pasitarsiu pirma su savo daktare.
žiūrėsiu ką ji sakys, o tada ir galvosim.
QUOTE(renuteg @ 2007 08 17, 15:42)
Aišku ,kad reikia pasitarti!
Mes esame Airijoje. Tai čia visi skiepai vaikui iki penkerių metukų yra nemokami
QUOTE(Rita_M @ 2007 09 01, 20:02)
Mes esame Airijoje. Tai čia visi skiepai vaikui iki penkerių metukų yra nemokami
Jo as Londone,cia ir tapati sistema kaip ir pas jus.Bet va esu pasimetusi,i Lietuva su visam planuojam gryzti po pusantru ar poros metu,ir net neisivaizduoju kokiu skiepu jai dar truks,istikruju tiksliai net nezinau kokius skiepus cia gavome ,gerai atsiome kad tiuberkolioze tai tikrai nes labai puliavo rankyte,o visi kiti nuo ko .Pati anglu nelabai sneku,tiesiog seku knyga,yra skiepas ir einu,todel kai grysiu i LT,nezinosiu ka pasakyt daktarei nes nezinau tiksliai kokius skiepus jau turime.
O kazin LT ir Anglijoje tie patys skiepai tuo paciu metu ar ne
na skiepai ten biškuti skiriasi.
o jūs skiepų paso neturit.
tada paprasčiausiai išsiverstumėt į lietuvių kalbą ir žinotumėt kokie skiepai yra.
tada paprasčiausiai išsiverstumėt į lietuvių kalbą ir žinotumėt kokie skiepai yra.
QUOTE(renuteg @ 2007 09 10, 11:17)
na skiepai ten biškuti skiriasi.
Tai jau teks ,bet kad ten blin sutrumpinimai .Nu kaip nors
Papildyta:
Bet va idomu,kai as sugrysiu i LT jeigu ten truputi kitaip su tais skiepais,tai kaip mums reikes tada ''persiverst''.
nunešit pas vertėja jie tikrai išvers.
mano draugė vertėsi.
bettik į anglų kalbą ir viskas buvo gerai.
mano draugė vertėsi.
Dabar kai baigsis slogytė eisim skiepytis ar nuo gripo ar nuo viršutinių takų ligų sakė skiepai kažkur 61 lt kainuoja.Tik va nežinau dar ar čia bau kartu ar vienas kažkuris.
QUOTE(renuteg @ 2007 09 10, 23:19)
nunešit pas vertėja jie tikrai išvers.
mano draugė vertėsi.
mano draugė vertėsi.
Nesiu ir as
Mums Antakalnio poliklinikoj PentAct + Hib1 skiepas kainavo - 105 Lt
Cia kai skiepijom 2 men.
Cia kai skiepijom 2 men.
***** LT kokie skiepai brangus,man keista kad jie isvis mokami Pas mus cia Londone tai nemokami
tai kad dabar nemokami - cia anksciau buvo mokami (jos vaikiukas 2006 metu, tada dar reikejo moket)