Įkraunama...
Įkraunama...

Kad rūbai būtų balti

O man nėra kito tokio gero dalyko, kaip "Bos+" (na, čia reiktų rašyt rusiškai, bet tingiu ax.gif ) Jų ne visur yra. Dėžutė, kaip ir kitos - kartoninė, mėlynos spalvos. Išima visokias dėmes (senas) ir labai gerai balina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As vengiu baltu apatiniu,nes jieman greit pasidaro nebebalti,
o dar vanduo pas mus kartais rudas bega tai is vis kosmaraS cry.gif
Atsakyti
Kad baltų apatinių negalima balinti , tai ne tik girdėjau , bet ir pati įsitikinau , kažkada pamerkiau ,o ištraukiau pageltusius verysad.gif , gal ne visi taip bijo , bet daugiau nebedarau bandymų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2005 04 03, 10:44)
Kad baltų apatinių negalima balinti , tai ne tik girdėjau , bet ir pati įsitikinau , kažkada pamerkiau ,o ištraukiau pageltusius  verysad.gif , gal ne visi taip bijo , bet daugiau nebedarau bandymų  ax.gif

Kad pagelto, tai turbūt per daug baliklio pylei. Jį reikia smarkiai atskiest. O geriausiai balinas su Lilijos milteliais. Jie tokio melsvumo priduoda, tai baltesnė medžiaga atrodo.
Atsakyti
Heeeelp!!!!!
Visada mesdavau visus savo rūbus į mašiną plaut, nustatydavau 30 laipsnių ir būdavo viskas OK. Sugalvojau mest sintetines juodas kelnias su baltom bliuskutėm: sintetine ir medvilnine doh.gif . nežinojau, kad tos kelnės dažo blink.gif blink.gif blink.gif Mano gražiosios bliuskutės tapo šviesiai ružavom-violetinės, žodžiu nuo kelnių. Kaip man jas išbalint??? sad.gif Padėkit!!!
Merkiau dukart į balinantį Persil kartu su AMWAY balinančiais milteliais. Jokio chloro naudot negaliu- etiketės neleidžia. Ką man dabar daryt????? cry.gif cry.gif cry.gif !!!!!!!!
Beje, medvilninė tapo baltesnė, bet mano fainiausia sintetinė NEEEEEE....
GELBĖKIT!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čika: 01 birželio 2005 - 00:37
QUOTE(Čika @ 2005 06 01, 00:22)
Heeeelp!!!!!
Visada mesdavau visus savo rūbus į mašiną plaut, nustatydavau 30 laipsnių ir būdavo viskas OK. Sugalvojau mest sintetines juodas kelnias su baltom bliuskutėm: sintetine ir medvilnine doh.gif . nežinojau, kad tos kelnės dažo blink.gif  blink.gif  blink.gif  Mano gražiosios bliuskutės tapo šviesiai ružavom-violetinės, žodžiu nuo kelnių. Kaip man jas išbalint??? sad.gif  Padėkit!!!
Merkiau dukart į balinantį Persil kartu su AMWAY balinančiais milteliais. Jokio chloro naudot negaliu- etiketės neleidžia. Ką man dabar daryt????? cry.gif  cry.gif  cry.gif !!!!!!!!
Beje, medvilninė tapo baltesnė, bet mano fainiausia sintetinė NEEEEEE....
GELBĖKIT!!!!!!!!

Pabandyk su tuo kur per tv reklamuoja- vanish oxy action berods. Mamos svarkas su tase skalbiamas buvo susidazes, tai tas isplove gerai. Beje, svarkas sintetinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 01 birželio 2005 - 07:33
yra kazkoks specialus skystis parduotuvese mazam pokely-nudazytiems rubams atgauti spalva ax.gif
Atsakyti
Man balta bliuizka buvo nusidaziusi nuo juodo liemenuko (ot irgi saunuole as, tipo po liemene vis tiek nesimato tongue.gif ). Ir nusidaze taip nemenkai, kad net kitoj pusej matesi deme. Jokie milteliai ir muilai nepadejo, tai nusipirkau balikli, Ace delicate (be chloro jisai, toks zalias butelis), uzpyliau ant demes, palaikiau pora minuciu (daugiau nelaikiau nes negalima, kad isdziutu medziaga, tada gali sugadinti, ir po to imeciau skalbti ant 40, ir dar i skalbianke ipyliau, kaip kad instrukcijoj parasyta. Ir viska isskalbe!!!! thumbup.gif Labai bijojau balikli naudot, nes ant bliuzkos tokiios dar juosteles melynos yra. Tai juosteles liko, o deme - ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 06 28, 23:37)
yra kazkoks specialus skystis parduotuvese mazam pokely-nudazytiems rubams atgauti spalva ax.gif

O GAL ŽINAI KOKS TO SKYSČIO PAVADINIMAS.

NES KAIP LABAI PROTINGA TAI BALTUS SU RAUDONAIS SKALBIAU,TAI MANO MAŽĖS VISI RŪBELIAI RUŽAVI,BET TAIP TOLYGEI NUSIDAŽĖ,TAI NĖR TOKIOS DIDELĖS BĖDOS.AŠ IŠVIRINAU SU BALIKLIU ANT 70 LAIPSNIŲ IR KAIP KURIE IŠSIBALINO,BET MAN DAŽNAI TAIP VIS NEPASIMOKINU doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
baltų medvilninių kelnių kišenė nusidažė nuo paprasčiausio bilietuko sad.gif kaip manot, ką galėčiau padaryt, kad ištraukti tą geltoną dėmę?
Atsakyti
QUOTE(pinky @ 2005 07 14, 13:09)
baltų medvilninių kelnių kišenė nusidažė nuo paprasčiausio bilietuko  sad.gif  kaip manot, ką galėčiau padaryt, kad ištraukti tą geltoną dėmę?

Pabandyk isskalbt su kokiu demiu isemikliu, as jau rasiau, kad man ACE delicate puikiai demes naikina. wink.gif
Atsakyti
Aš irgi tokias baltas kelnes turiu, tai pirmą kartą kai užsidėjau, raudonu vynu apsilaisčiau doh.gif rankomis, visokiais ūkiškais muilais bandžiau plauti - nieko, tik mėlyna dėmė paliko, tai tada nakčiai užmerkiau į tą Vanish oxy action (bet pirktas thomas philipse) ir nieko neliko, dingo ta dėmė. thumbup.gif pabandyk tą. Yra gi ir balinimo miltelių, kad ir Lilia, bet su balikliais irgi reikia atsargiai, per daug pridėsi, pageltonuos visos kelnės sad.gif reikia tiksliai pagal instrukcijas.
Atsakyti