AS labai plona 2:nerandu net keelniu normaliu ...reikes ir man pabanddyt ....
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 30, 14:05)
nu darau aš tą pratimuką jau kelias savaites, beveik kasdien, tačiau rezultatų nelabai pastebiu
Ar reguliuoji mitybą? Jei taip, vadinasi, per mažas krūvis, reiktų papildomų pratimų kojom. Jei ne, tuomet rezultatų ir nebus
QUOTE(solo @ 2007 07 30, 15:09)
Ar reguliuoji mitybą? Jei taip, vadinasi, per mažas krūvis, reiktų papildomų pratimų kojom. Jei ne, tuomet rezultatų ir nebus
o vat mitybą ir sunkiausia reguliuoti vasaros metu
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 01, 11:55)
o vat mitybą ir sunkiausia reguliuoti vasaros metu
Tai kodėl stebiesi, kad nėra rezultatų?
QUOTE(solo @ 2007 08 01, 16:28)
Tai kodėl stebiesi, kad nėra rezultatų?
nes darant kitus pratimus rezultatas matosi
Tikrai geras sitas pratimukas klubams Zurnale skaiciau, kad pakelus subinyte is pradziu reikia palaikyt po tarkim 3 sek ir veliau si laika siek tiek didint (tarkim kol suskaiciuoji iki 10)
QUOTE(Vaida` @ 2007 08 02, 18:41)
Tikrai geras sitas pratimukas klubams Zurnale skaiciau, kad pakelus subinyte is pradziu reikia palaikyt po tarkim 3 sek ir veliau si laika siek tiek didint (tarkim kol suskaiciuoji iki 10)
gerai pradėsim reguliuot mitybą ir sportuot iš naujo, gal šįkart pamatysiu rezultatus
QUOTE(Estrea @ 2007 08 05, 12:57)
Tikejausi pratimu blauzdoms, bet gavau daugiau nei tikejausi , pradesiu ir as siandien.
aš vis dar ruošiuos pradėti o tau sėkmės
Na ir aš pridėsiu šitą prie savo pratimų komplekso. Gal reikėtų išsimatuot prieš pradedant daryti, kad rezultatas būtų aiškus.
O blauzdos , darant šitą pratimą jums nesikilnoja? Kaip teisingai turi būti? Ar jos turi būt prispaustos prie sofos, ar kilnotis,keliant užpakalį?