Dar negavau, bet jau nebesiurbiu dulkiu,kaupiu robotukui

mamile, ar gavai robotuka. As irgi apie ji svajoju. Kokie atsiliepimai?
Gavau vakar, tik kompa buvau isvezus, tai negalejau parasyti.Viskas man patiko , visai nenusivyliau.Galiu dabar pasakyt pirkit, net negalvokit.Labai lengvai issipila dulkes, net neskaicius instrukcijos susigaudziau.Vienas migtukas, valdymas paprastas.Isvalo tikrai gerai. Siandien daviau jam kapitaliai padirbet, tai dulkiu, rodos kad siukslyne gyvenom.Nors buvau uzvakar issiurbus.Neturiu labai laiko siandien rasyt daug, kas domina klauskit

Kaip kampus išvalo?
O aš jau irgi užsisakiau

Gerai isvalo, islenda tie sepetukai, ir visai nesvarbu, kad jis apvalus, pasiekia kampus.Aisku, jeigu koks labai smailas, tai nepasieks. Kilima tai labai gerai isvalo, visus plaukus surenka.Mano mergina megsta palaidais pavaikciot, o plaukai ilgi, tai visur rasdavau.O dabar NERA. Vakar jis man visur sveite, ziurejau ar niekur nestringa, kad galeciau palikus siurbti iseiti.Tai viskas ok.Trubuti po vienu radiatorium kaip ir strigo.Matyt, siek tiek kreivai pakabintas tas radiatorius.Tai padejau ilga zaisla ir jis ten nebelindo, nes uzjaute kliuti. Paskutiniu metu man siurbimas buvo labai igrises, nes du maziukai, pritrupina, o senasis siurblys mano plaunamas nemazas, tai labai nepatogu. Kad pajausti skirtuma reikia isbandyti, arba bent jau isivaizduoti, kaip pavydziui plauti rubus su senovine masina Ryga, ir s dabartinem automatinem.
O is kur jus Linuke uzsisaket, ir koki modeli?
O is kur jus Linuke uzsisaket, ir koki modeli?
Nu jau kaip fainai
Laukiu nesulaukiu savojo
Mes irgi per ebay, roomba 560
Mes vis su vyru stumdydavomes, kam grindis siurbti
Nes as to siurblio tiesiog pakesti negaliu
Didelis, sunkus kliuna visur
Dabar belieka ispresti, kaip laiptus isvalyti

Mes irgi per ebay, roomba 560

Mes vis su vyru stumdydavomes, kam grindis siurbti

Dabar belieka ispresti, kaip laiptus isvalyti

Laiptus tai teks isplauti, nes siurblys tai jau niekaip nepasiek.As dar neatsidziaugiu
Kol jis man siurbe, tai spejau visus kitus darbus nudirbti.Labai sutaupo laiko, vaikams irgi patinka, ziuri akis ispute ir juokiasi.Mazoji net uzmigo jam besiurbiant, garsas nera didelis.

QUOTE(naughty-me @ 2007 12 09, 19:35)
Ruošiamės pirkti tokį siurblį http://www.roomba.lt/index.php
galbūt kas turite ir galite pasidalinti patirtimi: kokie iš esamų rinkoje geresni, ar realiai jie kąnors susiurbia (pvz gyvūnų plaukus), ar neužstringa kurnors ir pan. labai noriu tokio, bet baisoka pirkti daiktą, apie kurį jokių atsiliepimų negirdėjus.
galbūt kas turite ir galite pasidalinti patirtimi: kokie iš esamų rinkoje geresni, ar realiai jie kąnors susiurbia (pvz gyvūnų plaukus), ar neužstringa kurnors ir pan. labai noriu tokio, bet baisoka pirkti daiktą, apie kurį jokių atsiliepimų negirdėjus.
Turiu jį,susiurbia mažai,ir po 1 mėn.užstrigo,tas pats siurblys.
QUOTE(dropytedropasada @ 2008 07 05, 14:09)
Turiu jį,susiurbia mažai,ir po 1 mėn.užstrigo,tas pats siurblys.
Nekokia cia zinia mums prisipirkusioms paraset

O kaip suprasti uzstrigo? Ar sugedo? Kaip su garantiniu, jeigu po men. tai dar garantinis. Ir ar mechanika sugedo, ar smegeneles? Jeigu jusu senesnis modelis, tai jo kitokie sepetukai, gal todel blogai valo.500 serijos jau sukasi penkiu sepeteliu soninis, ir viduje kitokie.Valo tai tikrai labai gerai, jokiu priekaistu...

na tikrai tas siubliukas taip suintrigavo..... kaip stebuklas kažkoks skamba
aš irgi visada žiauriai tingiu grindis siūrbti, ypatingai po lova sunku pasiekti , tai tenka vos ne atsigulus siūrbti.
mamytės, gal galite parašyti kiek jums atsiėjo siubliukas su siuntimo išlaidomis (niekaip neisivaizduoju kaip jus ten siunčiates iš to ebay)

mamytės, gal galite parašyti kiek jums atsiėjo siubliukas su siuntimo išlaidomis (niekaip neisivaizduoju kaip jus ten siunčiates iš to ebay)

Jau rasiau kiek kainavo, 204 svarai su siuntimu.