O man tik dabar atsivere akys... kai mano vaikai jau gavo visa kruva tu nuodu.. Kad as pries 6 metus buciau zinojusi tai, ka zinau dabar apie skiepus, niekada nebuciau leidusi skiepyti mano vaiku. Mamytes, galvokit pacios, ieskokit informacijos apie tai ir spreskit teisingai, o ne pasitikekit daktarais ir masiniu melu.
sveikutes prisijungiu is as siaubas kaip man baisu pasidare paskaicius pasekmes po skiepo
Idomu, kodel isvalytos vakcinos patapo jau nemokamos? Kas cia taip noriai jas eme finansuoti ir kokiais sumetimais? O kodel vaistai vaikams nefinansuojami, jei taip visiems rupi (") ju sveikatele?
tiek sūnui tiek dukrytei jokiu šalutinių poveikių nebuvo po skiepų
tikiuosi kad ir nebus
tikiuosi kad ir nebus
Esu pakraupusi...anksciau apie skiepus net nesusigalvojau ar verta ar ne..pasake, vadinasi ne bereikalo - rupinasi sveikata...naivuole...siaubas..neturiu zodziu.. o poliklinikose dar dalina lankstinukus su informacija apie skiepus ("skiepu mokyklele")..pyp..kodel nera info knygytes "Visa tiesa apie skiepus"...?! rytoj esu/ (buvau) zioga uzrasiusi skiepyti.. nuo vejauraupiu ir t.t. ..
Mamos, skirkite viena kita valandele pasiskaityti, pasiziureti, paklausyti info kas, is kur, del ko ir kaip....
Mamos, skirkite viena kita valandele pasiskaityti, pasiziureti, paklausyti info kas, is kur, del ko ir kaip....
kqaip cia ydomiai mums tj paskutinis buvo 6men dbr tik 1,6 pasirodyti
QUOTE(melynake @ 2009 06 16, 14:09)
O man tik dabar atsivere akys... kai mano vaikai jau gavo visa kruva tu nuodu.. Kad as pries 6 metus buciau zinojusi tai, ka zinau dabar apie skiepus, niekada nebuciau leidusi skiepyti mano vaiku. Mamytes, galvokit pacios, ieskokit informacijos apie tai ir spreskit teisingai, o ne pasitikekit daktarais ir masiniu melu.
kuo daugiau domiuosi, tuo baisiau... dar daug ko nezinau, bet jau dabar abejoju, ar ir toliau skiepyti...mano vaikas jau gavo visus skiepus kuriuos daro iki 6 men, dabar kaip suprantu jau tik virs metuku bus skiepai.. nebenoriu skiepyt bet ir baisu, jog dar ne viska zinau, jog jei susirgs, visi kaltins mane...dar ziniu man reikia toj srity, bet domiuosi ir kaupiu viska galvelej, kartu ir baisu darosi del tu visu skiepu
Zinau tik,kad vejaraupiu skiepas 152lt mum siule skiepytis,bet manau imsim tik einant i darzeli
sveikos:) nu va praleidom 4men skiepa... tj dabar tikriausiai 5 men skiepys as irgi issigandau kai paskaiciau kokios komplikacojos buna po skiepu, apie tai prasitariau savo seimos gydytojai, jin sake taip:"Tikekimes nebus jokiu komplikaciju" jin tik tikisi, bet nera garqantuota
QUOTE(Murlyka @ 2009 12 25, 14:17)
sveikos:) nu va praleidom 4men skiepa... tj dabar tikriausiai 5 men skiepys as irgi issigandau kai paskaiciau kokios komplikacojos buna po skiepu, apie tai prasitariau savo seimos gydytojai, jin sake taip:"Tikekimes nebus jokiu komplikaciju" jin tik tikisi, bet nera garqantuota
Farmacininkai irgi suinteresuoti, kad ju produktas tobuletu- siuo atveju vakcinos labiau isgrynintos, kuo maziau pasaliniu reiskiniu. Bet visa tai velgi yra ju pelnas...$$$
Niekada nepagalvojau, kas skiepyti vaiką pavojinga. Visada po skiepų sūnutis jautėsi gerai ir niekada nebuvo nuo skiepo temperatūros, kai kuriems žinau, kad būna. Reiks ir man pasidomėti skiepais, nes truputėli baisoka pasidarė paskaičius mamyčių komentarus.