Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

labai super pratimas, didelis aciu uz pasidalinima informacija thumbup.gif
Atsakyti
laba.Labai noriu pabandyti si pratima,nes po keliu gimdymu atrodau nekaip.Perskaiciusi atsiliepimus apie si pratimuka paliko nebloga ispudi.Butinai darysiu ir ziuresime ar tikrai toks neblogas efektas kaip parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 02:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.

ir koks efektas?
Atsakyti
ir as pabandysiu thumbup.gif uzvedet su savo pagyromis gathering.gif
Atsakyti
nu ka tik pabandžiau,tai raumenys dirba ,kaip reikiant.Tikiuosi atrasiu savyje valios daryti kasdien.
Atsakyti
Bet man tai labai sunkus šitas, gal dėl to, kad ta vieta iš kur kojos dygsta neblogai paauginta:) Ir dirba tai kojų raumenys, kažas čia rašė, kad pratimas ne kojoms, o užpakaliui, man tai ypač blauzdos jaučiasi g.gif
Atsakyti
ax.gif sveikutės, na man tai šis pratimukas liuks thumbup.gif veikia ir dupciai ir kojoms mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai sita pratima darau vakarais. pirmus kartus sunku buvo ir labai smarkiai jautesi, kad raumenys dirba thumbup.gif dabar siek tiek apsilpo pojutis, tai mislyju sita pratima daryt ryta ir vakara smile.gif ziuresim kas gausis
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 04 25, 20:31)
ir as pabandysiu  thumbup.gif  uzvedet su savo pagyromis  gathering.gif

tai ir as bandysiu, gal bus grazesnes kojytes mirksiukas.gif
Atsakyti
ir kaip sekasi darancioms si pratimuka? as kelias dienas apstojau daryt sad.gif
Atsakyti
Lekiu ir aš pabandysiu fitness3.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu as ir pabandziau tai galiu pasakyti liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu tikiuosi man pavyks pamazinti ir uzpakaliuka ir slaunis ir tuo paciu padaryti debrancia mase stangrut stangrutele lotuliukas.gif (aisku tai tik drambliuko svajone) lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokie rezultatai darancioms biggrin.gif
Atsakyti