sesta menesi atlaikem skiepus visi sake kad patys sunkiausi dabar lausim tolesniu
sveikos,mano mazoji 2 men. ir gavo savo skiepuka,bet mums nereike nieko moketi. bet siandien antra diena kaip nerami ji,zyzia.kaip jusu mazyliai atlaike antro menesio skiepukus?
Gal žinote kokie skiepai būna 14-15 metų ?
QUOTE(deimio mama @ 2006 05 15, 18:52)
sveikutes...kas galite pasakyti kokius skiepus gavo jusu mazylis gime Londone.Buciau dekinga
na maniske gime ne londone bet anglijoje juk gimus anglijoje ligonineje gauni vaikui knygute kur rasoma jo sveikata ten yra ir surasyti visi reikiami skiepai ir kada reikia skiepyti. viskas yra nemokama. telieka nepamirsti laiku vaikucio nuvezti i poliklinika. labai paprasta.
QUOTE(Platina_ @ 2008 07 21, 13:12)
Gal žinote kokie skiepai būna 14-15 metų ?
Knygutėje radau parašyta, kad 12metu skiepai, o paskui tik 15-16 metų skiepas vienas nuo kokliušo, difterijos, stabligės..tad kaip supratau skiepo 14-15 metu nėra...
QUOTE(grazinutee @ 2008 09 04, 00:03)
Knygutėje radau parašyta, kad 12metu skiepai, o paskui tik 15-16 metų skiepas vienas nuo kokliušo, difterijos, stabligės..tad kaip supratau skiepo 14-15 metu nėra...
nuo geltos
sveikos mamos!mano mazylis gavo keturiu menesiu proga skiepuka,bet jau antra diena kaip po skiepo jis neramus,zize ir kazko sendien pradejo viduriuot.valgom misinuka.ar gali but kad nuo skiepo viduriuoja?
QUOTE(7linute @ 2009 01 12, 00:08)
sveikos mamos!mano mazylis gavo keturiu menesiu proga skiepuka,bet jau antra diena kaip po skiepo jis neramus,zize ir kazko sendien pradejo viduriuot.valgom misinuka.ar gali but kad nuo skiepo viduriuoja?
žinoma gali ir ne tik...šiaip džiaukitės,kad po skiepo tik viduriuoja būna ir blogiau
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 21, 21:02)
žinoma gali ir ne tik...šiaip džiaukitės,kad po skiepo tik viduriuoja būna ir blogiau
o kas dar buna?
QUOTE(7linute @ 2009 01 22, 00:16)
o kas dar buna?
o jūs užeikit į žemiau esančias temas ir pasiskaitykit kas dar būna,asmeniškai mano vaikui tą pačią dieną po skiepo dingo klausa
Laba diena, noriu paklaust ar gerai suprantu, dabar antro men skiepas, kuris yra su sudetine dalim nuo meningito irgi yra nemokamas?