zinai, as kasdien juos darau vis kitaip ir vis tikiuosi, kad greičiau pavargsiu. bet nieko gero jau prarandu viltį.. greičiausiai, kad kažką darau blogai.
pasakyk man - kokią dalį blauzdų užkeli ant sofos? visas jas ar pvz. tik pusę? ir kaip arti pristumi užpakalį prie sofos? nebežinau jau
Aš ne tik šlaunis,bet ir blauzdas ir užpakalį jaučiu Kai atsigulu,prisitraukiu prie pat sofos,o rankos tai už galvos Tik vakar pradėjau šį pratimą,bet šiandien visi raumenys skaudėjo '
Aš ne tik šlaunis,bet ir blauzdas ir užpakalį jaučiu Kai atsigulu,prisitraukiu prie pat sofos,o rankos tai už galvos Tik vakar pradėjau šį pratimą,bet šiandien visi raumenys skaudėjo '
Gal tris sekundes,net nežinau.Jei tu sportuojanti,gal todėl nejauti,nes aš tai turbūt porą metų nejudėjau ir po tokios pertraukos tai labai jaučiasi visi raumenys
Gal tris sekundes,net nežinau.Jei tu sportuojanti,gal todėl nejauti,nes aš tai turbūt porą metų nejudėjau ir po tokios pertraukos tai labai jaučiasi visi raumenys
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.