Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepų kalendorius

Norėjau paklaust, ar yra kokia vakcina vaikui prieš einant į darželį paskiepyti, kažkada, prieš du metus mums siųlė pediatrė pasiskiepyti, jeigu pradėsim lankyt, apsaugo nuo visokių ligų, bet dabar, kai dukrytei 5 eisim pirmą kartą į darželį, nežinau ar tebėra kažkas panašaus... g.gif, ir kada reikia skiepytis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2007 07 19, 22:37)
Norėjau paklaust, ar yra kokia vakcina vaikui prieš einant į darželį paskiepyti, kažkada, prieš du metus mums siųlė pediatrė pasiskiepyti, jeigu pradėsim lankyt, apsaugo nuo visokių ligų,  bet dabar, kai dukrytei 5 eisim pirmą kartą į darželį, nežinau ar tebėra kažkas panašaus... g.gif, ir kada reikia skiepytis... g.gif

na bent jau aš negirdėjau apie tokį dalyką. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2007 07 19, 22:37)
Norėjau paklaust, ar yra kokia vakcina vaikui prieš einant į darželį paskiepyti, kažkada, prieš du metus mums siųlė pediatrė pasiskiepyti, jeigu pradėsim lankyt, apsaugo nuo visokių ligų,  bet dabar, kai dukrytei 5 eisim pirmą kartą į darželį, nežinau ar tebėra kažkas panašaus... g.gif, ir kada reikia skiepytis... g.gif

Oi pirmą kart tokį dalyka girdžiu ir aš. g.gif Būtų gerai,jei būtų
Atsakyti
jei tokia būtų, sergančių darzeliuose neliktų smile.gif nesu girdėjus... mistika...
Papildyta:
nuo 'visų ligų' nieks neapsaugo... nesamone tikrai. Medikai taip sakyt negalejo tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Mini_mi @ 2007 07 20, 13:41)
jei tokia būtų, sergančių darzeliuose neliktų smile.gif nesu girdėjus... mistika...
Papildyta:
nuo 'visų ligų' nieks neapsaugo... nesamone tikrai. Medikai taip sakyt negalejo tikrai...

Na aš čia banaliai parašiau ,,visokių ligų", bet norėjau parašyt, kad nuo ,,kažkokių ligų", nes mums taip sakė, kai dukrytei buvo 3 metukai, vien žodž. patarė pasiskiepyti prieš darželį nuo tų kažkokių ligų, visokių virusinių, tai va, jeigu nesat girdėjusios, reiškiasi tos vakcinos nebėra... g.gif Reiks nulėkt pas mūsų pediatrę pasiteiraut, gi mano dukrytė jeigu suserga sloga, tai 2 savaites serga, ogi ten tai bus tų ligų nešėjų kartu su maniške ui kiek, viena gerai, kad kažkada nuo vėjaraupių paskiepijom, visgi įdomu, kad nieks nežino apie tas vakcinas, tikrai ne mistika, nes aš dėl to ir teiraujuosi, nes mums siųlė gi... g.gif Šiaip gi toks vakcinos nevisada veiksmingos būna, bet atsarga gėdos nedaro, todėl ir rūpinuosi iš anksto. smile.gif
Atsakyti
nu zinoma - jei tik būtų...
mes visomis keturioms UZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2007 07 20, 14:12)
visgi įdomu, kad nieks nežino apie tas vakcinas, tikrai ne mistika, nes aš dėl to ir teiraujuosi, nes mums siųlė gi... g.gif

na jei nutiktu toks stebūklas ir sužinotum, kad tokia vakcina tikrai yra pranešk čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renuteg: 20 liepos 2007 - 19:53
QUOTE(renuteg @ 2007 07 20, 21:52)
na jei nutiktu toks stebūklas ir sužinotum, kad tokia vakcina tikrai yra pranešk čia. mirksiukas.gif

Būtinai mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ievike @ 2006 11 20, 16:10)
Net nežinau ka daryti, nes 2 mėn. skiepijom mokamu skiepu, tai reakcija buvo tokia kad i ligonine papuolėm. tai dabar vėl reikia skiepytis, kažin ar ir vėl toks pats košmaras bus? verysad.gif  o taip norisi mažiukui duot visa kas geriausia. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingaoooop @ 2007 07 28, 21:56)

Koks čia atsakymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2007 07 20, 14:12)
Na aš čia banaliai parašiau ,,visokių ligų", bet norėjau parašyt, kad nuo ,,kažkokių ligų", nes mums taip sakė, kai dukrytei buvo 3 metukai, vien žodž. patarė pasiskiepyti prieš darželį nuo tų kažkokių ligų, visokių virusinių, tai va, jeigu nesat girdėjusios, reiškiasi tos vakcinos nebėra... g.gif Reiks nulėkt pas mūsų pediatrę pasiteiraut, gi mano dukrytė jeigu suserga sloga, tai 2 savaites serga, ogi ten tai bus tų ligų nešėjų kartu su maniške ui kiek, viena gerai, kad kažkada nuo vėjaraupių paskiepijom, visgi įdomu, kad nieks nežino apie tas vakcinas, tikrai ne mistika, nes aš dėl to ir teiraujuosi, nes mums siųlė gi... g.gif Šiaip gi toks vakcinos nevisada veiksmingos būna, bet atsarga gėdos nedaro, todėl ir rūpinuosi iš anksto. smile.gif

siaip tikrai ne mistika, nes as neperseniausiai irgi is savo drauges suzinojau. nes ji va dabar prades lankyti darzeli, ir jai pasiule gydyt pasiskiepiti vakcina, kur kazkiek sustiprina imunine sistema ir maziau sergama slogom, bronchitais ir kt. ligom. jis mokamas- 56lt. bent cia jau taip klaipedoj. o koks tas skiepas is tikro net nezinau, nes vesiu savo vaika irgi pas gydyt ir pasiklausiu, nes maniskis irgi daug darzeli serga. o ji gal nevisom ir siulo, nes jei vaikas gal daug neserga kokiais kosuliais- bronchitais, gal jo ir nesiulo. na jei ka nors suzinosiu butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu laukia MMR skiepiukas ,jau po keliu dieneliu keliausim smile.gif
15 menesiuku jau.O sis nemokamas manau,lyg mokamu nebeliko girdejau g.gif Nors koks skirtumas rolleyes.gif
Atsakyti