Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

man tai visai simpatiskai atrodo, tik nezinia kaip is tiesu g.gif

nu negi niekas is sm neturi? blink.gif
Atsakyti
Taip susidomejau situo robotuku,jau ir isivaizduoju,kaip jis uz mane siurbliuoja kambarius biggrin.gif .Bet vis nesiryztu pirkti,nes niekur nerandu jokios nuomones apie ji.Gal jau kas nors isigijo???Butu labai malonu jei pasidalintumet info... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš nsipirkau Thomas Twin TT...super daiktas, tikrai nemainyčiau į nieką kitą smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2008 01 27, 00:49)
man tai visai simpatiskai atrodo, tik nezinia kaip is  tiesu  g.gif

nu negi niekas is sm neturi? blink.gif

As vakar nusipirkau ebay, nes dvigubai pigiau negu Lietuvoj.Tureciau kitos savaites pabaigoje gauti.Ir parasysiu kaip .... wub.gif
Atsakyti
As irgi svajoju apie toki robotuka ax.gif labai noreciau isgirsti atsliepimus is vartotoju

QUOTE(mamile @ 2008 06 21, 09:20)
As vakar nusipirkau ebay, nes dvigubai pigiau negu Lietuvoj.Tureciau  kitos savaites pabaigoje gauti.Ir parasysiu kaip .... wub.gif

gal gali parasyti koki pirkai ir kiek tau kainavo, nes ir as turiu minti pirkti per e-bay 4u.gif
Atsakyti
Modeliukas roomba 530, kainavo 204 svarai su siuntimu,siandien parase, kad jau issiunte.Laukiu...As ieskojau kokio mazo nebrangaus, kad kasdien galeciau trupinius susiurbt, (dabar turiu plaunama toki griozda sunku), tai uzsikabinau uz to robotuko ir..... doh.gif
Atsakyti
Jau kai tik isbandysi butinai parasyk atsiliepimus 4u.gif As ir labai noriu pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Jau kai nusipirkau, tai tada tik perskaiciau vartotoju atsiliepimus( net labai geri).Viska si karta kazkaip nuo kito galo dariau g.gif Matyt taip del nevykusiu atostogu(isvaziavom i pajuri, tai mazoji ranka susilauze, tada sukarciavo, tada stomatitas , dabar kitas karciuoja, tuoj ir jam bus stomatitas) depresija naikinau. Vaikai tikiuosi pasveiks, depresija praeis, o robotukas tai liks.... g.gif
Atsakyti
Aha ir aš kelis perskaičiau atsiliepimus. Na aš tai radau ir šiokių tokių minusų, bet reziumė - visi patenkinti robotuku bigsmile.gif
Ir aš jau nekantrauju ax.gif
Atsakyti
ir aš labai laukiu kad jūs pasidalinsite įspūdžiais apie šį siurblį 4u.gif tik įdomų ar laiptai jam yra kliūtis, nes pas mus laiptų daug.
Atsakyti
Aš kiek įskaičiau, tai siurblys atpažįsta laiptus ir nenukrenta, kaip suprantu, nuo jų g.gif
Tik vat, manyčiau, jų ir neišsiurbia schmoll.gif
Atsakyti
na tai gerai, kad bent nenulėkia nuo laiptų, o tai uždardėtų kam nors ant galvos cry.gif Labai laikiu kada jau galima paskaityti išbandžiūsiųjų atsiliepimus. biggrin.gif
Atsakyti