Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepų kalendorius

Vakar pasiskiepijom paskutiniu skiepu iš šios serijos.Dabar kitas skiepas 6 metukų. Dar po 2 savaičių žadam eiti nuo erkinio encifalito pasiskiepyti
Atsakyti
Kiek Žinau, skiepas nuo vėjaraupių mokmas, gal kas žinote, kokia apytikslė kainytė? Rytoj eisime skeipytis ax.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimio mama @ 2006 05 15, 19:52)
sveikutes...kas galite pasakyti kokius skiepus gavo jusu mazylis gime Londone.Buciau dekinga smile.gif  smile.gif  smile.gif

Sveikute mano mazylis taip pat gime londone ir jau 7men mums turime tokius skiepus:
BCG-pirmas
8sav.Diphtheria/Tetanus/aPertussis/Polio/Hib
8sav.Pneumococcal vaccine(cia daro 2 skiepus is karto)
12sav.Diphtheria/Tetanus/aPertussis/Polio/Hip
12sav.Meningococcal C (MENC)
16sav.Diphtheria/Tetanus/aPertussis/Polio/Hib
16sav.Pneumococcal vaccine & 2nd MENC.

kitas skiepas tik 12men.Ir nereikejo moketi nei uz viena skiepa ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimio mama @ 2006 05 15, 19:52)
sveikutes...kas galite pasakyti kokius skiepus gavo jusu mazylis gime Londone.Buciau dekinga smile.gif  smile.gif  smile.gif

Ar gavai mano zinute apie skiepus Londone?
Atsakyti
sesele,sake,kad nebera mokamu skiepu,ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(odetee @ 2007 06 10, 18:29)
sesele,sake,kad nebera mokamu skiepu,ar tiesa?

Taip visi reikalingi yra nemokami tik papildomi yra mokami,tai nuo erkinio encifalito,gripo,vėjaraupių ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam 15 menesiu skiepo,11 nesiskiepijom,turbut jis nebutinas,nes gydytoja apie ji nieko neminejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 06 04, 10:56)
Kiek Žinau, skiepas nuo vėjaraupių mokmas, gal kas žinote, kokia apytikslė kainytė? Rytoj eisime skeipytis ax.gif Dekui 4u.gif

Mane irgi tai domina...

rytoj eisime pirma kart skiepytis... tikiuosi mazylis gerai reaguos i ta skiepa, ir jokiu karsciavimu nebus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 07 13, 00:11)
Mane irgi tai domina...
rytoj eisime pirma kart skiepytis... tikiuosi mazylis gerai reaguos i ta skiepa, ir jokiu karsciavimu nebus... unsure.gif

na šiauliuose aš bent jau mokėjau 140lt.
kaip kituose miestuose nežinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinot kokia kaina nuo erkinio encifalito?
Atsakyti
QUOTE(smagure @ 2007 07 18, 12:31)

Vaikams apie 43Lt
Atsakyti
QUOTE(smagure @ 2007 07 18, 12:31)

žiūrint kur jūs gyvenat.
nes visuose miestuose skirtingai. mirksiukas.gif
Atsakyti