laba.Labai noriu pabandyti si pratima,nes po keliu gimdymu atrodau nekaip.Perskaiciusi atsiliepimus apie si pratimuka paliko nebloga ispudi.Butinai darysiu ir ziuresime ar tikrai toks neblogas efektas kaip parasyta
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 02:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
ir koks efektas?
ir as pabandysiu uzvedet su savo pagyromis
nu ka tik pabandžiau,tai raumenys dirba ,kaip reikiant.Tikiuosi atrasiu savyje valios daryti kasdien.
Bet man tai labai sunkus šitas, gal dėl to, kad ta vieta iš kur kojos dygsta neblogai paauginta:) Ir dirba tai kojų raumenys, kažas čia rašė, kad pratimas ne kojoms, o užpakaliui, man tai ypač blauzdos jaučiasi
sveikutės, na man tai šis pratimukas liuks veikia ir dupciai ir kojoms
as tai sita pratima darau vakarais. pirmus kartus sunku buvo ir labai smarkiai jautesi, kad raumenys dirba dabar siek tiek apsilpo pojutis, tai mislyju sita pratima daryt ryta ir vakara ziuresim kas gausis
QUOTE(marrtina @ 2007 04 25, 20:31)
ir as pabandysiu uzvedet su savo pagyromis
tai ir as bandysiu, gal bus grazesnes kojytes
ir kaip sekasi darancioms si pratimuka? as kelias dienas apstojau daryt
Lekiu ir aš pabandysiu