Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

quote=_Foxy_,2008 09 24, 17:27]Yra ir naujų, ir ne naujų. Kokių tik nori. Aš siūsčiausi tik naują ir tik su tarptautine garantija. Ten aš žiūrėjau neblogus variantus apie 170 svarų, o parsiuntimas kai kur ir nemokamas. Tie tarpininkai baisiai jau lupa ...  biggrin.gif
[/quote]
na, jei nemoku anglų kalbos ir neturiu kortelės, be tarpininkų neapseisiu doh.gif
o gal žinot kuo skiriasi modeliai 560, 570, 610 ?
O kur garantija, kad tikrai atsiūs ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 24 rugsėjo 2008 - 17:57
Perkant internetu visada yra rizika doh.gif .Man atveze namo, kiek pamenu siuntimas gal 40 svaru.Garantijai reiketu siusti atgal i Anglija.Tai manau pigiau butu Lietuvoj remontuoti. Man isejo lygiai per puse pigiau negu buciau cia pirkus.Tai manau verta rizikuoti.Kolkas as labai patenkinta.Valo tikrai gerai.Dar nekeiciau nei sepeteliu nei filtro.Kolkas gailiuosi tik vieno...kad anksciau nenusipirkau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2008 09 24, 20:15)
Perkant internetu visada yra rizika doh.gif .Man atveze namo, kiek pamenu siuntimas gal 40 svaru.Garantijai reiketu siusti atgal i Anglija.Tai manau pigiau butu Lietuvoj remontuoti. Man isejo lygiai per puse pigiau negu buciau cia pirkus.Tai manau verta rizikuoti.Kolkas as labai patenkinta.Valo tikrai gerai.Dar nekeiciau nei sepeteliu nei filtro.Kolkas gailiuosi tik vieno...kad anksciau nenusipirkau drinks_cheers.gif

Na jei prie mano paskaičavimų pridėt 40 savarų kas yra 172 lt, jau gaunu apie 1180 lt sumą ( suapvalinus). Nu labai įdomu kokias kainas pasiūlys penktadienį g.gif
Už siuntimą reikai iškart mokėt ar gavus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 24 rugsėjo 2008 - 20:37
QUOTE(spiglys @ 2008 09 24, 20:35)
Na jei prie mano paskaičavimų pridėt 40 savarų kas yra 172 lt, jau gaunu apie 1180 lt sumą ( suapvalinus). Nu labai įdomu kokias kainas pasiūlys penktadienį g.gif
Už siuntimą reikai iškart mokėt ar gavus ?

O as kazkaip gundausi siusti is Amerikos, o idomu tik kaip ten su garantija? Is ten gal pigiau gautusi g.gif , bet tik laukt reikia kokius 3-4 men. blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kažin, jei atsisiųsti kelis siurblius, gal dar įmanoma sutaupyti? Ir man tokio siurblio labai reikia smile.gif , gal kaip nors galima koperuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2008 09 24, 17:39)
linuke, mamile, susidomėjau šiuo stebuklu, todėl noriu pasidomėti ar pas Jus vis dar taip pat gerai veikia tie siurbliukai? Aš irgi ketinau pirkti per ebay, bet šiek tiek sunerimau youtube pasižiūrėjusi kiek dau jie sugeba turėti visokių problemų, kaip greitai ir dažnai genda ir pan., net patys naujausi ...

Jolyte, kai dėl garantijų, tai paprastai siunčiantis elektronines prekes iš ebay, prie jų būna tarptautinė garantija, tuo dar reikia pasidomėti prieš siunčiantis, bet šiaip tai dažniausiai būna. Pvz., pirkau nešiojamą kompiuterį, tai prie jo garantijos pridėta, kad sugedus Lietuvoje jį galima nešti į Buteką, Topo centrą, Avitelą ir dar kažkur smile.gif

turiu kažkur nuo rugpjūčio mėnesio. paleidžiu maždaug kartą į savaitę, kad prasiurbtų viską. Veikia kuo puikiausiai, jokių problemų kol kas nebuvo smile.gif labai džiaugiuosi, nes turiu švarius namus, kam anksčiau tiesiog laiko neužtekdavo blush2.gif o dabar paleidžiu siurblį, o pati einu vonią ar virtuvę išsivalyti thumbup.gif
QUOTE(spiglys @ 2008 09 24, 18:55)
na, jei nemoku anglų kalbos ir neturiu kortelės, be tarpininkų neapseisiu doh.gif
o gal žinot kuo skiriasi modeliai 560, 570, 610 ?
O kur garantija, kad tikrai atsiūs ? bigsmile.gif

