Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

QUOTE(ernesin @ 2009 05 12, 13:15)
Okius, šiandien dvigubai lėčiau darysiu, nors ir vakar jautėsi kad dirba kojos, bet šiandien nebeskauda, tai pertraukos nereikia biggrin.gif 
Laukiu nesulaukiu tos fotoesijos tongue.gif

stebuklu as neparodysiu bigsmile.gif dviracio neisrasiu, tiesiog....
Atsakyti
Žiūrėdama savo serialą darau pratimus šlaunims, tai net nepastebiu kaip tas laikas prabėga biggrin.gif Vakar dariau lėčiau, bet manau po tiek pat padariau, netgi labiau patiko lėtai, kažko vienos kojos kelią darant pradėjo skaudėti(sakau gal kokias druskas sujudinau unsure.gif ), pasitepiau šaldančiu tepalu ir toliau dariau, tikiuosi aš viską gerai darau rolleyes.gif

*tiute* jau žiūrėjau pratimukus blauzdoms, tavo puslapiukas labai uždega sportui thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o kaip suploninti sita koju vieta ? (kad butent toje vietoje butu ploniau, siauriau)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2009 05 18, 20:11)
merginos, o kaip suploninti sita koju vieta ? (kad butent toje vietoje butu ploniau, siauriau)

Daryti vidinei šlaunų pusei skirtus pratimus 4u.gif
Atsakyti
pratimai vidinems ar kokioms kitoms pusems nepades... jie nedegina riebalu, jie sutvirtina raumenukus, be to, atliekant pratumus vidinems, darbas vyksta siek tiek auksciau nei parodyta paveikslelyje
kaip mano treneris pasakysiu.... nors ir nemiela tiesa, bet.... pades tik cardio, kas degina riebaliukus nuo visur, tai yra begimas, ejimas, dviratis, visokie cardio treniruokliai.... plius butinai tinkama mityba

mano pacios problematine sritis yra pilvas, noretusi, kad tik nuo ten tirptu riebaliukai, bet taip lengvai sitas reikalas neisdegs blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tiute*: 18 gegužės 2009 - 21:51
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 18, 21:49)

mano pacios problematine sritis yra pilvas, noretusi, kad tik nuo ten tirptu riebaliukai, bet taip lengvai sitas reikalas neisdegs  blink.gif

drinks_cheers.gif ar matet kas nors zmogu turinti idealu presa, bet storas slaunis, arba grakscias kojas ir celiulita ant ranku lotuliukas.gif arba stora pagurkli ir uzpakaliuka kaip riesuta rolleyes.gif
tei va riebalai tikrpsta tik nuo viso kuno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2009 05 18, 20:11)

Yra tema Riebūs keliai, gal ką pritaikysi sau. Bet aš pati turiu šią problemą, ir net ir būdama labai liekna ši vieta nesuplonėjo, matyt, tiesiog tokia struktūra ir tiek.
Atsakyti
Perskaiciau ta temele, na ka gi, kaip gaila, kad ner jokio stebuklingo pratimo sioms vietoms verysad.gif teks toliau mazint maisto porcijas ir judet daugiau unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Gal kas ka parekomenduotu, ka daryti, kad sulieknetu kojos. Nera jos labai storos, reikia atsikratyti tik pora centimetru blush2.gif
Saldumynu praktiskai nevalgau, daug vaikstau, bet rezultatu praktiskai jokiu doh.gif O del darbo, nera laiko nueiti i sporto sale verysad.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nerandu pratimu, kurie padetu efektyviau kovoti su celiulitu, doh.gif (kaip zinia dazniausiai jisai pastebimas ant koju uzpakalines slaunu dalies, ir sonuose) zinau kad pritupimai gerai, begiojimas ir ..... darau ir Julios Roberts pratima thumbup.gif
Gal dar ka nors pasiulytymute, o gal apie tai yra kalbama SM tik as nerandu tos temos. lauksiu Jusu patarimu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2009 06 14, 10:21)
Nerandu pratimu, kurie padetu efektyviau kovoti su celiulitu,  doh.gif (kaip zinia dazniausiai jisai pastebimas ant koju uzpakalines slaunu dalies, ir sonuose) zinau kad pritupimai gerai, begiojimas ir ..... darau ir Julios Roberts pratima thumbup.gif
Gal dar ka nors pasiulytymute, o gal apie tai yra kalbama SM tik as nerandu tos temos. lauksiu Jusu patarimu  aciuks.gif

Celiulita dar gali sumazinti stiprus masazas. Jis buna veiksmingesnis jei masazuoja su kavos tirsciais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2009 06 14, 10:56)
Celiulita dar gali sumazinti stiprus masazas. Jis buna veiksmingesnis jei masazuoja su kavos tirsciais mirksiukas.gif

Aciu uz patarima.
Daug jau esu skaicius kaip kovoti su juo, bet galvoju, kad su pratimais butu 100% efektas, bet apart pritupimu, daugiau jokiu nezinau ax.gif
Atsakyti