QUOTE(_Foxy_ @ 2008 09 24, 17:39)
linuke, mamile, susidomėjau šiuo stebuklu, todėl noriu pasidomėti ar pas Jus vis dar taip pat gerai veikia tie siurbliukai? Aš irgi ketinau pirkti per ebay, bet šiek tiek sunerimau youtube pasižiūrėjusi kiek dau jie sugeba turėti visokių problemų, kaip greitai ir dažnai genda ir pan., net patys naujausi ...
Jolyte, kai dėl garantijų, tai paprastai siunčiantis elektronines prekes iš ebay, prie jų būna tarptautinė garantija, tuo dar reikia pasidomėti prieš siunčiantis, bet šiaip tai dažniausiai būna. Pvz., pirkau nešiojamą kompiuterį, tai prie jo garantijos pridėta, kad sugedus Lietuvoje jį galima nešti į Buteką, Topo centrą, Avitelą ir dar kažkur
turiu kažkur nuo rugpjūčio mėnesio. paleidžiu maždaug kartą į savaitę, kad prasiurbtų viską. Veikia kuo puikiausiai, jokių problemų kol kas nebuvo

labai džiaugiuosi, nes turiu švarius namus, kam anksčiau tiesiog laiko neužtekdavo

o dabar paleidžiu siurblį, o pati einu vonią ar virtuvę išsivalyti
QUOTE(spiglys @ 2008 09 24, 18:55)
na, jei nemoku anglų kalbos ir neturiu kortelės, be tarpininkų neapseisiu
o gal žinot kuo skiriasi modeliai 560, 570, 610 ?
O kur garantija, kad tikrai atsiūs ?
per ebay perkant reikia pasižiūrėti atsliepimus apie pardavėjus, ir pirkti tik iš patikimų. Dėl modelių skirtumų nieko negaliu pasakyti, reikia paieškoti internete.
O dėl garantijų, tai tiesa pasakius nepasidomėjau

O bet tačiau, kiek esu pirkusi buitinės technikos per savo trumpą gyvenimėlį, nei viena nėra sugedusi. Ir vėlgi paskaičiavus, kad Lietuvoje pirkti kainuoja dvigubai brangiau, ir bent jau kai aš pirkau, nebuvo naujausio modelio, tai aš linkusi rizikuoti, ypač kai tas 50 proc. beveik 1000 Lt. jau geriau po kelių metų sugedus siurbliui nusipirkti naujesnį modelį už tą likusią pusę kainos

Kaip žinia šiais laikais technika sparčiai tobulėja