Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepų kalendorius

QUOTE(mamiux @ 2007 08 02, 23:41)
Musu laukia MMR skiepiukas ,jau po keliu dieneliu keliausim smile.gif
15 menesiuku jau.O sis nemokamas manau,lyg mokamu nebeliko girdejau g.gif Nors koks skirtumas rolleyes.gif

Jo mokamai liko,tik nuo nepriklausomi skiepai( gripas,vėjaraupiai erkinio encifalito ir t.t.) mirksiukas.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS bigsmile.gif ,
mūsų šeima gyvena uzsienyje,todėl mūsu sunytis gimė ir auga svetur.
visus skiepus apmokėdavo draudimas...man keista pasirodė,kad lt turi juos pirkt g.gif .
paskutinį kart kai buvom pas pediatrę,ji patarė nusipirkt papildomą skiepą....nuo meningito blink.gif .jis kainuoja apie 70e,bet ne kainoje esmė.
gal kas zinote daugiau apie šį skiepą???mano mama buvo pas gydytoja paklaust,lietuvoje,bet tokio skiepo nepatarė daryt... verysad.gif
todėl nezinom kaip spręsti šią problemytę,ta pediatrė kuri siūlo skiepą sako/tavo reikalas,kaip nori...
tačiau mes savo vaikui norim pačio geriausio,kaip visi tėveliai aišku bigsmile.gif
atsilepkit jei kas zinot plačiau apie tai,būsim dėkingi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urshula: 16 rugpjūčio 2007 - 15:11
mano draugė gyvena anglijoj.
tai ji skiepijo savo sūnų nuo meningito, nes ten pas juos privaloma.
o pas mus apie tokį skiepą dar niekas nežino.
bet gal su laiku ir pas mus atsiras. smile.gif
Atsakyti
Dabar gavau tokį pasiūlymą vaiką paskiepyti nuo gripo ir viršutinių takų ligų,sako labai gerai ypač vaikams einant į darželį.Kaip jūs manot?
Atsakyti
kol buvom namie man daktarė patarė geriau tėveliams pasiskiepyti ir taip neužkrėsti vaiko.
o kai išeina į darželį tai manau visai gerai apsiginti nuo aplink gripuojančių ir sloguojančių vaikų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 08 16, 16:32)
kol buvom namie man daktarė patarė geriau tėveliams pasiskiepyti ir taip neužkrėsti vaiko.
o kai išeina į darželį tai manau visai gerai apsiginti nuo aplink gripuojančių ir sloguojančių vaikų. smile.gif

drinks_cheers.gif tai va ir aš taip manau,kad reikėtų.Bet manau jau reikia dabar ,nes apie 3savaites paeina kol įgauna imunitetą,o kuo daugiau laiko praeina manau geriau saugo?
Atsakyti
tai žinoma geriau kai vakcina jau būna prasivaikščiojusi pro kraują.
o kas čia jums rekomendavo?
šeimos daktarė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 08 16, 16:36)
tai žinoma geriau kai vakcina jau būna prasivaikščiojusi pro kraują.
o kas čia jums rekomendavo?
šeimos daktarė? g.gif

Ne ne šeimos gyd
Atsakyti
o kas jei ne paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 08 16, 17:01)
o kas jei ne paslaptis? g.gif

kita gydytoja!
Atsakyti
na aišku. smile.gif
Atsakyti