Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
Pabandziau,labai nieko pratimukas,aciu tau.
mamaLina labai dekui uz pratimuka,kolkas visos supratom
Pakilojus uzpakali kartu su dukra pradejom lenktyniauti kuri daugiau padarys
Ech nu ka cia as sene ja pasivysiu,bet visvien abiem po to jautesi slaunu 'uzpakaliniai' raumenukai
Pakilojus uzpakali kartu su dukra pradejom lenktyniauti kuri daugiau padarys
Ech nu ka cia as sene ja pasivysiu,bet visvien abiem po to jautesi slaunu 'uzpakaliniai' raumenukai
Na matyt man kaip tai zirafai labai letai daeina.. kazkas ne taip.. man labai blauzdas skauda darant, o slaunys ne nejaucia.
wow.. geras pratimukas.. žinojau kad neprašausiu čia užsiregistravusi.. aš visą gyvenimą stengiuosi "prisilaikyti" bet valios per mažai.. pavasaris, tai vėl pradedam viską iš pradžių: man jaučiasi ir užpakalinis kojų-sėdmenų raumuo, bet ir blauzdos... abipusė nauda.. oikap norisi Julios kojyčių... pas mane turbūt tokio pat ilgio tik trigubai storesnės pranešiu apie pasiekimus po mėnesiuko, gal bus ką
Pratimukas Kazko panasaus man labai reikejo..
Jei taip giriat, tai ir aš pabandysiu, nes ir mano figūra ne idealas.
gryšiu iš darbo ir iš kart gulsiu ant grindų prie kėdukės, manau šis pratimukas turėtų ir man padėt kojukes pagražint. Pabandysiu, parašysiu.....
Nus, varau ir aš pabandyt.
QUOTE(MIGA @ 2005 04 26, 15:39)
Nus, varau ir aš pabandyt.
Nu žinot, akivaizdu, bet neįtikėtina...
Atrodo, toks paprastas pratimukas, bet po 20 tų užpakaliuko pakėlimų vos atsikėliau nuo žemės, kojos drebėjo. Efektas tikrai yra, taigi reikės tęsti toliau - kiekvieną dieną.