nei tikejausi  thumbup.gif , pradesiu ir as siandien.  smile.gif

aš vis dar ruošiuos pradėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tau sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir aš pridėsiu šitą prie savo pratimų komplekso. Gal reikėtų išsimatuot prieš pradedant daryti, kad rezultatas būtų aiškus. biggrin.gif
Atsakyti
O blauzdos , darant šitą pratimą jums nesikilnoja? Kaip teisingai turi būti? Ar jos turi būt prispaustos prie sofos, ar kilnotis,keliant užpakalį? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti