Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

QUOTE(yewoo @ 2006 04 20, 19:55)
man po 20 neuztenka. vakar padariau 50 ir tik tara pajutau nuovargi.  wub.gif

jei tiek daug padarai, tai arba tavo fizinė būklė labai gera, arba blogai darai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 20, 11:39)

jei tiek daug padarai, tai arba tavo fizinė būklė labai gera, arba blogai darai  mirksiukas.gif

zinai, as kasdien juos darau vis kitaip ir vis tikiuosi, kad greičiau pavargsiu. bet nieko gero verysad.gif jau prarandu viltį.. greičiausiai, kad kažką darau blogai.
pasakyk man - kokią dalį blauzdų užkeli ant sofos? visas jas ar pvz. tik pusę? ir kaip arti pristumi užpakalį prie sofos? doh.gif nebežinau jau biggrin.gif
Atsakyti
Vajezau kaip jaučiu šlaunis doh.gif ,tikrai thumbup.gif pratimas.
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 05 23, 12:41)
Vajezau kaip jaučiu šlaunis doh.gif ,tikrai thumbup.gif pratimas.

per kurią vietą jauti šlaunis? biggrin.gif ir kai atsiguli ant nugaros koks tarpas lieka tarp užpakalio ir sofos/fotelio? mirksiukas.gif ir kur laikai rankas?
Atsakyti
QUOTE(yewoo @ 2006 05 24, 15:34)
per kurią vietą jauti šlaunis?  biggrin.gif  ir kai atsiguli ant nugaros koks tarpas lieka tarp užpakalio ir sofos/fotelio?  mirksiukas.gif ir kur laikai rankas?

Aš ne tik šlaunis,bet ir blauzdas ir užpakalį jaučiu tongue.gif Kai atsigulu,prisitraukiu prie pat sofos,o rankos tai už galvos tongue.gif Tik vakar pradėjau šį pratimą,bet šiandien visi raumenys skaudėjo blink.gif ax.gif'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasia: 24 gegužės 2006 - 15:11
QUOTE(jasia @ 2006 05 24, 16:09)
Aš ne tik šlaunis,bet ir blauzdas ir užpakalį jaučiu tongue.gif Kai atsigulu,prisitraukiu prie pat sofos,o rankos tai už galvos tongue.gif Tik vakar pradėjau šį pratimą,bet šiandien visi raumenys skaudėjo blink.gif  ax.gif'

o kiek laikaisi taip pasikėlus? ar iškart nusileidi?
aš nežinau, man šis pratimas visai neveiksmingas... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yewoo: 25 gegužės 2006 - 06:55
QUOTE(yewoo @ 2006 05 25, 07:53)
o kiek laikaisi taip pasikėlus? ar iškart nusileidi?
aš nežinau, man šis pratimas visai neveiksmingas...  verysad.gif

Gal tris sekundes,net nežinau.Jei tu sportuojanti,gal todėl nejauti,nes aš tai turbūt porą metų nejudėjau ir po tokios pertraukos tai labai jaučiasi visi raumenys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 05 25, 09:52)
Gal tris sekundes,net nežinau.Jei tu sportuojanti,gal todėl nejauti,nes aš tai turbūt porą metų nejudėjau ir po tokios pertraukos tai labai jaučiasi visi raumenys bigsmile.gif

pabandyk bodyflexą arba jogą thumbup.gif
Atsakyti
Labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pratimukas. Aš irgi įtraukiau jį į savo programą biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.

tikrai labai geras pratimas, zinojau ji, bet buvau pamirsusi...uztai dabar tikrai darysiu biggrin.gif
Atsakyti
liuks pratimukas thumbup.gif ir as pabandziau biggrin.gif nieko sudetingo, bet jauciasi raumenukai...
Atsakyti
man patiko thumbup.gif kuo labiau suspaudi sedmenis, keldama uzpakaliuka. tuo, manau, veiksmingesnis bus ir uodegos pagrazinimui blush2.gif
Atsakyti