O aš maniau, kad tik man taip nesiseka skalbti .Man labai patinka PERSIL KONCENTRATAS, bet jį butinai tome Pfilips rekia pirkti, nes skiriasi kokybė Tai rūbai tikrai pabaltėja
Sveikos, man apatinio trikotazo pardaveja kazkada sake, kad baltus ypac silkinius su sintetika drabuzius skalbiant ne balinti reikia, o ipilti truputi "melio" tarybiniais laikais jo budavo ukinese prekese, o dabar kazkaip niekur nematau . Jis skalbiniams priduoda melsvo atspalvio truputi. Jei kas matet ka nors panasaus, pasidalinkit informacija, please .
Sveikos, mamos,
Pasidalinkite patirtim su manim, tundra, kokiomis priemonemis skalbiate baltus drabuzius. Anksciau tokiu isvis neturejau, o dabar turiu daug ir mane ima nervinti, kad jau po pirmojo skalbimo drabuziai tampa kazkokie ne taip balti. Skalbiu paprastai - skalbimo masinoj su normaliais (universaliais) milteliais. Gal reikia kokiu spec. priemoniu??? Aciu!
Pasidalinkite patirtim su manim, tundra, kokiomis priemonemis skalbiate baltus drabuzius. Anksciau tokiu isvis neturejau, o dabar turiu daug ir mane ima nervinti, kad jau po pirmojo skalbimo drabuziai tampa kazkokie ne taip balti. Skalbiu paprastai - skalbimo masinoj su normaliais (universaliais) milteliais. Gal reikia kokiu spec. priemoniu??? Aciu!
taisykle nr. 1 - baltus skalbti tik su baltais (ne baltus su sviesiais!)
taisykle nr. 2 - naudoti miltelius su deguonimi (jie geriau iskalbia, ir kiek blukina spalvotus audinius)
taisykle nr. 3 - atidziai ziurekite, jei merkiate baltus skalbinius kad neisimaisytu koks kitas spalvotas daikciukas (vienu metu suvariau visus baltus ryzus i "a la batika" - merkiant skalbinius netycia isimaise velniai zin is kur atsirade diedo triusikai, kurie viska nudaze melynais plemais )
taisykle nr. 2 - naudoti miltelius su deguonimi (jie geriau iskalbia, ir kiek blukina spalvotus audinius)
taisykle nr. 3 - atidziai ziurekite, jei merkiate baltus skalbinius kad neisimaisytu koks kitas spalvotas daikciukas (vienu metu suvariau visus baltus ryzus i "a la batika" - merkiant skalbinius netycia isimaise velniai zin is kur atsirade diedo triusikai, kurie viska nudaze melynais plemais )
Какие средства лучше использовать
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 10 27, 10:24) |
as baltus skalbiu aukstos temp. vandenyje- 95C |
O vat ir ne balciausia issiskalbia nuo 40 iki 60 laipsiu temperaturoje, o virinimas duoda pilkuma...
skalbiu su arielu, nezinau neturiu problemu...
Prei visu tu auksciau isvardintu taisykliu, dar pridedu viena. As profilaktiskai karta menesyje visus baltus rubus (apatinius, lovos baltinius ir t.t. kuriuos galima baltinti) pamerkiu 1-2 val i chlorox tirpala, juos balinimui. Po to vel normaliai perskalbiu. Tada buna balti it sniegas
QUOTE (ENIGMA @ 2004 11 11, 17:12) |
O vat ir ne balciausia issiskalbia nuo 40 iki 60 laipsiu temperaturoje, o virinimas duoda pilkuma... skalbiu su arielu, nezinau neturiu problemu... |
Купила Ариель подделка попалась
QUOTE (dainele @ 2004 11 14, 00:17) |
Prei visu tu auksciau isvardintu taisykliu, dar pridedu viena. As profilaktiskai karta menesyje visus baltus rubus (apatinius, lovos baltinius ir t.t. kuriuos galima baltinti) pamerkiu 1-2 val i chlorox tirpala, juos balinimui. Po to vel normaliai perskalbiu. Tada buna balti it sniegas |
Придется вернуться к этому методу
QUOTE (Sever59 @ 2004 11 13, 23:20) | ||
Купила Ариель подделка попалась |
Tohmas philipse perku, tikrai geresni nei maximose...