per ebay perkant reikia pasižiūrėti atsliepimus apie pardavėjus, ir pirkti tik iš patikimų. Dėl modelių skirtumų nieko negaliu pasakyti, reikia paieškoti internete.
O dėl garantijų, tai tiesa pasakius nepasidomėjau blush2.gif O bet tačiau, kiek esu pirkusi buitinės technikos per savo trumpą gyvenimėlį, nei viena nėra sugedusi. Ir vėlgi paskaičiavus, kad Lietuvoje pirkti kainuoja dvigubai brangiau, ir bent jau kai aš pirkau, nebuvo naujausio modelio, tai aš linkusi rizikuoti, ypač kai tas 50 proc. beveik 1000 Lt. jau geriau po kelių metų sugedus siurbliui nusipirkti naujesnį modelį už tą likusią pusę kainos rolleyes.gif Kaip žinia šiais laikais technika sparčiai tobulėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 26 rugsėjo 2008 - 07:44
O jeckau, kaip man šito stebuklo reikia wub.gif
Sakykit, kas jau turit siurbliukus - kiek suprantu, komplekte būna atsarginių šepetėlių ir dulkių maišų? g.gif Ar jų papildomai nusipirkt reikia? Ir ka per daiktas yra "Virtual Wall Lighthouses, 500 Series", parašyta, kad jie komplekte būna.
Vida88, sutikčiau kooperuotis, nes perkant 2 yra nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 26 rugsėjo 2008 - 10:01
QUOTE(ringa @ 2008 09 26, 09:47)
O jeckau, kaip man šito stebuklo reikia wub.gif
Sakykit, kas jau turit siurbliukus - kiek suprantu, komplekte būna atsarginių šepetėlių ir dulkių maišų? g.gif Ar jų papildomai nusipirkt reikia? Ir ka per daiktas yra "Virtual Wall Lighthouses, 500 Series", parašyta, kad jie komplekte būna.
Vida88, sutikčiau kooperuotis, nes perkant 2 yra nuolaidos mirksiukas.gif

Na, ta va praėjo pas mane prezentacija smile.gif Įsigijau siurbliuką roomba 560.
2 metų garantija. Kaina 1500 lt, bet perkant 2 vnt 10 proc nuolaida.
Jei reikia kreipkitės mirksiukas.gif

Virtual Wall Lighthouses- tai virtuali siena. Pastatai tokį nedidelį blokelį, jei nenori , kad siurbliukas važiuotų sakykim į virtuvę kur dabar tvarkais ar ruoši valgyti.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Labai susidomėjau ir aš tokiu stebūklu wub.gif O gal žinot kurioje technikos parduotuvėje jų galima apsižiūrėti Kaune? Aš iš tų, kurie mėgsta apčiupinėti, apžiūrinėti ir tik tada pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 09 26, 11:07)
Labutis  4u.gif
Labai susidomėjau ir aš tokiu stebūklu  wub.gif  O gal žinot kurioje technikos parduotuvėje jų galima apsižiūrėti Kaune? Aš iš tų, kurie mėgsta apčiupinėti, apžiūrinėti ir tik tada pirkti  4u.gif

Kaune nežinau. Vilniuje pardavinėja Pikselis, tik kaina 1699 lt verysad.gif

Gal kartais būnate Vilniuje ?
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 09 26, 07:43)
turiu kažkur nuo rugpjūčio mėnesio. paleidžiu maždaug kartą į savaitę, kad prasiurbtų viską. Veikia kuo puikiausiai, jokių problemų kol kas nebuvo smile.gif labai džiaugiuosi, nes turiu švarius namus, kam anksčiau tiesiog laiko neužtekdavo blush2.gif o dabar paleidžiu siurblį, o pati einu vonią ar virtuvę išsivalyti thumbup.gif

per ebay perkant reikia pasižiūrėti atsliepimus apie pardavėjus, ir pirkti tik iš patikimų. Dėl modelių skirtumų nieko negaliu pasakyti, reikia paieškoti internete.
O dėl garantijų, tai tiesa pasakius nepasidomėjau blush2.gif O bet tačiau, kiek esu pirkusi buitinės technikos per savo trumpą gyvenimėlį, nei viena nėra sugedusi. Ir vėlgi paskaičiavus, kad Lietuvoje pirkti kainuoja dvigubai brangiau, ir bent jau kai aš pirkau, nebuvo naujausio modelio, tai aš linkusi rizikuoti, ypač kai tas 50 proc. beveik 1000 Lt. jau geriau po kelių metų sugedus siurbliui nusipirkti naujesnį modelį už tą likusią pusę kainos rolleyes.gif Kaip žinia šiais laikais technika sparčiai tobulėja  thumbup.gif

O koks modeliukas pas tave? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 09 26, 13:55)
O koks modeliukas pas tave? ax.gif

560 ax.gif
Atsakyti