Pratimėlis neblogas, tik manau, kad jį daryti būtų gerai kiekvieną dieną, bandysiu prisiversti...
QUOTE(Gossip @ 2007 04 10, 20:07)
Liuks, labai paprasta bet matosi veiksminga.. Siulau savo interpretacija, kai pakelsit uzpakaliuka, palaikykit uzpakaliuka itempta kokias 3-4 sekundes, tada nuleiskit ir atpalaiduokit raumenukus.. Arba dar viena Kaip cia paaiskint, na kai uzpakaliukas bus pakeltas, nenuleidus jo kilstelkit 3 kartus maza amplitude neatpalaidavus raumenuko, ir tik tada nuleiskit..
as ir gi taip darau
Tikrai gera dalykas
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
MamaLina Pratimukas Dariau ji kiekveina miela diena visa menesi - apelsino zevele dingo, kuri asirado per ziema
O sis pratimas tikrai kaip tik tai vietai kur megsta apsigyventi celiulitas
Na aisku ne vien sio pratimo deka sustangrinau kojas ir uzkaliuka Mityba+sportas (namu salygom) ir per menesi pasiekiau savo tiksla
Sekmes jum paneles Netingekit, del savo grozio
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
Siaip tai cia pilvo preso pratimas,kazko busi nesupratus apie Dziulija...
QUOTE(RAMSE @ 2007 05 29, 21:03)
Kodel pilvo presui
QUOTE(RAMSE @ 2007 05 29, 20:03)
nu nevisai, sakyciau uzpakaliukas daug daugiau "dirba" nei pilvas man kojom tai pritupimai geriausias pratimas dar gal kas zino kokiu pratimuku vidiniam slaunu raumenym nes lyg visur viskas tvarkoj, o vat toji vieta tai dar tobulinciau ir tobulinciau
QUOTE(ultraviolet @ 2007 06 05, 10:27)
dar gal kas zino kokiu pratimuku vidiniam slaunu raumenym nes lyg visur viskas tvarkoj, o vat toji vieta tai dar tobulinciau ir tobulinciau
na bandyk daryti itupstus, placiai prazergusi kojas, ir ****** pasukusi ne i vidu (tada dirbs isores slaunu raumenys), o i isore (tada dirbs tie raumenukai, apie kurios kalbi)
Dar kitas pratimas irgi neblogas, nzn ar pavyks paaiskinti
Atsitupi, kuno svori perkeli ant kaires kojos, o desne istiesi i sona. Tada perkeli kuno svori ant desnes ja sulekdama, kaip kad anksciau kairiaja, o kaire issitiesia kaip kad buvo desne. Ir taip liguoji i kaire i desne kol
man atrodo labai neaiskiai paaiskinau
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 05, 11:06)
na bandyk daryti itupstus, placiai prazergusi kojas, ir ****** pasukusi ne i vidu (tada dirbs isores slaunu raumenys), o i isore (tada dirbs tie raumenukai, apie kurios kalbi)
Atsitupi, kuno svori perkeli ant kaires kojos, o desne istiesi i sona. Tada perkeli kuno svori ant desnes ja sulekdama, kaip kad anksciau kairiaja, o kaire issitiesia kaip kad buvo desne. Ir taip liguoji i kaire i desne kol
na zinok, panasius lyg ir darau, tik kad kita diena man neskauda nieko ta prasme darau kol galiu, bet kita diena nematau rezultato nejauciu tu raumenu man rupi ta vieta, kur auksciau(na vos ne prie kelnaiciu )
Bėgu ir aš tų pratimų daryti. Pilveliui jau prisirankiojau pratimų iš kitų forumų, o kojoms tai dar nieko nedariau, nors joms labai reikia mankštos. Tokia sportininkė ir šokėja buvau, o dabar gal jau 5 metai, kaip raumenis riebalais verčiu
visai nieko pratimukai ir kojom ir užpakaliukui...
reiks išbandyti
reiks išbandyti