Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios kojos

QUOTE(meidluka @ 2008 04 18, 12:15)
Dar labai geras pratimas kojoms ir ne tik.Atsiguli ant nugaros,kojos pakeltos ir tokioj padeti imituoti vaziavima dviraciu.Super pratimas.Dirba ir koju raumenys,ir sedmenys,ir pilvo presas.reikia bent po pusvalandi.

pusvalandi taip minti? biggrin.gif
Atsakyti
dviratukas mano niekur nevaziuoja as minu i prieki ir dainas dainuoju smile.gif
grozis reikalauja ir laiko ir noro ir valios smile.gif vasara ant nosies smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nu tas pratimas man ir veikia, kad mažai nebūtų 30 padariau lotuliukas.gif
Atsakyti
o kas labiau į naudą minimas dviačiu ( tikru biggrin.gif ) ar bėgiojimas? ar ir tas ir tas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 28, 10:38)
o kas labiau į naudą minimas dviačiu ( tikru  biggrin.gif ) ar bėgiojimas? ar ir tas ir tas?  rolleyes.gif

atsikeli tyte ir begi prasibiegioti na pvz pries darba tada kai is jo gryzti vaziuopji pasivazineti su dviraciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Viktorijag, teisingai sakai drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 28, 09:38)
o kas labiau į naudą minimas dviačiu ( tikru  biggrin.gif ) ar bėgiojimas? ar ir tas ir tas?  rolleyes.gif

Na, bėgimas, savaime aišku, jau yra kardiotreniruotė, kurios metu didelis krūvis tenka ne tik kojoms, bet ir visam kūnui mirksiukas.gif
Atsakyti
čia gal ne į temą bet kas ta kardio treniruotė ir kuo ji naudinga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 28, 19:16)
čia gal ne į temą bet kas ta kardio treniruotė ir kuo ji naudinga?  unsure.gif

Kardio treniruotė, kitaip - aerobinė treniruotė - tokia, kurios metu labai apkraunama širdis, labai paspartinama medžiagų apykaita, gaunama daug deguonies, taip deginami riebalai biggrin.gif Čia tiesiog labai trumpai.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 05 28, 15:25)
Viktorijag, teisingai sakai  drinks_cheers.gif  smile.gif

teisingai tai teisingai
bet dar reikia valios tai padaryti smile.gif gerai kai as namie ir turiu suni tai nors isenu ji pavedzoti smile.gif
Atsakyti
na ka prisisėmiau patarimų ir teigiamos energijos iš jūsų, tai šiandien vakare ir ašsportuosiu smile.gif tik kaip motyvuoti save kad užsidegimas naišblėstų? doh.gif man dažnai būna, kad taip sau pasižadu, o vėliau nebenoriu verysad.gif visoms sportuojančioms sekmės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes sunglasses2.gif Atejus vasarau mane vel pradejo kamuoti mano kuno linijos verysad.gif Nesu stambi bet taip norisi kad kunas butu tvirtesnis,o upac kojos,labai noriu sustangrinti sikniuka ir kojas,gal patarsit man ko griebtis?Eiciau i sporto kluba bet labai neturiu tam laisvo laiko g.gif Aciu uz atsakymus
nail.gif
Atsakyti