Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

o po kiek kartu jus darot tuos dziulijos roberts pratimus?
Atsakyti
gal parasysite po kiek laiko pastebejote pokycius po cia isgirtos Julijos pratimuku fitness3.gif ir kiek per diena padarote, kiek kartu i savaite ax.gif
Atsakyti
daryk kas dieną 3-4 kartus po 15-20 biggrin.gif čia gi kiekvienam skirtingai rolleyes.gif kiek turi jėgų tiek ir daryk, nepakenks biggrin.gif
Atsakyti

dekui mirksiukas.gif as darau po 50, maniau mazai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 08 birželio 2008 - 22:27
Labukas mergaiciukes!Matau plusat is peties,as vis ir ruosiuosi,bet neprisiruosiu,ta nugara lengvai judeti neleidzia frusty.gif tai va gal kam sitas padeshttp://images.google.ie/imgres?imgurl=http://i.ivillage.com/DF/Slideshows/AlistWorkout/DF_SplitSquat2_325.jpg&imgrefurl=http://eli.mama.lt/straipsnis/nori_victorias_secret_modelio_vertu_koju&h=445&w=325&sz=10&hl=en&start=19&um=1&tbnid=draeC4akflwRRM:&tbnh=127&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Daerobikos%2Bpratimai%26um%3D1%26hl%3Den%26rlz%3D1T4SKPB_enIE216IE216%26sa%3DN
Papildyta:
http://images.google...p...6IE216&sa=N
Atsakyti
Na, kaip rezultatai? Visos laibom kojytėm? wink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jei tiek neryciau buciau kaip gazele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soterbeta @ 2008 06 04, 11:53)
Sveikutes sunglasses2.gif Atejus vasarau mane vel pradejo kamuoti mano kuno linijos verysad.gif Nesu stambi bet taip norisi kad kunas butu tvirtesnis,o upac kojos,labai noriu sustangrinti sikniuka ir kojas,gal patarsit man ko griebtis?Eiciau i sporto kluba bet labai neturiu tam laisvo laiko g.gif  Aciu uz atsakymus
nail.gif

Nu va, man irgi tas pats klausimas drinks_cheers.gif Jau baigiu pasiekti savo tiklsa svorio metime. Tai dabar susirupinau, kaip tas kojytes dar labiau isdailint. Nes per tiek metu nuolatinio svorio svyravimo, jos pakankamai minkstos ir celiulitas matosi. O as ju noriu stangriu ir sportisku. As ir siaip sportuoju, tik gal rezultatu per greitai noriu. su skaicius, kad saziningai sportuojant, rezultatai akivaizdziai matosi po kokiu 6men.
Tai va ir uzsukau i graziu koju temele. Sakau, gal cia rasiu kokios naudingos info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soterbeta @ 2008 06 04, 10:53)
Sveikutes sunglasses2.gif Atejus vasarau mane vel pradejo kamuoti mano kuno linijos verysad.gif Nesu stambi bet taip norisi kad kunas butu tvirtesnis,o upac kojos,labai noriu sustangrinti sikniuka ir kojas,gal patarsit man ko griebtis?Eiciau i sporto kluba bet labai neturiu tam laisvo laiko g.gif  Aciu uz atsakymus
nail.gif

As irgi jau puse metu vis zadu ir zadu pradeti sportuoti biggrin.gif teks turbut namuose papluseti cool.gif
Atsakyti
sveikutes...
net nezinau nuo ko prtadeti... unsure.gif jau trys menesiaia meginu valgyti tvarkingai(tiksliau valgau tvarkingai-neapsiryju,nevalgau vakarais po 18-19val ir pn)...sportuoju namuose kai tik galimybes leidzia,nes turiu bedu su sirdimi,tai ne kasdien man iseina...va esu ka tik po sporto,ir labai pastebejau,kad kaip niekas,kai emem svoris po truputy kristi,kojos eme glebti-tokios labai monkstos emem atrodyti.pas mane labai daug raumenu ant koju,nes kazkada buvau labai aktyvi.jos stambios,o is vidines puses labai negraziai eme atrodyti unsure.gif gal galit kokiu pratimuku imesti cia i forumuka,jei zinote... wub.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,
Kad zinotumet sis Julios pratimukas labai dera prie visu pritupimu (paprasti pritumimai su siek tiek labiau praskestom kojom, po to itupstai: viena koja i prieki ir pritumiam ant vienos, tokiu pat principu ir su kita koja, dar geras pritupimas i salis: labai isizergiam ir perkeliam svori nuo vienos kojos prie kitos). Ale kad matytumet koks efektas! Po menesio net mano celiulitas sumazejo!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VilijaZyzla @ 2008 06 14, 18:45)
Sveikutes merginos,
Kad zinotumet sis Julios pratimukas labai dera prie visu pritupimu (paprasti pritumimai su siek tiek labiau praskestom kojom, po to itupstai: viena koja i prieki ir pritumiam ant vienos, tokiu pat principu ir su kita koja, dar geras pritupimas i salis: labai isizergiam ir perkeliam svori nuo vienos kojos prie kitos). Ale kad matytumet koks efektas! Po menesio net mano celiulitas sumazejo!!!  biggrin.gif

na tuos pratimukus ka tu parasei,tai darau pati,as juos zinojau...bet gal dar kokiu panos zinot? blush2.gif
Atsakyti