Įkraunama...
Įkraunama...

Kad rūbai būtų balti

QUOTE (Saga @ 2004 01 30, 09:42)
Galiu pasidalinti savo ziniomis wink.gif . Labai nustebino viena apatinio trikotazo pardaveja, nerekomendavus balinti baltu apatiniu. Pasirodo baltu apatiniu audinys nera baltas, jis yra dazomas baltai ohmy.gif . O su visomis balinimo preimonemis jus tik nuplaunate tuos dazus ir lieka pilkas audinys wink.gif . O nebalinant kaip islaikyti juos baltus ......hm........ g.gif cia jau nezinau tongue.gif

Geras, stai kur paslaptis baltu drabuziu...

Be abejo galiu Amway balikli rekomenduot, kazkas panasaus i Vanish oxy, ty deguoniniu pagrindu veikia, tik gal dar geresnis? geresnis efektas bus jei LOC ir baliklio kartu naudosi skalbimui
Atsakyti
SAGA rase: Galiu pasidalinti savo ziniomis  . Labai nustebino viena apatinio trikotazo pardaveja, nerekomendavus balinti baltu apatiniu. Pasirodo baltu apatiniu audinys nera baltas, jis yra dazomas baltai  . O su visomis balinimo preimonemis jus tik nuplaunate tuos dazus ir lieka pilkas audinys 

Taip, gryna teisybe!!! As savo tiek apatiniu drabuziu sugadinus esu!!! Ypac eji kokie 'silkiniai'......Tai dabar perku arba naturalios medvilnes baltus, kad butu galima su Vanish arba Fermentos milteliais pabalinti per nakti....arba ACE..o kitas varijantas -perku kitokiu spalvu...kad nesimatytu taip labai tepliojimas, ir nereiktu vargintis su balinimu.... g.gif
Atsakyti
Man viena pardaveja patare: jei nori, kad apatiniai kuo ilgiau isliktu naujesni, skalbk tik rankomis ir muilu
Na nezinau, ar cia tinka del baltos spalvos, bet lyg ir ilgiau islieka nepapilkeje..
Beje, man si problemele siuo metu itin aktuali, nes visi nestukiu apatiniai vien baltos spalvos! Cia gal specialiai tie gamintojai taip daro: kad greiciau nusidevetu ir butume priverstos ieskot nauju- velgi baltu laugh.gif
Jau nekalbu apie tai, kad nescios liemenele kainavo 100, o atrodo kaip uz 10 laugh.gif
Atsakyti
Jau nekalbu apie tai, kad nescios liemenele kainavo 100

ohmy.gif blink.gif blink.gif blink.gif Dieve mano!!!!! Nenoriu sunervuoti cia nei vienos mamytes, nestuke.gif bet pirkau dvi liemeneles (komplektukas - balta ir pilka), medvilnines, be jokiu ten vielu, tvirtos...Mokejau 14 svaru. Tai tiksliai nezinau kiek cia litia siseina, bet jau tikrai ne 100 uz viena LIEMENELE... blink.gif blink.gif gal, mamytes, kas turi galimybe, paprasykit, kad teveliai jus pavezetu kokiam savaitgaliui i Vokietija pvz. Juk viskas uzsienyje pigiau...pataupykite pinigelius savo leliukui.... 2.gif
Atsakyti
Aš irgi daugaiu nešioju spalvotus apatinius, bet kartais tenka ir baltus. Tik tokios problemos neturiu . Man kažkaip atrodo g.gif ,kad jūs skalbiate labai karštam vandeny - nuo to tikrai tamseja kai kurie sintetiniai audiniai ( o juk sintetikos beveik visuose apatiniuose yra- nėriniai ir t.t.), o jau liemenėlių petnešėlės tai tikrai patamsėja. Taip pat daugumai sintetinių audinių netiknka įprastos balinimo priemonės ( mama medikė, tai sugalvojo išsibalinti savo chalatą - jis tapo gelsvas...). tai va, aš apatinius skalbiumax 40 laipsnių temperatūroje, o jei tarp jų nėra kažkokių nešvaresnių rūbų - tai kartais ir 30 laipsniu. Neiskundžiu - viskas balta smile.gif .
Turėjo tokią problemą mano draugė - išsiaisškinom,kad ji visas liemenėles VIRINA huh.gif kartu su balta patalyne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 24 kovo 2004 - 10:03
Vat cia tai jau ziauri problema. Pas mane tai ne tik apatiniai, bet ir sunelio balti drabuzeliai po keliu skalbimu atrodo taip baisiai... O kaip gaila, juk tiek pinigu sumoki ir po poros kartu ismest galima. As jau isbandziau viska - ir Vanish, ir LOC, ir Amway, ir muilu skalbiau, ir prie skalbenkes prijungeme filtra, kad valytu ir minkstintu vandeni - ir vis tiek tas pats. Nu, zodziu, jau neismanau ka daryti, bet jau taip nervina... Kai uzsidedu tuos tik iskalbtus kvepiancius baltus apatinius, tai tokia sutre pasijauciu... Bet kazkoks budas juos isbalinti juk turi buti!
Atsakyti
Su vaikiskais tai problemu nebuna, nes jie naturalus. smile.gif Pamerkiu Lilija arba Ace ir isbalinu, tik smirda labai. O su muilu nemegstu labai skalbti, nes paskui rudos muilo demes ohmy.gif lieka jei blogai isskalausi.
O su tais tipo silkiniais baltais apatiniais ir man nieko nesigauna. sad.gif
Atsakyti

Esu girdejusi, kad apatiniu negalima perskalauti su audiniu minkstikliais.
Atsakyti
QUOTE (vilma Liu @ 2004 03 25, 16:03)
Esu girdejusi, kad apatiniu negalima perskalauti su audiniu minkstikliais.

hm...niekad to negirdejau.. o tai kas kazin ten minkshtikliu sudetyje yra tokio, kad skalbiniu baltumui kenktu? ohmy.gif
Atsakyti
Visus apatinius nesioju ti 1 diena skalbiu Arieliu baltiems drabuziams ir jie tikrai balti ,nors kartais pasitaiko blogesnes kokybes ta paprasciausiai lauk ismetu ,
Kazkaip neatrode kad tai problematiska, bet pagalvojus geriau g.gif
Atsakyti
Man irgi ta pati problemele.Kiek visko isbandziau, nu nieks nepadeda. Gal reiks pabandyt ta Loc, ar Amway. Gal pades? rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip as irgi girdejau tokia nuomone, kad JOKIU BUDU megali baltu apatiniu skalbti su balikliais. Nes jie yra dazyti balta spalva. Reikia skalbti su skalbikliais, skirtais spalvotiems audiniams, t.y. tausojantiems spalva. Kazkaip atrodo visai logiska, gerai pagalvojus biggrin.gif
Atsakyti