Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

Man vyras nupirkes krema nuo celiulito,striju .. uzsitepi, apsivynioji kuno pleve ir eini sportuot smile.gif o tada labai degina... doh.gif bet norim but grazios- turim kentet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2009 06 14, 10:56)
Celiulita dar gali sumazinti stiprus masazas. Jis buna veiksmingesnis jei masazuoja su kavos tirsciais mirksiukas.gif

Sveikutės,
Kažkada per laidą "Nomeda" rodė efektyvų masažą nuo celiulito: išsitepi problemines vietas skystu medumi ir važinėji su apversta stikline kokių 20 min mirksiukas.gif

beje, gal kuri patartumėt: turiu tokią bėdą, mano klubai yra kažkokie deformuoti blush2.gif bent jau man taip atrodo, jų plačiausia vieta yra ne per užpakalį, o iš karto po jais unsure.gif Nu kaip man žiauriai tai atrodo cry.gif Tokia išplerus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Pažystama bėda.. g.gif
Gal padėtu bėgiojimas, važinėjimas dviračiu?Dėl laiko stokos, suprantama....na bet gal savaitgaliais atsirastu laiko? Ar tiesiog - visur kur įmanoma - eik pėščiomis, kuo daugiau tuo geriau.. biggrin.gif
(nors tiesa pasakius man nelabai padeda, per porą metelių gal ir dingo tie keli nereikalingi cm )

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 15, 12:13)
beje, gal kuri patartumėt: turiu tokią bėdą, mano klubai yra kažkokie deformuoti  blush2.gif  bent jau man taip atrodo, jų plačiausia vieta yra ne per užpakalį, o iš karto po jais  unsure.gif  Nu kaip man žiauriai tai atrodo cry.gif  Tokia išplerus  blush-anim-cl.gif

Kiek zinau tai vadinama jojikes kelnemis arba golife kelniu efektu. Joks sportavimas realiu rezultatu neduoda. Patys plastikos chirurgai rekomenduoja liposukcija tos vietos. Taciau nusiurbiama apie 200g ir tai tera labiau psichologinis komfortas.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 06 15, 13:08)
Kiek zinau tai vadinama jojikes kelnemis arba golife kelniu efektu. Joks sportavimas realiu rezultatu neduoda. Patys plastikos chirurgai rekomenduoja liposukcija tos vietos. Taciau nusiurbiama apie 200g ir tai tera labiau psichologinis komfortas.

Taip ir maniau, kad beviltiškas reikalas cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Yra ir tokia tema apie jojiko kelnes
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.

Sitas pratimas, tai super thumbup.gif
Atsakyti
man ta pati problema, tik mano dar ir klubai platoki verysad.gif mano kojos visada buvo šiek tiek stambesnės, pagal visą kūną. Bet aš prieš kokius 6-7metus, buvau sugalvojusi pabėgioti, begiojau gerą pusmetį kiekvieną dieną po kokios 3-5 km. dar prisižiūrėjau mitybą rezultatas buvo thumbup.gif bet dabar kaip esu priaugusi kilogramų, tai rezultatas verysad.gif verkti norisi. kojos po šiai dienai raumeningos tokios, aišku jau ten pagrindas lašinukai, bet tokią formą įgavę kaip raumuo kabėtų, žodžiu baisu, sijonuko bent šiek tiek auščiau kelienių negaliu užsidėti, nes matosi kaip raumuo būtų, bet lašinukai.
taigi, jei kaip sugalvosite paliektininti kojytes, darykit labai atsargiai, nes bus kaip man blush2.gif
Atsakyti
Aha, ir man panašus dalykas buvo nutikęs..Kažkada reguliariai sportavau, tai virš kelio išorinėje pusėje buvo išryškėjęs toks raumenukas ax.gif Grakštumo kojoms tai nelabai pridėjo, nes kaip čia pasakius..atrodė truputi vyriškai. Nors aišku geriau jau taip, nei suglebusios kojos. Bet tas bėgimas irgi gali būti visoks - greitas, lėtas ir, manau, priklausomai lavina skirtingus raumenis. Bent jau kai palygini sprinterių ir ištvermės bėgikų kojas, tai skirtumas aiškiai matyti. Va mūsų maratonininkė kaip dailiai šuoliuoja. bigsmile.gif Manau, kad norinti suliekninti kojas, labiau tinka lėtas ir ilgas bėgimas.
Atsakyti
geriausia iseitis, manau, begioti. ir kojos sulieknes, ir istvermes igausi.
Atsakyti
Gal tiktų ir tie vadinamieji elipsiniai ar treniruokliai dviračiai? Čia toms, kurios bėgiojimo nelabai mėgsta...
Atsakyti
pas mane taip pat buvo siek tiek bedu su kojom,na jos nebuvo labai storos, bet iki pilnos laimes reikejo -2 -3 cm.pasalinti,tai pradejau daryti pratimus, puslapyje SPORTAS NAMUOSE,sazinigai kiekviena diena,visa menesi,juos dariau...ir ka jus manot? ATSIKRCIAU -3 cm. jau ir trumpa sijonuka nusipirkau blush2.gif ax.gif
Atsakyti